Dodaj do ulubionych

Puzeland: Przeplatanka

IP: 62.121.73.* 31.08.04, 18:07
Czy aby sprawdzanie nie szwankuje? Rozwiązuję, moim zdaniem dobrze, wysyłam -
a tu mi piszą, że źle :(
Powiedzcie mi czy to ja się mylę czy oni:
xxBDBxx
xxAxDAD
CxxxBCx
xDxCDxx
BAxxBAB
CxxxDCx
BDBDBxD
Obserwuj wątek
    • Gość: zorra Re: Puzeland: Przeplatanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:55
      popieram. dwa razy dałam do sprawdzenia poprawną odpowiedź :/ cośnie działa.
      • pawel.penszko Rozwiązanie 01.09.04, 20:05
        Tak, to prawidłowe rozwiązanie. Pomyliłem się przy zapisywaniu prawidłowego rozwiązania i dlatego system źle je rozpoznaje (a więc jednak to nie system jest wszystkiemu winny). Przepraszam. Jutro sprawdzanie rozwiązania powinno już działać poprawnie.
      • Gość: aguś Re: Puzeland: Przeplatanka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 21:52
        macie rację... nie działa...
    • j_karolak Re: Puzeland: Przeplatanka 01.09.04, 14:42
      Łamigłówka banalna, ale nie dla sprawdzającego najwyraźniej.
      • Gość: espanyolka Re: Puzeland: Przeplatanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:46
        co za lipa! mam to samo!!! :P
    • Gość: nodeh mam to samo IP: 193.151.52.* 01.09.04, 14:56
    • Gość: mak Re: Puzeland: Przeplatanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:04
      Zgadzam się - nie jest akceptowane poprawne rozwiązanie
      • Gość: JaReNcY Re: Puzeland: Przeplatanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:09
        administratorzy - poprawcie błąd bo psuje to całą przyjemność z układania.
        • Gość: Linkin Re: Puzeland: Przeplatanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:49
          Jaja jakieś troszke mi szkoda :( Bo rozwiązałem dobrze a tu lipa. Coś jest nie
          tak z tym systemem sprawdzającym. Czy jest jakaś osoba której wyświetliło się
          że rozwiązanie jest prawidłowe????????
    • Gość: mario Re: Puzeland: Przeplatanka IP: 213.134.144.* 01.09.04, 20:55
      komplentny chrzan - ukladanka prosta - nie działa system sprawdzania.
    • Gość: daf coś sie poplątało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:01
      trzy razy sprawdziłem swoje rozwiązanie wszerz i wzdłuz wszystko sie zgadza - dobrze wypełniłem a mi piszą że błędnie....Gazeto nie rób ze mnie głópka
      • Gość: the observer Re: coś sie poplątało IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.09.04, 23:08
        Czy Wy nie potraficie czytać?

pawel.penszko napisał:

> Tak, to prawidłowe rozwiązanie. Pomyliłem się przy zapisywaniu prawidłowego roz
        > wiązania i dlatego system źle je rozpoznaje (a więc jednak to nie system jest w
        > szystkiemu winny). Przepraszam. Jutro sprawdzanie rozwiązania powinno już dział
        > ać poprawnie.

Może się mylę, ale autor już przyznał, że to jest poprawne rozwiązanie i
        wyjaśnił, dlaczego system go nie zatwierdza.
        Czytać, a nie pisać, byle pisać.
    • Gość: sara Re: Puzeland: Przeplatanka IP: *.nrockv01.md.comcast.net 05.09.04, 18:07
      A po co sprawdzacie, skoro macie absolutna pewnosc, ze dobrze? Nagrody za
      rozwiazanie i tak nie bedzie.

Lamiglowka za latwa.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka