Dodaj do ulubionych

Red Bull doda ci... męskości

• Gość: zenon Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.244.131.223.mielec131.ptc.pl 18.08.08, 20:32
      @xplicit
      own3d!!!
    • Gość: gosc Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 20:59
      dlaczego te wszystkie napoje musze miec ten idiotyczny smak landrynki? czy nie mozna zrobic jakiegos innego smaku?
    • Gość: kasztel Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 21:18
      Może puszka Redbulla uaktywni u autora pisownię "nie" z rzeczownikami i imiesłowami.
    • Gość: obserwator Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 21:31
      nie biorę tego świństwa do ust :]
    • Gość: terencjusz Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.elb.vectranet.pl 18.08.08, 21:51
      "Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizna" jak mawiali Grecy

NAJlepsza gra on line! Spróbuj:
      world2.rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=331033764&ref=flink
    • eastsider Re: Red Bull doda ci... męskości 18.08.08, 22:36
      Energizery sa stosunkowo nowym produktem na rynku i trudno teraz
      stwierdzic, jakie uboczne skutki beda mialy dla ich konsumentow ze kilka,
      kilkanascie lat. Hurraoptymizm to styl reklamy producentow Red Bulla.
    • Gość: AndreTHC Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.chello.pl 18.08.08, 22:55
      Zależność jest taka ---> imprezuję ---> piję wódę ---> potrzebuję czasem energy drina, a autor twierdzi tak pijesz energy driny ---> będziesz podejmował ryzyko ---> bzykał bez gumy ---> bił się ---> pił wódę na imprezach. Ja imprezuję co tydzień ale potrafię czytać i wiem co za syf jest w tych napojach. Jeżeli już... to 1 na koniec imprezy, żeby prosto do domu trafić, panowie nigdy z wódą...
    • Gość: gość Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.magma-net.pl 18.08.08, 23:02
      "Wyniki badań pokazują, że osoby, które spożywają napoje pobudzające częściej niż 6 razy na miesiąc, z trzykrotnie większym prawdopodobieństwem niż inni palą papierosy, nadużywają lekarstw na receptę i częściej angażują się w bójki. Dwukrotnie bardziej prawdopodobne jest też wśród tych osób nadużycie alkoholu i palenie marihuany. Jednocześnie, wśród "fanów" Red Bulla częściej pojawiały się zachowania takie jak seks bez zabezpieczenia(...)"... dawno już nie czytałem takich gupot. ciekaw jestem skad oni biorą te "statystyki"

statystyką można potwierdzić każdą - nawet najgłupszą - teorię. nauka głupców.
    • Gość: mowie_ja Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 23:04
      przeciez ten artykul jest debilny!:)
    • Gość: nitz Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.chello.pl 18.08.08, 23:05
      Eee tam, ja piję isostara podczas treningów i mogę biegać dalej :)
    • Gość: m/ Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.chello.pl 18.08.08, 23:19
      haha zgadzam sie w zupelnosci z pierwszym komentarzem!!
    • Gość: andrzej Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.gprs.plus.pl 18.08.08, 23:43
      ja pije te napoje z prostego powodu: nie lubie kawy, a jakos w pracy trzeba wytrzymac te 9-10 godzin dziennie
    • Gość: Dziwna Re: Red Bull doda ci... męskości IP: 195.117.124.* 18.08.08, 23:55
      Jestem dziwna- nie palę papierosów, marychy, nie piję alkoholu, nie uprawiam sportów ekstremalnych, nie walę się bez zabezpieczenia, nie biję się, nie biorę leków... A piję energizery bardzo często.
    • Gość: wwaZIOM Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.08.08, 00:17
      buhahhahahahahah brednie piszecie ze prawdziwi faceci nie powinni pic redbulla buhahahhahah brednie ....pije bo mnie stac pije bo lubie pije bo daje mi moc i moge wiecej z siebie wyciagnac na treningach z reszta takie artykuly zawsze beda dla plebsu zapalnikiem do dyskusji wyysanych nie powiem z kad z reszta tak samo mozna ludzi zmieszac z blotem bo pija kawe albo spozywaja zenszen zyjemy w trudnych czasach gdzie wygra silniejszy a ciota bedzie zamulac wiec skoro cioty moga byc twardzielami po redbullach to prawdziwi mezczyzni po redbyczku to normalni gladiatorzy ;)
    • Gość: BW Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.08, 00:21
      Rock Star rulez:D.W USA są sprzedawane od razu z wódką;)
    • Gość: f. Re: Red Bull doda ci... męskości IP: 62.172.234.* 19.08.08, 00:32
      Na Zachodzie dawno już tego typu napoje uważa się (powszechnie) za totalny - do tego niebezpieczny - syf i nikt normlany tego nie pije. Nic dziwnego, że firmy ładują kupe kasy w reklamy u nas. Ten tekst, wbrew pozorom, też jest swojego rodzaju reklamą (patrz obrazki)
    • Gość: adams-91 Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 00:40
      my na biwaku klasowym wódkę z tigerami piliśmy, pobudzała jak cholera, po plaży jak debile biegaliśmy ;)
    • Gość: lol Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.mas.airbites.pl 19.08.08, 01:03
      Red Bull z wódą, piło się kiedyś na studiach, później przyszedł czas harówy w pracy i dziennie po 2-3 wspomagacze + kawa i człowiek przychodząc do domu po 12 godzinach w robocie zasypiał na stojąco... Wspomnę też o "agresorze" do podwładnych - każda błaha sprawa, którą spieprzyli to był pretekst do wyżycia się nich. Pijcie dalej "twardziele" :) ja już skończyłem i czuję się o wiele lepiej :)
    • Gość: KOfeina:* Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.aster.pl 19.08.08, 01:54
      Ja mam w loduwce z20 L tych napoi i nie jest to głupia prowokacja jestem uzależnionyod kofeiny a nie lubie kawy:/
    • Gość: kenny Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.bmly.adsl.virgin.net 19.08.08, 02:04
      lol chyba cos sobie dodawaleses do tego red bulla bo bredzisz jak ktos po glodzie narkotkowym-zachowanie zalezy od psychiki-a ten agresor to juz skandal
      sa osoby ktore zupelnie nie nadaja sie na swoje stanowisko i nie jest to wina zadnych napojow energetyzujacych
    • Gość: rudi Re: Red Bull doda ci... męskości IP: 195.68.192.* 19.08.08, 02:19
      mięczaki tylko muszą to pić inaczej nie umieją istnieć
    • czesiek1 Re: Red Bull doda ci... męskości 19.08.08, 03:07
      Tak tez bylo z papierosami, nawet lekarze zalecali.
      Formula1 reklamowala papierosy, teraz energii napoje a juz w niektorych krajach sa one zakazane. poczytajcie.
      www.reuters.com/article/healthNews/idUSSYD5846120080815
    • Gość: wole+spida Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 03:15
      glupi artykul
    • Gość: qbaz Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 03:25
      Tu nie chodzi o energizery tylko o toksyczna osobowość i cechy z nią zwiazane, Nauczcie sie czytac...
    • Gość: lordd Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.ols.vectranet.pl 19.08.08, 04:16
      Ja po tych enerdżajzerach to mam sraczkę i problemy z pompką. Mam gdzieś te naukowe teorie. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka