Dodaj do ulubionych

Przekluwanie uszu malemu dziecku - gdzie ?

06.12.11, 12:47
Poleccie mi w Tychach jakis profesjonalny zaklad kosmetyczny gdzie maja doswiadczenie w przekluwaniu uszu malym dziewczynkom. Takim w wieku 1 roku.
I najlepiej zeby to bylo pistelotami jednorazowymi a nie wielorazowymi. Przekluwaja gdzies takimi pistoletami? bo podobno takie sa
Obserwuj wątek
    • kati792 Re: Przekluwanie uszu malemu dziecku - gdzie ? 07.12.11, 15:12
      Polecam salon kosmetyczny Uroda na os.B(zaraz obok Tele Pizzy),a w szczególności panią Dominikę(ale dwie pozostałe panie także są świetne).Właśnie niedawno przebijałam swojej córce uszy.Mają pistoleciki jednorazowe i co jest fajne,że robią to od razu we dwie na raz,dwa,trzy i strzał:-)Nie jest tak,że najpierw przekłuwają jedno ucho,a potem kiedy dziecko już ma stracha,chcą przebić drugie.To mnie przekonało.Zresztą od lat chodzę tam na hennę,niedawno robiła mi makijaż ślubny.Cena chyba ok.55zł.Podaje nr.tel.32 2272443
      Trzeba się spieszyć,bo pani Dominika jest już na "ostatnich nogach" hihihihi
      Pozdrawiam Kasia.
      • play100cen Re: Przekluwanie uszu malemu dziecku - gdzie ? 07.12.11, 19:35
        Pytam z ciekawości - po co się to robi? To jakaś forma szczepienia?
        • kati792 Re: Przekluwanie uszu malemu dziecku - gdzie ? 07.12.11, 19:56
          :):):):)Dobre!!
          Jak to po co?żeby pięknie wyglądać!
          • tyszanka123 Re: Przekluwanie uszu malemu dziecku - gdzie ? 07.12.11, 22:36
            no ale bez żartów..
            że niby kto ma pięknie wyglądać z kolczykami? dziecko? roczne dziecko?
            a pępek i brwi też przekłujecie? i tatuaż zrób - wszak to wszystko przejawy piękna..
          • play100cen Re: Przekluwanie uszu malemu dziecku - gdzie ? 07.12.11, 22:51
            kati792 napisała:

> :):):):)Dobre!!
            > Jak to po co?żeby pięknie wyglądać!

Było aż tak brzydkie wcześniej?
    • belleb salon Cosmobelle - Balbina Centrum 07.12.11, 21:07
      ponoć jedyne miejsce w Tychach, w którym mają ten pistolet bezhukowy. W sąsiednim bloku, obok Balbiny Centrum kupuje się jednorazowe kolczyki do pistoletu, jakie kto sobie życzy, a potem w salonie panie przekłuwają.
      • bbuziaczekk Re: salon Cosmobelle - Balbina Centrum 07.12.11, 23:06
        Ok dzieki

Pytanie brzmialo gdzie sa takie salony a nie po co zakladac kolczyki. Wiec prosze sobie darowac glupie komentarze nie na temat
        • kati792 Re: salon Cosmobelle - Balbina Centrum 08.12.11, 08:06
          Ludzie przesiadujący na tym(i nie tylko)forum ociekają jadem,plują na każdego,wyśmiewają,czekają tylko na okazję,żeby dowalić komuś głupim komentarzem...żenujące,przykre,na niskim poziomie...żal....
          Nie Wasza sprawa,czy ktoś chce przekłuć uszy rocznemu dziecku,miesięcznemu,czy kilkudniowemu!!Jak nie macie nic konkretnego do powiedzenia,to się nie wypowiadajcie!!!
          • play100cen Re: salon Cosmobelle - Balbina Centrum 08.12.11, 17:52
            kati792 napisała:

> Ludzie przesiadujący na tym(i nie tylko)forum ociekają jadem,plują na każdego,w
            > yśmiewają,czekają tylko na okazję,żeby dowalić komuś głupim komentarzem...żenuj
            > ące,przykre,na niskim poziomie...żal....
            > Nie Wasza sprawa,czy ktoś chce przekłuć uszy rocznemu dziecku,miesięcznemu,czy
            > kilkudniowemu!!Jak nie macie nic konkretnego do powiedzenia,to się nie wypowiad
            > ajcie!!!

Wyluzuj się trochę dziewczyno, bo ci się pozarastają przekłucia z emocji.

Mnie to po prostu zwyczajnie dziwi, żeby dziecku rocznemu albo nawet czteroletniemu takie rzeczy fundować. Pewnie żadnych konsekwencji negatywnych dla dziecka to nie będzie miało i żadne przestępstwo to nie jest, ale zastanawiam się jedynie, jaką SWOJĄ niezaspokojoną potrzebę chcą zaspokoić rodzice (chyba bardziej matki, bo nie sądzę, żeby jakiś facet wpadł na pomysł szpilkowania rocznego dzieciaka), którzy robią takie "prezenty" dziecku. Równie dobrze możesz malować niemowlaka szminką - szkodliwe to nie jest, ani trujące, ale nie najlepiej świadczy o rozumie matki. Z jadem wspólnego nic nie mam, nie wiem, kto Cię ukąśił. Może jakaś kosmetyczka szpikulcem. Pozdrawiam.
      • kati792 Re: salon Cosmobelle - Balbina Centrum 08.12.11, 08:14
        Nie tylko tam.W Urodzie tak samo mają ten jednorazowe pistoleciki,które nie hałasują.Także wybiera się kolczyki.Jedyne co w tych wszystkich kolczykach dla dzieci jest do du...to to,że kolczyki mają wkrętki i te sztyfty jak dla dorosłej osoby,a to może przeszkadzać podczas spania.Raz udało mi się znależć kolczyki,które zamiast tradycyjnej wkrętki miały takie fajne zakręcane słoneczka i cały ten sztyft był nim zakryty,wiec nic by nie drażniło skóry:-).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka