Gość: Zosiamosia IP: *.jjs.pl 15.11.05, 23:23 Czy moglibyście polecić DOBREGO i w miarę niedrogiego dentystę w St.Miłosnej lub okolicy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.milosnik Re: Stomatolog 16.11.05, 20:15 Dobrego mogę polecić: państwo Iwona i Wojciech Bzdęga (JP II 238, vis-a-vis Gimnazjum, tel. 773.38.83, 0-602.351.757). Można u nich zrobić wszystko: od leczenia (w tym dzieci), poprzez rwanie po protezy, czy RTG. A wszystko fachowo, w miłej atmosferze i bezboleśnie. Ja przynajmniej jestem więcej niż zadowolony. Pytanie czy są niedrodzy. Wydaje mi się, że tak, ale to jest kwestia względna. Najlepiej zadzwoń i zapytaj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosiamosia Re: Stomatolog IP: *.jjs.pl 20.11.05, 00:12 Dziękuję za odpowiedź. Jestem właśnie w trakcie leczenia u p.Bzdęgów, ale dla mnie są za drodzy. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcianna Re: Stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 13:53 To moze pani doktor Golebiowska lub Golebiewska z Okuniewa, tam ma gabinet, do niedawna pracowala na Nowym Zjezdzie, dobry fachowiec, ale nie znam cen, moze sama zapytasz, podaje telefon: 7834256. Marcianna Odpowiedz Link Zgłoś
stary.milosnik Re: Stomatolog 20.11.05, 13:58 Gość portalu: Zosiamosia napisał(a): > ale dla mnie są za drodzy. :( Miałem więc rację, pisząc że określenie "niedrogie" jest względne. Ja miałem na myśli stosunek cena/jakość oraz ceny warszawskie, a także staromiłośniańskie. A jak coś znajdziesz interesującego, to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokko Re: Stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 11:21 z całą odpowiedzialnością mogę polecić gabient pani doktor Grażyny Grotowskiej na Asnyka 8 w Wesołej, tel. 773-77-46. Gabinet bardzo dobrze wyposażony, ceny myślę że do przyjęcia, pani jest przemiła. Leczy się u niej moja cała rodzina, w tym mój mąż, który dentysty bał się do tej pory bardziej niż mnie. Myślę, że możesz spokojnie spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stomatolog IP: *.242.81.adsl.skynet.be 23.11.05, 22:11 chyba najtańszy gabinet to dr Głaz Koperska w Wesołej, nie pamiętam adresu ale koło restauracji Biesiadna jest duża tablica reklamowa. Bardzo miła, fachowa osoba a najtańsza bo podpisała umowę z NFZ i płaci się tylko za część leczenia której fundusz nie refunduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Bunia Re: Stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 11:40 Powiedzcie mi , prosze, co mozna sobie zrobic z zebami na ubezpieczenie NFOZ, bo mnie, jak do tej pory bezplatnie udalo sie tylko zdjac kamien, nastepny taki zabieg przysluguje mi na ubezpieczenie za 5 lat.sic!! I o co bym nie spytala w przychodni, to wszystko jest platne!! Skoro tak, to co moge wykonac taniej u pani stomatolog , o ktorej tu piszecie, a ktora ma podpisana umowe z NFOZ? Odpowiedz Link Zgłoś
manuelson Re: Stomatolog 01.01.22, 22:26 Jeśli chodzi o dobrego stomatologa w Wesołej (Starej Miłosnej) to osobiście polecam Autorski Gabinet Stomatologiczny Boryczko https://dentysta-boryczko.p. Dobre ceny i mega fachowa obsługa Odpowiedz Link Zgłoś