dalatata 19.08.08, 19:29 by sie lepiej wzieli za cos pozytecznego: na przyklad jak skutecznie a. zwalczyc kaca, b. w ogole go nie miec! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drojb Hmm, to skąd pijackie burdy? 19.08.08, 19:57 Skoro jesteśmy po kieliszku bardziej przychylni do bliźnich obu płci, to skąd biorą się bójki i zabójstwa podczas libacji? Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Hmm, to skąd pijackie burdy? 19.08.08, 20:05 kto sie lubi ten sie czubi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: Hmm, to skąd pijackie burdy? 19.08.08, 20:33 Hmmm, to chyba pora sie napic... Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Hmm, to skąd pijackie burdy? 19.08.08, 21:29 ba! teraz nawet jest dobre powod: dla przyjazni miedzy plciami i nie tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: Hmm, to skąd pijackie burdy? 19.08.08, 22:02 Miedzy pciami wystarczy. Jakbysmy doszli do przyjazni polsko-radzieckiej, to pershingi moglyby zaczac latac. Odpowiedz Link Zgłoś
adamschodowy ech, zachodni naukowcy to mają łatwiej 22.08.08, 13:50 ja np z moją grupą naukowców prowadzimy podobne badania już od dobrych 20 lat, z dużo większym rozmachem i finansujemy je z własnych kieszeni. i planujemy w podsumowaiu zawrzeć znaaacznie dalej idące wnioski niż te zaprezentowane przez brystolczyków. ale zasadniczo ci badacze trzymają się prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: ech, zachodni naukowcy to mają łatwiej 22.08.08, 14:21 A jak liczna jest grupa badawcza, tzn. kto konumuje? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: ech, zachodni naukowcy to mają łatwiej 22.08.08, 14:21 Ehem, konsumuje mialo byc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Hmm, to skąd pijackie burdy? 19.08.08, 21:59 drojb napisała: > Skoro jesteśmy po kieliszku bardziej przychylni do bliźnich obu płci, to skąd > biorą się bójki i zabójstwa podczas libacji? ***************************** Między kieliszkiem czy dwoma, poprawiającymi humor, a libacją, jest dość spora różnica. Po kieliszku możemy być na rauszu, a po libacji możemy dostać małpiego rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Hmm, to skąd pijackie burdy? 19.08.08, 22:16 i bedziemy malpio przyjazni? Odpowiedz Link Zgłoś
orlet Re: Uroooczo mi po kieliszku 21.08.08, 09:39 > Jeden z wielu podłych męskich dowcipów przekonuje, że nie ma brzydkich kobiet - jest tylko za mało alkoholu. Czyli wyszło na to, że to nie dowcip tylko prawda. Swoją drogą gdyby autor pominął w cytowanym zdaniu słowo "podłych" nie wyszedłby na lalusia i człowieka, poprawnego politycznie, który mówi to co chcą usłyszeć inni, byle tylko nie podpaść. To się nazywa kurestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
adept_ltd1_net Re: Uroooczo mi po kieliszku 21.08.08, 11:57 Orlet - ponoć regularne wypróżnianie się koi nerwy, zalecam... Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Ulanowski - naucz się myśleć/ 22.08.08, 08:00 "Jeden z wielu podłych męskich dowcipów przekonuje, że nie ma brzydkich kobiet - jest tylko za mało alkoholu. Ale uwaga - jak dowodzą naukowcy z Wielkiej Brytanii, o których badaniach pisze ostatni "New Scientist" - alkohol sprawia, że także własna płeć wydaje nam się piękna." Skoro naukowcy dowiedli, że własna płeć TEŻ, to oznacza, że ta druga jak najbardziej. I wychodzisz na (...), bo w pierwszym zdaniu napisałeś, że to podły dowcip - a to zwykła prawda do zaobserwowania w każdym pubie/dyskotece. Może raz wyjdź do ludzi? A może ty jesteś humanitarnie zatrudniony? Odpowiedz Link Zgłoś
exspres Re: Uroooczo mi po kieliszku 22.08.08, 12:26 myślę że dobrze jest mieć kaca bo inaczej byśmy pili na okrągło :) Odpowiedz Link Zgłoś