Gość: homo_googleticus IP: 89.108.200.* 25.11.08, 12:19 Świetny materiał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaco1234 Re: Chrome złapie IE za język IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 12:18 okulary wiedzą wszystko ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OzzY Re: Chrome złapie IE za język IP: *.tktelekom.pl 27.11.08, 13:28 Firefox ponoć nie jest dla "niezbyt zaawansowanych użytkowników", a jest obecnie najpopularniejszą przeglądarką w Polsce: www.ranking.pl/index.php?page=Ranks:RanksPage&stat=22|OW Spróbujcie mi wmówić, że w Polsce przeważają zaawansowani użytkownicy internetu... ;) Wygrywa lepszy - prędzej czy później... A Chrome będzie za 5 lat pewnie w wersji FINAL znając podejście Google'a, a wcześniej żaden OEMowiec nie zainstaluje jej na komputerze jako przeglądarki domyślnej... Odpowiedz Link Zgłoś
patman Re: Chrome złapie IE za język 29.11.08, 12:14 Zarzucają M$, że w Windzie domyślnie jest instalowane IE. A Linux to niby lepszy? Chyba wszystkie dystrybucja mają domyślnie instalowanego rudego badziewiaka. Co do Chroma - nawet blokowania reklam nie ma, co zapewne cieszy właścicieli portali - dlatego promują taką "alternatywę". Mała dygresja - skończycie błyskanie na ekranie, to ludzie nie będą blokować reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Chrome złapie IE za język IP: *.chello.pl 29.11.08, 12:18 @OzzY: naucz się czytać tabele, bo trochę się ośmieszyłeś z tym komentarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Chrome złapie IE za język IP: *.aster.pl 29.11.08, 12:21 firefox ma 47% udzial w rynku, co ten trol pier.. chrome nic nie warty smiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzezwy Re: Chrome złapie IE za język IP: *.chello.pl 29.11.08, 12:27 "dlatego, że dla przeciętnego użytkownika, MS IE = internet." Chwalić boga, nie jestem przeciętny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: Chrome złapie IE za język IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 12:34 trzezwy: normalny też nie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha! Re: Chrome złapie IE za język IP: *.gprs.plus.pl 29.11.08, 14:33 I tak JA mam największego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Chrome złapie IE za język IP: 89.108.218.* 29.11.08, 14:40 Chrome bardzo fajna przegladarka zainstalowalem jak tylko wyszla mysle ze jest szybsza od IE o jakies 10 % przynajmniej u mnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepiec Re: Chrome złapie IE za język IP: 82.146.248.* 29.11.08, 14:56 nie każdy linux ma Firefoxa....Debian nie ma , bo ma IceWeasel :D. Gentoo,Arch nie mają wcale przeglądarki :D Odpowiedz Link Zgłoś
brunoski Re: Chrome złapie IE za język 29.11.08, 15:03 tu jest pare liczb, szkoda Opery :) www.mattcutts.com/blog/browser-marketshare-stats/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Chrome złapie IE za język IP: *.chello.pl 29.11.08, 15:24 dla mojej mamy synonimem internetu juz jest google, rozne przegladarki jej instalowalam i zawsze jako strona starotowa bylo ustawione google. Mama chyba nawet nie wie, ze to strona jak kazda inna ;p a co do chrome zainstalowalam zaraz po premierze, ale mi sie nie spodobala, moze jak bedzie blizej wersji finalnej to obczaje jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepiec Re: Chrome złapie IE za język IP: 82.146.248.* 29.11.08, 15:37 w sumie to moja matka nie chce firefoxa bo : "to przecież też działa na Googlach...." nie jestem w stanie nic wytłumaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooooooo Re: Chrome złapie IE za język IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.08, 15:54 Hmm... Możliwe. Ludzie są z natury leniwi, a większość nawet nie wie jakiej przeglądarki używa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firefox Re: Chrome złapie IE za język IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 16:22 dla mnie firefox jest najlepszy, ale od jakiegos jestem zmuszony uzywac Chrome(swoja droga całkiem ok:) ) bo firefox bardzo czesto zuzywa 100% mocy procka... chyba pojawilo sie to od wydania firefoxa 3. zauwazylem to tez u wielu znajomych, czy wy też tak macie?? i czy jest jakis sposob zeby to zlikwidowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Chrome złapie IE za język IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.08, 16:26 Slepiec: a linksa nie zauwazyles w gentoo? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Chrome złapie IE za język IP: *.kredytbank.pl 29.11.08, 16:55 nie można na tej przeglądarce zalogować się do bankowości elektronicznej Banków które wymagają zainstalowanej javy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Chrome złapie IE za język IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.11.08, 17:09 Sprobuj zalogowac sie na powaznej stronie bankowej z Chrome i od razu przejdziesz do IE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Chrome złapie IE za język IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.11.08, 17:57 Jeszcze raz czytam ten tekst. Mysl przewodnia: "Mamo, ten Internet Explorer jest beee, moje kochane Google powinno byc na pierwszym miejscu! Tak, kocham Google, nie wazne co zrobia. Moze byc totalna kicha, moze byc spyware na moim systemie, ale to Google, amerykanska korporacja, kocham ja!" Tak, kocham Google, mamo, kocham Google! Juz nie mysle samodzielnie, mam Google, mysli za mnie. Google musi byc najlepsze, bo jest Google! Jestem wielki i mam wielkiego przyjaciela, Google! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loot Re: Chrome złapie IE za język IP: *.elartnet.pl 30.11.08, 00:10 okrutnie nierzetelene artykuły na tym technoblogu, jeden po drugim :( Odpowiedz Link Zgłoś