trainings 19.10.04, 00:15 Wiele osób z niecierpliwością czeka na decyzje PARP w sprawie dofinansowania szkoleń z EFS. Oczekiwania? Refleksje? Wiesci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trainings Re: EFS - 2 listopada 2004 02.11.04, 08:14 To dziś jest ten dzień. Zobaczymy, jakie będą decyzje... Odpowiedz Link
calac Re: EFS - 2 listopada 2004 19.12.04, 12:11 Napisałem wniosek, formalnie przeszedł. Teraz PARP zrobi z niego pewnie miazgę. Czy ktoś słyszał o praktykach płacenia przez przedsiębiorców firmom szkoleniowym za pisanie wniosku. (podobno niektórzy biorą za to wielką kasę a za to z gwarancją skuteczności). Pozdrawiam, zimowo zresztą... Odpowiedz Link
trainings Re: EFS - 2 listopada 2004 19.12.04, 16:35 ta... Unia ma wkład finansowy - a my, naród zaradny - "know-how" korupcyjny. Jeśli można - to nawet na pisaniu wniosku potrafimy zarobić (bo czemu firma szkoleniowa ma się natyrać za darmo :))) A takie "gwarancje" to chyba powinny zainteresować np. "Transaparency I." - nieprawdaż? I jeszcze Komisję Europejską i PARP - bo "ludzie znikąd" takich gwarancji nie złożą... Odpowiedz Link
pastelova Re: EFS - 2 listopada 2004 24.01.05, 15:13 jakieś nowości? ile komu przypadło? strona parp nie działa. no, nie dzisiaj i nie u mnie :-( p. Odpowiedz Link
omira Re: EFS - 2 listopada 2004 17.03.05, 08:40 Napisałam wniosek i przeszedł. Nie mogę powiedzieć, żeby komisja oceniająca robiła z niego papkę. Natomiast wiem, że osoby zajmujace sie wnioskami, ich ocena i analiza, to laicy albo teoretycy. Teraz przed nami masa pracy i gimnastyki z rozliczaniem kolejnych transz - na pewno nie bedziemy sie nudzć. Odpowiedz Link