remo29 19.07.10, 15:44 ...chyba że źle trafisz :)) tnij.com/ac5mX Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma30 Re: Tychy dobre miejsce... 19.07.10, 21:52 o to też ostatnio byłam świadkiem jak Pani z trolejbusu, chyba to był "A" na przystanku koło dworca pkp przytrzasła nogę chłopczykowi jak wsiadał do trolejbusa. Mało tego, ona go nie widziała i trochę go ciągła po ziemi. Naszczęście stali tam ludzie i zaczęli krzyczeć. Sama byłam za daleko, żeby podbiec ale byłam strasznie zbulwersowana zachowaniej tej kobiety. Powinni ja zwolnić dyscyplinarnie. To było w piątek około godziny 16:15. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta123451 Re: Tychy dobre miejsce... 19.07.10, 22:31 ja sama kiedyś miałam nie miłe zdarzenie,wracając z mężem z zabiegu zemdlałam na środku drogi,a kobitka która szła mówi do mojego męża "Panie zostaw ją pewnie pijana" a ja po prostu straciłam przytomność. Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Tychy dobre miejsce... 19.07.10, 23:48 Nie dalej jak dziś moja mama opowiadała jak to pan szofer w trolejbusie na postoju na os. "A" wrzeszczał na pasażerów jak na gó...arzy, żeby kasowali bilety albo wysiadka. Sęk w tym, że do odjazdu było jeszcze ponad 5 minut, co dla kogoś mającego bilet czasowy stanowi sporą różnicę. Co robią trole w ruchu miejskim to już w ogóle mistrzostwo: wymuszanie pierwszeństwa, przejazd przez rondo na wprost pasem do jazdy w prawo (koło Miszteli to nowa świecka tradycja), blokowanie lewego pasa na Towarowej, wjazd do zatoczki autobusowej z włączonym kierunkowskazem lewym (bo przecież za chwilę będą wyjeżdżać) - to tylko te ciekawsze przypadki. Buractwo, wieś i chamówa, że ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
matams Re: Tychy dobre miejsce... 20.07.10, 12:14 Oj tak, ta świecka tradycja bije wszystko i wszystkich na łopatki. Ja ostatnio stoje grzecznie i czekam a tu mi trajtek z prawej na wprost smiga. Gaz do dechy, zrownanie, kierunkowskaz, zjazd i ipani w trolejbusie nie wiedziala co zrobic bo miala pas wylaczony z ruchu i debila, ktory tam zaparkowal. Musiala sie zatrzymac a ja grzecznie przyspieszylem. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Tychy dobre miejsce... 20.07.10, 15:15 ano właśnie !!!! Zgłupiałam ostatnio na tym rondzie i byłam przekonana,że to ja coś popieprzyłam ! Równiutko ze mną prawym pasem ,przejechał na wprost trolejbus ! Odpowiedz Link Zgłoś
matams Re: Tychy dobre miejsce... 21.07.10, 10:41 Czy ktoś wie o której godzinie najczesciej mamy tego typu wygibasy? Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Tychy dobre miejsce... 22.07.10, 01:21 W godzinach szczytu, w godzinach szczytu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Tychy dobre miejsce... 21.07.10, 16:12 Dla mnie to był pojedyńczy kurs,nie pamiętam.Ale na pewno nie była to godzina szczytu,żeby można było tłumaczyć sytuację korkiem. Odpowiedz Link Zgłoś