Dodaj do ulubionych

Jak spędzasz weekend?

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:00
Ciekawią mnie pomysły na spędzenie czasu wolnego.
Pozdrawiam, luna.
Obserwuj wątek
    • Gość: MISIA Re: Jak spędzasz weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.03, 20:37
      Duuuużo wycieczek jak oczywiście czas pozwoli,u Was byłam kiedyś dwa tygodnie i
      sporo się jeździło po okolicach na rowerkach.
      • Gość: katka Re: Jak spędzasz weekend? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 11:20
        Teraz rowerkiem nie da rady...:-( Już drugi dzień pada śnieg i jest straszna
        zawierucha. Tylko zawinąć się w koc, wziąć do ręki kubek kawy i nadrobić
        zaległości w lekturze. Luna, a Ty jak spędzasz weekend? ;o)
        • Gość: luna Re: Jak spędzasz weekend? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 20:01
          Gość portalu: katka napisał(a):

> Teraz rowerkiem nie da rady...:-( Już drugi dzień pada śnieg i jest straszna
          > zawierucha. Tylko zawinąć się w koc, wziąć do ręki kubek kawy i nadrobić
          > zaległości w lekturze. Luna, a Ty jak spędzasz weekend? ;o)

Teraz jestem w domu i po ciężkim tygodniu relaksuję się buszując w sieci.
          Poza tym od czasu do czasu zaglądam do notatek... za tydzień mam zjazd. :)

• Gość: katka Re: Jak spędzasz weekend? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 17:44
            A odwiedzić starych znajomych to nie łaska? ;o)
            • Gość: luna Re: Jak spędzasz weekend? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 20:53
              B. dobry pomysł Katka.
              Postaram sie w przyszłym tygodniu. :)
              luna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka