dek0 01.06.08, 19:49 www.cholewinski.cal.pl proszę o opinie na temat moich prac. Szukam zleceń jako freelancer. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz57-90 Re: www.cholewinski.cal.pl 01.06.08, 23:49 kilka prac dość ciekawych jeśli chodzi o montaże jednak każdy sam może to sobie zrobić w ps wystarczy tutków poszukać, ale ogólnie ok Logotypy wydaje mi się, że robił sobie Pan sam tylko na potrzeby potfolio żeby było co pokazać - mi się żaden nie podobał. Odpowiedz Link
joolanta Re: www.cholewinski.cal.pl 02.06.08, 11:52 ...tak szczerze :- )) żadna rewelacja... ale tez nie tragedia :- ))) zaczynając od strony głównej: - zdjęcie straszne kontrasty i dziury na twarzy, wykazała bym większa subtelność jeśli ma to być strona "graficzna" - logotypy... przede wszystkim to ujednoliciła bym ich format bo źle sie je czyta, no jakość, techniczna tez... Odpowiedz Link
camel_3d Re: www.cholewinski.cal.pl 04.06.08, 22:55 no ja bym powiedziel. ze dosc srednio o ile montaze jeszcze jakos ujda...choc najwyzszych lotow nie sa..to logotypy sa abardzo bardzo...mniej niez srednie... Odpowiedz Link