bomblina 17.07.12, 21:10 ...w miarę nie drogi ale przede wszystkim nie partacz...progi mi pogniły,trzeba wymienić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meaby Re: Blacharz samochodowy... 25.07.12, 14:24 podbijam też przydałby nam się porządny blacharz Odpowiedz Link Zgłoś
bomblina Re: Blacharz samochodowy... 25.07.12, 19:57 Cyba nie ma takich,nikt nic nie pisze:( Za tydzień,półtora jadę do jednego,podobno dobrego,dam namiary jak by ktoś chciał... Odpowiedz Link Zgłoś
meaby Re: Blacharz samochodowy... 06.08.12, 13:30 i co bomblina? sensowny ten blacharz? zadowolona jesteś? daj namiar jak wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
roma-nka Re: Blacharz samochodowy... 31.07.12, 02:24 Jeżeli cena nie gra u was najważniejszej roli, to polecam TEN serwis. Naprawy zarówno blacharskie jak i lakiernicze na wysokim poziomie, ale nie jest to najtańsze miejsce ;) Oczywiście jak dla kogo, bo każdy inaczej na to patrzy. Dla mnie są najlepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
atizylak Re: Blacharz samochodowy... 01.08.12, 11:41 Nie ściemniaj. To jakiś porzekręt jest ta strona. Piszą że mają lakiernie w Tychach a jak tam zadzwoniłem żeby się umówić to wyszło żew Tychach nic nie mają tylko w Katowicach. Poza tym oni nie mają swojej lakierni tylko to jakiś pośrednik jest ta strona która nagabuje klientów do jakichś lakierni przysalonowych czy innych. Przekręt jak ch**. Jak się zapytałem dlaczego piszą że oferują swoje usługi w Tychach a jak dzwonię to mi każą do Katowic jechać nie umieli odpowiedzieć. A i najlepsze. W wielu wątkach ta pseudo" lakiernia" która tak na prawdę nie istnieje, na forum gazety jest polecana. Odpowiedz Link Zgłoś
bomblina Re: Blacharz samochodowy... 06.08.12, 20:42 Dopiero dziś dzwoniłam , żeby umówić się na ''wizytę'',mamy się pokazać (ja i moje autko)w środę lub czwartek,tak więc cierpliwości...na pewno dam cynk co i jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
bomblina Re: Blacharz samochodowy... 10.08.12, 20:08 Niestety nie mogę napisać czy są to dobrzy czy źli fachowcy,koszt naprawy za wysoki,naprawiać nie będę,auto idzie na złom lub części(niestety:( ). Siedziba na Mikołowskiej 40 jeśli ktoś chce wypróbować.Mogę tylko napisać ,że bardzo mili panowie :) Odpowiedz Link Zgłoś