chrum2 17.03.04, 13:01 Jakiego mechanika samochodowego możecie mi polecić? W Tychach oczywiście :) Dodam jeszcze, że samochód to SC. z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Clumsy Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 20:27 Widzisz, ja szukalem do mojego CCS i nie znalazlem w Tychach. Polecano mi kogos kolo piekarni w Czulowie, ale dalej jezdze do pana Franciszka Bama w Cwiklicach kolo Pszczyny - jest bardzo dobry i dokladny, ale troszke drozszy niz np pan Zemanek w Goczalkowicach (tel 210 70 20), ktory byl mechanikiem teamu rajdowego Rafinerii Czechowice jak jezdzili ciankimi, wiec zna sie na tych autach jak malo kto. Obydwoch moge polecic z czystym sumieniem, i mi sie oplaca do nich jezdzic z Tychow. Pozdrawiam Michal (clumsy@poczta.bezspamuonet.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: mechanik samochodowy 19.03.04, 22:30 Polecam mojego magika na ul. Brzoskwiniowej w Tychach. Nie dość, że solidny, to jeszcze spoko gościu i tani :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamil023 Re: mechanik samochodowy 08.01.21, 12:45 W Tychach to polecam mechaników samochodowych z Siegstar. Dokładnie robią i patrzą na to co robią. W moim przypadku mechanik poinformował mnie o innej usterce, którą wykrył. Wytłumaczył fachowo co i jak, jak długo jeszcze pojeżdżę. Oczywiście decyzja co do wymiany amortyzatora należała już tylko do mnie. Bez wahania umówiłem termin na wymianę. Polecam! siegstar.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
bart72 Re: mechanik samochodowy 01.04.21, 10:25 Polecam mechaników z Siegstar w Tychach. Chłopaki mają fach w ręku i znają się na mechanice samochodowej siegstar.com/ Odpowiedz Link Zgłoś