Dodaj do ulubionych

mechanik samochodowy

17.03.04, 13:01
Jakiego mechanika samochodowego możecie mi polecić? W Tychach oczywiście :)
Dodam jeszcze, że samochód to SC.
z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Clumsy Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 20:27
      Widzisz, ja szukalem do mojego CCS i nie znalazlem w Tychach. Polecano mi kogos
      kolo piekarni w Czulowie, ale dalej jezdze do pana Franciszka Bama w Cwiklicach
      kolo Pszczyny - jest bardzo dobry i dokladny, ale troszke drozszy niz np pan
      Zemanek w Goczalkowicach (tel 210 70 20), ktory byl mechanikiem teamu rajdowego
      Rafinerii Czechowice jak jezdzili ciankimi, wiec zna sie na tych autach jak
      malo kto. Obydwoch moge polecic z czystym sumieniem, i mi sie oplaca do nich
      jezdzic z Tychow.

Pozdrawiam

Michal (clumsy@poczta.bezspamuonet.pl)
      • fockx Re: mechanik samochodowy 19.03.04, 22:30
        Polecam mojego magika na ul. Brzoskwiniowej w Tychach. Nie dość, że solidny, to
        jeszcze spoko gościu i tani :)
    • kamil023 Re: mechanik samochodowy 08.01.21, 12:45
      W Tychach to polecam mechaników samochodowych z Siegstar. Dokładnie robią i patrzą na to co robią. W moim przypadku mechanik poinformował mnie o innej usterce, którą wykrył. Wytłumaczył fachowo co i jak, jak długo jeszcze pojeżdżę. Oczywiście decyzja co do wymiany amortyzatora należała już tylko do mnie. Bez wahania umówiłem termin na wymianę. Polecam! siegstar.com/
    • bart72 Re: mechanik samochodowy 01.04.21, 10:25
      Polecam mechaników z Siegstar w Tychach. Chłopaki mają fach w ręku i znają się na mechanice samochodowej siegstar.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka