kaner 21.05.04, 11:52 ... w tunelu przy przyszlym City Poincie przez cala zime nie bylo swiatla jakis czas temu (ze dwa miechy) pojawilo sie.... ;-) Pozdroooo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basturk Re: Swiatlo w tunelu.. 21.05.04, 11:56 qrde miałęm po skanowac troche rzeczy o city point ehhh zapomnaiłem dziś to zrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Swiatlo w tunelu.. IP: *.crowley.pl 21.05.04, 19:53 Czy to przez plany związane z City Pointem zamknięto Bajlando????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Swiatlo w tunelu.. IP: *.crowley.pl 23.05.04, 21:27 radexior napisał: > Co to jest Bajlando? No patrz! Nigdy nie byłeś w BAJLANDO?? A to był taki fajny plac zabaw pod dachem! Coś w sam raz dla mobbingowanych Radeksiorków;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Swiatlo w tunelu.. 23.05.04, 21:33 Gość portalu: magi napisał(a): > > No patrz! Nigdy nie byłeś w BAJLANDO?? > A to był taki fajny plac zabaw pod dachem! > Coś w sam raz dla mobbingowanych Radeksiorków;)))))) Już tam lecę, tylko... wciąż nie wiem gdzie! Resoraki zabrać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Swiatlo w tunelu.. IP: *.crowley.pl 23.05.04, 21:40 radexior napisał: > Już tam lecę, tylko... wciąż nie wiem gdzie! Radeksie! BYŁ! I JUŻ GO NIE MA! :( > Resoraki zabrać?:) Nie miałbyś na nie czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Swiatlo w tunelu.. 23.05.04, 21:45 Gość portalu: magi napisał(a): > radexior napisał: > > > > Już tam lecę, tylko... wciąż nie wiem gdzie! > > Radeksie! BYŁ! I JUŻ GO NIE MA! :( :((( To już nie ma w Tychach gdzie się odmobbingować? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Swiatlo w tunelu.. 24.05.04, 08:20 Jest jest "Jak urodziny to w ... " :-) Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś