Gość: a IP: 212.244.180.* 05.06.03, 10:11 to ma coorke czy syna? a moze syn jest nie w domu? cholera... ale sam tekst fajny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Rozmowa z profesorem Antonim Krzeskim, rynol IP: thrak:* / 192.168.1.* 06.06.03, 10:43 Bardzo ciekawy artykuł - zatoki męczą mnie od dzieciństwa ale jakos żaden lekarz nie był ich w stanie skutecznie wyleczyć (udaje się tylko zaleczenie stanu zapalnego przy pomocy antybiotyków). Czy ktoś może zna laryngologa we Wrocławiu który leczy zatoki metodą profesora Krzeskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: mozna to podleczyc samemu!!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 09.06.03, 16:13 mam to samo wiele lat bylo tragicznie az w koncu przeczytalem ze trzeba przy kazdej kapieli zatykac nos i uszy nawet pod prysznicem POMOGLO ZDECYDOWANIE ale lata zapalen juz sa nie do odrobienia wciaz zatoki to najslabszy punkt najmniejsze kichniecie i trzeba solidnie sie napracowac przy smarkaniu zeby w zatokach bylo sucho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Operowany Re: mozna to podleczyc samemu!!!! IP: *.stacje.agora.pl 10.06.03, 14:11 3 misiace temu mialem oparacje u Krzeskiego. Polecam, Zyje sie inaczej. I nie trzeba nic placic, wbrew temu co pisz inni... Tylko wtedy zatoki na prade sie oczyszczaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: mozna to podleczyc samemu!!!! IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 24.08.03, 23:56 Jak to zroniłeś że nie musiałeś nic płacić?????? Gość portalu: Operowany napisał(a): > 3 misiace temu mialem oparacje u Krzeskiego. Polecam, Zyje sie inaczej. I nie > trzeba nic placic, wbrew temu co pisz inni... Tylko wtedy zatoki na prade sie > oczyszczaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Rozmowa z profesorem Antonim Krzeskim, rynol IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 24.08.03, 23:58 jest serwis internetowy www.lekarz.net filtrujesz wg miasta wg specjalizacji, co lepsi lekarze mają tam swoją www z dorobkiem naukowym zawodowym :) Gość portalu: marcin napisał(a): > Bardzo ciekawy artykuł - zatoki męczą mnie od dzieciństwa ale > jakos żaden lekarz nie był ich w stanie skutecznie wyleczyć > (udaje się tylko zaleczenie stanu zapalnego przy pomocy > antybiotyków). > Czy ktoś może zna laryngologa we Wrocławiu który leczy zatoki > metodą profesora Krzeskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieszczęśliwa Re: Rozmowa z profesorem Antonim Krzeskim, rynol IP: 217.153.45.* 06.06.03, 16:26 Przepraszam, tego tekstu czytać nie będę, żeby mnie krew nie zalała, ale samego "profesora" chętnie skomentuję. Większego wyłudzacza haraczy w Warszawie nie ma. Nie dasz łapówki - endoskopii nie będzie. W prywatnym gabinecie (kilka lat temu, dawno nie byłam) zmieniał szpitalnym pacjentom opatrunki. Ja mu w łapę dawać nie chcę i na endoskopię na Banacha u pana "profesora" czekam... 5 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Rozmowa z profesorem Antonim Krzeskim, rynol IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 24.08.03, 23:55 spróbuj w WIM CSK www.cskwam.mil.pl/index.php? t1=struktura&t2=cskmon&t3=k24 Wojskowy Instytut Medyczny Centralny Szpital Kliniczny Ministerstwa Obrony Narodowej, mają tem najnowszy sprzęt, na stronie jednego lekarza, który tam pracuje przeczytałem, że mogą się tam leczyć pacjenci z Mazowieckiej Kasy Chorych, aczkolwiek musisz to sprawdzić. Gość portalu: nieszczęśliwa napisał(a): > Przepraszam, tego tekstu czytać nie będę, żeby mnie krew nie > zalała, ale samego "profesora" chętnie skomentuję. Większego > wyłudzacza haraczy w Warszawie nie ma. Nie dasz łapówki - > endoskopii nie będzie. W prywatnym gabinecie (kilka lat temu, > dawno nie byłam) zmieniał szpitalnym pacjentom opatrunki. Ja mu > w łapę dawać nie chcę i na endoskopię na Banacha u > pana "profesora" czekam... 5 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzmak Do nieszczesliwej: Rozmowa z profesorem Antonim IP: 209.226.218.* 08.06.03, 04:46 Witaj, mam pytanie, duzo mu trzeba placic? Czy oprocz tego ze bierze ( u nas tylko ryba nie bierze) jest dobry? bo ja dawalem w Krakowie jednemu, zrobil mi cos przy przegrodzie i zatokach tak ze potem zapytal za dwa lata "kto to panu zrobil?" z wielkim niesmakiem w glosie, zatkal sie jak powiedzialem "pan doktorze". W Wawie przyjmuje w klinice "Krajmed" dr Krajewski, czy ktos o nim ma opinie? Szukam kazdej informacji, dobrej badz zlej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Do nieszczesliwej: Rozmowa z profesorem Anto IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 24.08.03, 23:51 u Krajewskiego już byłem, za polipectomię nawet bez konchoplastyki chce 8.700 PLN, bo salę operacyjną wynajmuje u Damiana (prywatny burżuazyjny szpital). Uczył się w RPA, podobno robił zabiegi w niepełnym znieczuleniu. Taki jakiś nieobecny, mgr. robi pieniądze, a nie tytuły natomiast ma parę tysięcy zabiegów za sobą, ale chyba jest na bakier ze środowiskiem lekarskim, bo powiedział mi że oddział otolarygnologii w szpitalu czerniakowskim jest zacofany, a tam juz w 1996 roku stosowano endoskopowe operacje w nosie, wiem bo w tym czasie byłem na oddziale. :) Gość portalu: wiedzmak napisał(a): > Witaj, mam pytanie, duzo mu trzeba placic? Czy oprocz tego ze > bierze ( u nas tylko ryba nie bierze) jest dobry? bo ja dawalem > w Krakowie jednemu, zrobil mi cos przy przegrodzie i zatokach > tak ze potem zapytal za dwa lata "kto to panu zrobil?" z > wielkim niesmakiem w glosie, zatkal sie jak powiedzialem "pan > doktorze". > W Wawie przyjmuje w klinice "Krajmed" dr Krajewski, czy ktos o > nim ma opinie? Szukam kazdej informacji, dobrej badz zlej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jala Re: Rozmowa z profesorem Antonim Krzeskim, rynol IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 10.06.03, 17:31 Sen dla mnie to wielki problem.Mam swoje powiedzonko ktore moi znajomi znaja. Otoz mowie, ze czlowiek powinien miec mozliwosc odkladania glowy na noc aby lepiej spac. Mam problem z zatokami i oczywiscie z przegroda tez. Bylem u laryngologa ale byla propozycja punkcji. Zrezygnowalem.Moze ktos zna adres w Krakowie gdzie mozna poprawic oddychanie w nocy bez odkladania glowy na bok? Prosze pomozcie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Rozmowa z profesorem Antonim Krzeskim, rynol IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 24.08.03, 23:44 jest serwis internetowy www.lekarz.net, filtrujesz wg miasta, specjalizacji, co lepsi lekarze, mają swoje WWW z dorobkiem naukowym zawadowym itd Gość portalu: jala napisał(a): > Sen dla mnie to wielki problem.Mam swoje powiedzonko ktore moi > znajomi znaja. Otoz mowie, ze czlowiek powinien miec mozliwosc > odkladania glowy na noc aby lepiej spac. > Mam problem z zatokami i oczywiscie z przegroda tez. > Bylem u laryngologa ale byla propozycja punkcji. > Zrezygnowalem.Moze ktos zna adres w Krakowie gdzie mozna > poprawic oddychanie w nocy bez odkladania glowy na bok? > Prosze pomozcie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent 60 Re: Rozmowa z profesorem Antonim Krzeskim, rynol IP: *.deba.com.pl / 192.168.80.* 19.06.03, 17:09 Mam problemy z prawą komorą nosa, ponieważ jest skrzywiona, jak mogę się z kontaktować z Profesorem Antonim Krzeski. Proszę o pomoc redakcji. Mieszkam w Zabrzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Rozmowa z profesorem Antonim Krzeskim, rynol IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 24.08.03, 23:42 napisz w tej sprawie do mnie maila adkowal@hotmail.com Gość portalu: Pacjent 60 napisał(a): > Mam problemy z prawą komorą nosa, ponieważ jest skrzywiona, jak > mogę się z kontaktować z Profesorem Antonim Krzeski. Proszę o > pomoc redakcji. Mieszkam w Zabrzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala chore zatoki IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 25.08.03, 00:02 Czy stosowanie Budherinu czy Rhinicortu do nosa permanentnie przez całe życie jako profilaktyka przed polipami nosa jest całkowicie bezpieczne??? Ja nie brałem ciągle i po 7 latach znowi idę na zabieg usuwania polipów i korygowania przerośniętych małżowin. Odpowiedz Link Zgłoś