Dodaj do ulubionych

Kogo na prezydenta

IP: *.qc.sympatico.ca 25.08.02, 19:57
Wyglada na to ze czerwone Skarzysko po wyborach zmieni kolor.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kiciuś Karbownik na prezydenta !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 22:59
      Cała władza w ręce Czarnych !!
      Proponuję wybrać Głównego Szamana tzw. ks. Karbownika ( ps."Karbol" )( zwanego
      też Ojcem Kustoszem - vide : Ojciec Dyrektor ) na prezydenta. Nie będzie już
      musiał kombinować jak wyrwać część miejskiej kasy tylko zagarnie ją sobie w
      całości !!
    • Gość: zenek Re: Kogo na prezydenta IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 22:27
      Gość portalu: ROMEK napisał(a):

> Wyglada na to ze czerwone Skarzysko po wyborach zmieni kolor.

Wybierzcie mnie.
      • Gość: Aneta Re: Kogo na prezydenta IP: *.chello.pl 05.09.02, 09:07
        To bardzo proszę przedstaw się. Jakie masz pomysły na Skarżysko, czy tylko
        chcesz sie wkręcić i siedzieć na posiedzeniach i brać kasę?
        A tak przy okazji czy znacie osoby kandydujące? Czy może znów wykażemy
        bierność, bo przecież i tak nic sie nie zmieni. Moi drodzy ja jestem jescze
        idealistką i uważam, że można coś zminić. Jako młodzi ludzie czy poruszacie
        temat wyborów samorzadowych wśród swoich znajomych? Mam na myśli nie tylko
        krytykę i narzekanie,ale pomysły co zrobić, lub kogo wybrac aby było choć
        odbrobinę lepiej.
        • walenrot Re: Kogo na prezydenta 07.09.02, 00:53
          Gość portalu: Aneta napisał(a):

> To bardzo proszę przedstaw się. Jakie masz pomysły na Skarżysko, czy tylko
          > chcesz sie wkręcić i siedzieć na posiedzeniach i brać kasę?
          > A tak przy okazji czy znacie osoby kandydujące? Czy może znów wykażemy
          > bierność, bo przecież i tak nic sie nie zmieni. Moi drodzy ja jestem jescze
          > idealistką i uważam, że można coś zminić. Jako młodzi ludzie czy poruszacie
          > temat wyborów samorzadowych wśród swoich znajomych? Mam na myśli nie tylko
          > krytykę i narzekanie,ale pomysły co zrobić, lub kogo wybrac aby było choć
          > odbrobinę lepiej.

Niestety klasy rzadzace czy to lewa czy prawa strona ciagna zawsze w swoja
          stone z tym, ze jedni juz skompromitowali sie swoja przeszloscia a drudzy maja
          jeszcze szanse wyjsc z twarza. Mysle, ze Polska bedzie miala swoj dobry czas
          ale nie nadejdzie on wczesiej niz za 30 lat. Bedziemy wtedy miej wiecej tam
          gdzie jest teraz Hiszpania. Czego potrzeba to radykalnych decyzji i silnej reki
          na zwiazki zawodowe, nowelizacji kodeksu pracy( nie kosmetycznej ale
          gruntownej), i jak najszybciej obnizyc podatki. Tak jak zrobili to w Iralandii.
          Co do Skazryska to nie mam zdania ani wiedzy na temat radnych.
          • Gość: mały Re: Kogo na prezydenta IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 21:39
            walenrot napisał:

> Gość portalu: Aneta napisał(a):
            >
            > > To bardzo proszę przedstaw się. Jakie masz pomysły na Skarżysko, czy tylko
            >
            > > chcesz sie wkręcić i siedzieć na posiedzeniach i brać kasę?
            > > A tak przy okazji czy znacie osoby kandydujące? Czy może znów wykażemy
            > > bierność, bo przecież i tak nic sie nie zmieni. Moi drodzy ja jestem jescz
            > e
            > > idealistką i uważam, że można coś zminić. Jako młodzi ludzie czy poruszaci
            > e
            > > temat wyborów samorzadowych wśród swoich znajomych? Mam na myśli nie tylko
            >
            > > krytykę i narzekanie,ale pomysły co zrobić, lub kogo wybrac aby było choć
            > > odbrobinę lepiej.
            >
            > Niestety klasy rzadzace czy to lewa czy prawa strona ciagna zawsze w swoja
            > stone z tym, ze jedni juz skompromitowali sie swoja przeszloscia a drudzy
            maja
            > jeszcze szanse wyjsc z twarza. Mysle, ze Polska bedzie miala swoj dobry czas
            > ale nie nadejdzie on wczesiej niz za 30 lat. Bedziemy wtedy miej wiecej tam
            > gdzie jest teraz Hiszpania. Czego potrzeba to radykalnych decyzji i silnej
            reki
            >
            > na zwiazki zawodowe, nowelizacji kodeksu pracy( nie kosmetycznej ale
            > gruntownej), i jak najszybciej obnizyc podatki. Tak jak zrobili to w
            Iralandii.
            >
            > Co do Skazryska to nie mam zdania ani wiedzy na temat radnych.
            >
            Co ty wiesz dziecko o Irlandii?
    • Gość: romek Re: Kogo na prezydenta IP: *.qc.sympatico.ca 27.09.02, 03:37
      Przeczytajcie JEDWABNE GESZEFTY przed glosowaniem
      • Gość: J.K.K. Re: Kogo na prezydenta IP: router:* / 192.168.2.* 14.10.02, 22:52
        Na prezydenta rekomenduję Antoniego Wiatra - przedsiębiorcę.
        Co wy na to ?
        • Gość: Aneta Re: Kogo na prezydenta IP: *.chello.pl 15.10.02, 19:26
          Przesiębiorca, to troszke lakoniczne. Może więcej informacji o kandydacie?
          Pozdrawiam Skarzyszczan.
    • Gość: ROMEK Re: Kogo na prezydenta IP: *.sympatico.ca 26.10.02, 02:43
      CZY ZDECYDOWALISCIE SIE KOGO WYBRAC NA PREZYDENTA.CZAS NA ZMIANY.CZAS ROZBIC
      TA SIATE CFANIAKOW POKOMUNISTYCZNYCH.CZY ZAGLOSUJECIE NOGAMI.ZNAJAC LUDZI ZE
      SKARZYSKA TO POTRAFIA PLAKAC I STEKAC A POMYSLEC O PRZYSZLOSCI TO NIC.KOMUNIZM
      NIE WROCI TRZEBA BUDOWAC CZYSTA DEMOKRACJE Z CZYSTYMI LUDZMI.
      • Gość: Fox.ca Re: Kogo na prezydenta IP: *.sympatico.ca 02.04.03, 03:34
        Gość portalu: ROMEK napisał(a):

> CZY ZDECYDOWALISCIE SIE KOGO WYBRAC NA PREZYDENTA.CZAS NA ZMIANY.CZAS ROZBIC
        > TA SIATE CFANIAKOW POKOMUNISTYCZNYCH.
        >KOMUNIZM NIE WROCI TRZEBA BUDOWAC CZYSTA DEMOKRACJE Z CZYSTYMI LUDZMI.

Widze, ze wszyscy chetni do zmian zapominaja, ze STARY DIABEL JEST LEPSZY OD
        NOWEGO - takie sa realia spolecznego myslenia w Polsce. Stary diabel, to
        wiadomo, co kradnie i gdzie kradnie i co robi z ukradzionym dobrem. A nowy
        diabel, to jeszcze co wymysli i nikt nie bedzie wiedzial co z tym zrobic.

Komuna nie musi wracac, bo tam siedzi sobie jak u Pana Boga za piecem i udaje,
        ze nikt jej nie widzi. Boirac historie ostatnich kilku wyborow, to wcale nie
        musi sie martwic o strate juz dobrze wygrzanych stolkow, bo i tak na nich
        zaglosujecie na kogos nowego z obawy przed tym nieznanym diablem.

Prognoza, ze zmiany nastapia za 30 lat jest wiecej niz prawdopodne, ze tak sie
        stanie, ale oni pojda na emerytury z Brukseli a wy bedziecie siedziec w
        Skarzysku na miejscu i zastanawiac sie cosmy zle zrobili 30 lat temu - ano co???

Powodzenia w mysleniu. Pamietajcie ze myslenie nie boli.
    • Gość: robinson Re: Kogo na prezydenta IP: *.tkdami.net 02.04.03, 12:42
      Skarżysku jest potrzebna władza kompetentna, dynamiczna i otwarta na
      pomysły.Nie ważne z jakiej strony sceny politycznej by pochodziła.
      • Gość: Taddyy Re: Kogo na prezydenta IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 15:20
        Problem w tym że tak jak napisałes "jest potrzebna". Niestety prezydentem i
        starosta zostali ludzie z betony pzpr-owskiego (skrót bynajmniej nie oznacza
        nazwy Polskiego Związku Piłki Ręcznej
    • Gość: łoś Re: Kogo na prezydenta IP: *.acn.pl 26.05.03, 15:42
      KOCURA Z SAMOOBRONY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka