Dodaj do ulubionych

Dobry dentysta w St.Milosnej - poleccie

10.09.06, 16:06
Czy mozecie polecic dobrego stomatologa w St.Milosnie i niedrogiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Azalia Re: Dobry dentysta w St.Milosnej - poleccie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:52
      Wyszla wlasnie nowa gazeta "Wiadomosci sasiedzkie', lezy w sklepach, mozna
      brac, tam jest duzo ogloszen gabinetow stom., ale oczywiscie nie wiadomo jakie
      sa.
    • Gość: kumiko Re: Dobry dentysta w St.Milosnej - poleccie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:08
      Ja leczę zęby w lecznicy Elixir na Kameliowej. Bardzo sympatycznie (jak na
      razie - bo dopiero zaczęłam)
    • Gość: qqq Re: Dobry dentysta w St.Milosnej - poleccie IP: 192.249.39.* 31.10.06, 11:57
      dobry Bzdęga ale nerwowy (opieprzy że przełykasz ślinę za często)
      • Gość: Zosiamosia Re: Dobry dentysta w St.Milosnej - poleccie IP: *.jjs.pl 31.10.06, 13:29
        Ci wszyscy tu wymienieni (państwo Bzdęgowie, Elixir) BARDZO mili i fachowi, ale
        BARDZO DRODZY
        • stary.milosnik Re: Dobry dentysta w St.Milosnej - poleccie 31.10.06, 18:57
          Zgadzam się w kwestii pierwszej oceny, że są mili i fachowi (przynajmniej jeśli
          chodzi o pp. Bzdęgów - spędziłem na ich fotelach wiele godzin, więc mam pewne
          doświadczenie w tym względzie). Natomiast w kwestii cen usług mam inne zdanie,
          nie mówiąc o tym, że jest to sprawa względna - znam droższych w SM.
          A na marginesie: pytanie 'piedora' jest trochę z gatunku pytania o kwadratowe
          koło: niestety tak już jest, że za byle jakie pieniądze ma się byle jaki
          towar/usługę :(((
          • Gość: Zosiamosia Re: Dobry dentysta w St.Milosnej - poleccie IP: *.jjs.pl 01.11.06, 16:17
            Niestety Stary.Miłośniku nie zgadzam się z Tobą. Odnalazłam swojego p.dentystę
            i zrobił malutką podwyżkę od co najmniej 5-6 lat i u niego plomba
            światłoutwardzalna wraz ze znieczulaniem bez względu na wielkość wypełnienia
            kosztuje 60zł. Polecili mi go ludzie, którzy leczą ząbki u niego od dobrych 10-
            15 lat.
            Mnie w obecnej chwili na staromiłośniańskich dentystów nie stać!

P.S.A np.p.Bzdęga bez mojej zgody zrobiła mi rtg i jeszcze doliczyła sobie to
            do rachunku.
            • stary.milosnik Re: Dobry dentysta w St.Milosnej - poleccie 01.11.06, 17:43
              Gość portalu: Zosiamosia napisał(a):

> Niestety Stary.Miłośniku nie zgadzam się z Tobą.
              Nie chcę się kłócić ;), ale nie wiem, w czym się nie zgadzasz. Jeśli chodzi o
              ceny, to nie napisałem, że u tego czy innego dentysty jest bardzo drogo, czy
              też nie, tylko że jest to rzecz względna, zależna zarówno od umiejętności
              usługodawcy i używanych produktów, jak i od możliwości usługobiorcy (zapewniam
              Cię, że 60 zł za plombę dla bezrobotnego w Bieszczadach to byłoby zdzierstwo
              nie do zniesienia). Pomijam inne elementy składające się na cenę, jak np. prawo
              popytu i podaży :(

> P.S.A np.p.Bzdęga bez mojej zgody zrobiła mi rtg i jeszcze doliczyła sobie to
              > do rachunku.
              Aaaa, to już Twoja wina, bo mogłaś się nie zgodzić na rtg. A skoro się
              zgodziłaś, to trzeba płacić. No, chyba że miałaś unieruchomioną nie tylko
              szczękę, ale i wszystkie kończyny :)

Wydaje mi się, że jednak trochę wyszliśmy poza ramy pytania, więc na tym
              zakończę, życząc jak najrzadszych wizyt. Nawet u najlepszego i najtańszego
              dentysty.
              • piedor Re: Dobry dentysta w St.Milosnej - poleccie 11.11.06, 10:24
                Jakie sa ceny za plombe u pp.Bzdegow
                • stary.milosnik Re: Dobry dentysta w St.Milosnej - poleccie 11.11.06, 15:48
                  To zależy od wielkości, miejsca, stopnia skomplikowania. U mnie kosztowało od
                  70 do chyba 100, ale jeszcze raz zaznaczam, że ceny zależą od wielu czynników.
                  Po przeglądzie można uzyskać informację, ile całość może kosztować i wtedy
                  zdecydować się.
                  Nie mam żadnego interesu, żeby reklamować akurat tego dentystę, zwłaszcza że w
                  ten sposób sam sobie utrudniam do niego dostęp (więcej pacjentów, to dłuższy
                  okres oczekiwania). Ale skoro pytasz, to odpowiadam. Ja w każdym razie wolę
                  nawet przepłacić, ale za to mieć pewność, że nie spotkam się z fuszerką :)
                • Gość: Zosiamosia Re: Dobry dentysta w St.Milosnej - poleccie IP: *.jjs.pl 12.11.06, 18:52
                  Również możesz zapłacić w granicach 120-130 pln + 10 lub 15 za znieczulenie.
              • piedor Re: Pytanie do Zosimosi 01.12.06, 12:15

Gdzie chodzisz do dentysty? Mozesz podac telefon?Moze byc na priv.
                • Gość: Sarna Re: Pytanie do Zosimosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 12:43
                  Dobra i niedroga jest dr Głaz-Koperska, ale to centrum Wesolej, ul. Slowackiego
                  53a, tel. 501 783 662. Ma tez umowe NFZ, al nis wism , co dla pacjenta z tego
                  wynika. Byl tu juz watek na jej temat.
                • Gość: Zosiamosia Re: Pytanie do Zosimosi IP: *.jjs.pl 01.12.06, 22:10
                  Obecnie mam małą przerwę,ale niebawem muszę jeszcze raz się pokazać ( tzn.ząb )
                  :-)
                  Namiary to: dr.Grochal ul.Górczewska 4 tel.022 632-37-78
                  P.dr nie lubi spóźniaczy, choć ostatnio czasem mu się to zdarza :-(, ale tak
                  wogóle to dobry fachowiec i naprawdę polecam Go.
    • Gość: dario Re: Dobry dentysta w St.Milosnej - poleccie IP: *.play-internet.pl 09.03.20, 18:13
      Wiadomo ceny dla jednego przystępne dla innego za wysokie lub za niskie – kwestia grubości portfela ja raczej liczę się z pieniędzmi. Śmiało więc polecam profesjonalny z miłą obsługą gabinet stomatolog Stara Miłosna Boryczko. Szybko miło i profesjonalnie. Robiłem ubytek i rwał mi ósemkę. Samo rwanie jak też po rwaniu było bardzo ok może dlatego, że dentysta facet bo z ośrodka kazali mi do ósemek szukać dentysty faceta. Polecają go do stomatologii estetycznej. U mnie tragedii raczej nie ma przynajmniej ja tak myślę ale zobaczymy.
    • stefan.karas Re: Dobry dentysta w St.Milosnej - poleccie 13.04.21, 12:37
      Może nie w starej miłosnej ale warto jest się wybrać do Elektoralna Dental Clinic, najlepsze miejsce do zadbania o swoje zęby ;)
    • Gość: Wiktor Re: Dobry dentysta w St.Milosnej - poleccie IP: *.30.96.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.10.21, 18:45
      jeśli chodzi o dobrego dentystę w Wesołej, to polecam Autorski Gabinet Stomatologiczny Boryczko na Leszczynowej 13 w Starej Miłosnej. Byłem trzy razy u dentysty Wojciech Boryczko i z czystym sercem mogę go polecić. Miły i zna się na robocie :) dentysta-boryczko.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka