Dodaj do ulubionych

szukam fryzjera

IP: 94.254.134.* 27.02.09, 11:46
wychodze za maz 1 lub 2 maja (raczej 1 , w piatek), jako ze to tzw dlugi weekend wiec zaklady fryzjerskie beda pewnie pozamykane. Mam pytanie czy jakas mila pani fryzjerka z wawra (mieszkam w marysinie) zgodzilaby sie w jeden z tych dni zrobic mi slubna fryzure? zaznaczam ze ne chce jakis czasochlonnych wymyslnych cudow, tylko jakies proste upiecie, albo rozpuszczone, pokrecone wlosy.
Obserwuj wątek
    • Gość: aLa Re: szukam fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 11:36
      Moze ta nowa, mloda pani Ela od Szamana, rog Kilinskiego i I PP/za
      kwiaciarenka/, niezla fryzjerka, mila osoba.......
      • Gość: paśka Re: szukam fryzjera IP: *.subscribers.sferia.net 06.04.09, 15:48
        zdecydowanie nie polecam fryzjerki z Kilińskiego - "Fabryka Fryzur".
        Fabryka to jest faktycznie ale o fryzurach nie mają pojęcia. Odradzam !!!
        • Gość: AGata Re: szukam fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 10:10
          Szaman na Kilinskiego kolo przychodni blisko I Praskiego, a Fabryka
          Fryzur na Kilinskiego przy Moniuszki to zupelnie dwa rozne salony,
          jak wskazuje polozenie. Rzeczywiscie, moze sprobuj wczesnie i tu i
          tu , a potem sie zdecydujesz, masz jeszcze czas.
          • Gość: rod Re: szukam fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 19:15
            W fabryce Fryzur nie radze - też mam złe doświadczenie i z tego co
            wiem kilka moich koleżanek także.
            Ale Pani Ela u Szamana na Kilińskiego róg 1 Praskiego Pułku (przy
            kwiaciarni) - REWELACJA
            • Gość: tosia Re: szukam fryzjera IP: *.subscribers.sferia.net 21.04.09, 12:38
              w 100 % zgadzam się z ROD - bardzo kiepska Fabryka Fryzur. Papieroski i plotki a
              praca raczej na słabym poziomie. Byłam zażenowana sposobem pracy fryzjerek.
              • Gość: madzia Re: szukam fryzjera IP: *.subscribers.sferia.net 27.04.09, 11:54
                W Fabryce Fryzur byłam jeden raz, pierwszy i ostatni.
                • Gość: eMeS Re: szukam fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:17
                  Jeżeli macie problemy z poszukiwaniem salonów fryzjerskich polecam
                  www.fryzjer24.com Generalnie to chyba jedyny katalog który tak świetnie
                  prezentuje informacje o salonach.
                • Gość: REnata Re: szukam fryzjera IP: *.centertel.pl 17.08.09, 20:44
                  A ja jestem b. zadowolona z Fabryki Fryzur. Jestem klientka juz 2 lat i ani razu
                  sie nie zawiodłam . Kazdy ma inne wymagania,
                  Tylko ciekawe e osoby które negatywnie wypowiadają sie o Fabryce Fryzur
                  wysylaja z tego samego IP info tylko pseudo zmieniają.....
                  • Gość: Bar_rembe Re: szukam fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 13:31
                    O i tu znowu ktoś się sam broni - hehehe. Zawsze tak było - sama
                    wiesz. Płytkość - niczego innego sie nie spodziewałem.
    • Gość: fach-owiec Re: szukam fryzjera IP: 212.160.172.* 20.01.10, 17:20
      Może poszukaj na www.fachowcy.pl
    • Gość: fff Re: szukam fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 22:14
      Polecam salon IGA na osiedlu Stara Miłosna 7733440. Chodzę tam od
      lat do fryzjerki Marzenki i kosmetyczki i jest OK.
      • Gość: już mężatka :) Re: szukam fryzjera IP: *.147.101.96.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.10, 20:35
        ludzie litości, ślub brałam w maju... :) a fryzjera znalazłam w Marysinie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka