perlailotr 12.04.04, 18:21 albo "Między słowami". Dla mnie najlepszy film 2003r. Zdecydowanie polecam. (uwaga - amatorzy strzelanek, gonitw, nagości, wampirów i łatwych wzruszeń mogą się srodze zawieść). Pozdrawiam dyngusowo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexior Re: Lost in Translation 12.04.04, 19:04 Zajrzyj do wątku najlepsze/najgorsze filmy. Już tam go wychwalałem. Aczkolwiek dla mnie Dogvilla nie przebije nic. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: Lost in Translation 13.04.04, 08:45 To prawda - jest niesamowity. Uwielbiam takie "leniwe" filmy. A muzyka... REWELACYJNA! Ponownie zakochałam się w Billu Murrayu po jego wykonaniu piosenki MORE THAN THIS. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Lost in Translation 13.04.04, 09:31 A w sieci jest już dostępna Murrayowska wersja 'More than this'!!! On naprawdę świetnie to zaśpiewał... Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: Lost in Translation 13.04.04, 09:36 Mam płytę z muzyką z filmu od trzech tygodni. Sieć jak zwykle jest pod tym wzgledem niezawodna ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Lost in Translation 14.04.04, 08:40 Film jest swietny, po prostu warto obejrzec ;-) i Bill Murray eeekstraa '-) Odpowiedz Link Zgłoś