Dodaj do ulubionych

Agencja e-commerce.

08.07.16, 09:54
W temacie sklepów internetowych chciałem się z Wami podzielić doświadczeniem z perspektywy przedsiębiorcy. Jakiś czas temu wpadł mi do głowy pomysł założenia e-biznesu. Godziny pooszukiwań odpowiedniego rozwiązania, platformy, oprogramowania, budowanie strategii marketingowej, douczanie się z zakresu prawa handlu w internecie...droga przez mękę. Najwięcej czasu zajęło mi podjęcie wyboru pomiędzy oprogramowanie SaaS i OpenSource. Z jednej strony (w uproszczeniu) prostota obsługi, z drugiej strony nieograniczone możliwości rozwoju i dostosowania do moich potrzeb i potrzeb klientów. Zgłosiłem się do jednej z krakowskich agencji e-commerce. Cena jaką usłyszałem trochę zbiła mnie z pantałyku. Przypomniałem sobie jednak o słowach babci "Nie stać nas na tanie rzeczy" :) . Jako, że podszedłem do tematu poważnie i nie chciałem "wtopić" już na początku. Poszedłem w to! Wdrożenie trwało trochę czasu (ale NIE nerwów!), a efekty przerosły moje oczekiwania. Konwersja w sklepie na poziomie 5,5%, a inwestycja zaczyna ładnie się zwracać. Aktualnie przyznaję, że jestem woluntarystycznym ambasadorem marki waynet.pl/, dzięki której wszedłem mocnym krokiem w e-commerce, a która wykazuje się wielką atencją i profesjonalizmem. Polecam :)
Obserwuj wątek
    • monfro Re: Agencja e-commerce. 20.02.19, 21:43
      Ja mogę wam polecić Agencję która wykonała dla mnie sklep internetowy z ekologicznymi kosmetykami. Dzięki sprawnemu pozycjonowaniu szybko osiągnęliśmy zamierzone efekty. Polecam sklepy internetowe łódź
    • kurolina95 Re: Agencja e-commerce. 25.03.22, 14:44
      Moja koleżanka potrzebowała terminarza do zapisów klientów w swoim salonie. Frima bshub.pl/ stworzyła taki kalendarz, gdzie można dodawać opinie i cenniki - wpadaj.pl Myślę, że warto oddać internetową stronę swojej działalności w ręce fachowców, którzy potrafią w "projektowanie aplikacji mobilnych" ;) dla konkretnego biznesu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka