man_x 25.01.04, 13:04 najpierw-->www.rzeczpospolita.pl/teleadresy/adres_internet/slas_a_12.html a nastepnie: "Witamy w mieście Tychy" Niedość, że nieaktualny prezydent to z błędem w nazwisku. Przeciez teraz nazywa sie Aleksander G. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexior Re: witamy w miescie tychy 25.01.04, 13:27 Punkt drugi opisu - dawna huta paprocańska miała być moim obiektem inwestycji. I nawet są za tym by adoptować to na cele komercyjne, rozrywkę. To teraz szukam sponsora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: witamy w miescie tychy IP: 62.233.185.* 25.01.04, 13:27 Poza tym chyba reszta się zgadza, a o zmiane nazwiska prezydenta to raczej trzebaby poprosic zarządzajacych serwisem BMB, a nie Rzeczpospolitą. Zresztą nazwisko prezydenta miasta nie ma chyba znaczenia dla ewentualnych inwestorów :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: witamy w miescie tychy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.01.04, 13:54 chyba ze nazwisko gadek ktoś polączy z kombinacjami finansowymi i przedwczesnym usunięciem z urzędu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
salo A zauważyliście, że pałacyk z Katowickiej 26.01.04, 13:07 przeniesiono na Zet :) (patrz fotografia pkt. 3) Kolega B. pewnie się cieszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 26.01.04, 16:59 ano!!! no to oprócz huty i piramidy mamy również pałacyk przeniesiony z katowickiej :D ciekawe kiedy to zrobili zaraz skocze na osiedle i zobacze w którym mijescu go postawili. Mam andzieje ze jeziora nie zamierzają przenoisić mimo komarów kóre latem są... Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 27.01.04, 13:15 Wiedziałem,że się ucieszysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: 80.51.254.* 27.01.04, 14:10 Nie wiesz co jesszcze przeniosą??????? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 27.01.04, 14:32 Może browar, ale nie mam pewności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Może pływalnia? IP: *.tsi.tychy.pl 27.01.04, 15:05 Bliżej Hyper - miałabym bliżej:) Odpowiedz Link Zgłoś