Dodaj do ulubionych

Dramat według dr. Andrew Wakefielda

25.02.11, 20:24
Całekim zgrabnie przepisane, udramatyzowane, spolszczone i dostosowane dla p.t. Ludności (z BMJ). Czyżby to rodzinne? (Margit, och Margit - skąd Rodziciele to przepisali?)
Obserwuj wątek
    • gra2010 Dramat według dr. Andrew Wakefielda 26.02.11, 12:13
      Mój syn po szczepionce MMR ciężko zachorował. Do dzisiaj na w mózgu rtęć i problemy z jelitami.
      Ja juz swoich dzieci i siebie i zwierząt nie szczepie.
      Ale ja wy chcecie to dalej nie ma problemu Możecie wierzyć w to co "wypromuje" niesamowicie silny przemysł farmacutyczny. Ostatnio czytałam artykuł na amerykńskich stronach ze rtęć zawarta ws zczepinkach jest korzystna dla rozwoju noworotków, ale się uśmiałam :)
      • nihil-istka gra w wariata 26.02.11, 13:34
        Dziecko gry2010 ma w mozgu rtec ze szcepionki? ha,ha,ha,ha,ha,ha
        A ty gra2010 po zjedzeniu jednej baltyckiej fladry masz rteci w mozgu 10x wiecej, co wyjasnia twoje posty.
        • pomruk Re: gra w wariata 26.02.11, 14:16
          Kwestii "rtęć w rybach" nie uczepił się żaden szarlatan, wiec w świadomości wielu osób ona nie istnieje, natomiast zagrożenie rtecią ze szczepionek uwazają za jak najbardziej realne.
    • non.nocere1 wstyd i hańba , że GW przyłącza sie do 26.02.11, 18:36
      mafijnej nagonki na bohatera milionów rodziców, dr. Wakefielda, który ratuje miliony dzieci przed szczepionkową zagładą . ale to nie dzwine, bo GW jest przecież tubą propagandowo-reklamową globalnych korporacyjnych mafii.
      • pomruk Re: wstyd i hańba , że GW przyłącza sie do 26.02.11, 20:17
        GW jest (przynajmniej do pewnego stopnia) gazetą o pewnym poziomie intelektualnym, więc z istoty rzeczy występuje przeciw jawnej szarlatanerii. Fakt, ze miliony osób znajdują się pod wpływem wielce szkodliwych zabobonów i szerzenie tych zabobonów uważają na dodatek za "walkę o prawdę" jest przerażający.
        • nihil-istka jest to ateistyczny wiek post-racjonalizmu..... 26.02.11, 20:24
          ...... w ktorym bezmozgowy miotloch dominuje
          • methinks Re: jest to ateistyczny wiek post-racjonalizmu... 28.02.11, 00:25
            Niestety, nie jest ateistyczny. Nadal miliony wierza we wszechmogace wrozki.
    • bbpriv Dramat według dr. Andrew Wakefielda 27.08.11, 12:03
      Trochę tendencyjny ten artykuł jak dla mnie...

A tak w ogóle.... Dlaczego nikt nie zrobi badań "head-to-head" porównujących szczepionkę MMR 3w1 ze szczepionkami jednoskładnikowymi na świnkę, odrę, różyczkę?!
      Firmie MSD która produkuje szczepionkę MMR widocznie na tym nie zależy, jeszcze by coś wyszło na ich niekorzyść, i lipa :-P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka