Gość: zyta IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 29.07.04, 16:26 31 lipca (sobota) o godz. 18.30 w Hypernovej w sklepie Big Stara będzie można się spotkać z grupą TSA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swerd Re: TSA w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 19:26 nic mi to nie mówi możesz rozwinąć skrót? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: TSA w Tychach IP: *.local.pl / 62.233.185.* 29.07.04, 20:00 Gość portalu: swerd napisał(a): > nic mi to nie mówi > możesz rozwinąć skrót? Niezły żart :-). Chyba, że na serio nie znasz TSA. Ile Ty masz lat, Swerd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: TSA w Tychach IP: *.crowley.pl 29.07.04, 20:03 Gość portalu: Darek napisał(a): > Niezły żart :-). Chyba, że na serio nie znasz TSA. Ile Ty masz lat, Swerd? Może naprawdę zażartował, tylko nie dał uśmieszka?? No, nie wierzę, że nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: TSA w Tychach IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:12 Obawiam się, że to nie żart. To pokolenie baaaardzo dalekie od krzesełek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikaz Re: TSA w Tychach IP: *.tsi.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:21 Taki Sobie Abnegat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: TSA w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 21:53 tego to nie wiedziałem to chyba ten zespół cięzszego kalibru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embi Re: TSA w Tychach IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 30.07.04, 15:15 Tyski Sąd Administracyjny :))))))) Nie wiedzialem ze ktos moze nie wiedziec co to jest TSA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dart Re: TSA w Tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:55 niezłe, niezłe, gościu robi większą furorę niż sam zespół hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: TSA w Tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 18:59 A to wiedza czym jest TSA jest niezbędna do życia we współczesnym świecie? Swerd, pakuj walizki, bo chyba Cię deportują do krajów trzeciego świata... Naprawdę macie czym się tak podniecać, że ktoś tego nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: TSA w Tychach 30.07.04, 19:04 Gość portalu: embi napisał(a): > Tyski Sąd Administracyjny :))))))) > > Nie wiedzialem ze ktos moze nie wiedziec co to jest TSA. Ja nie wiedzialem, ze ktos moze ich sluchac heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re: TSA w Tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:25 Te, a wiesz, że Karol Wojtyła to Jan Paweł II?? buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: TSA w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 22:21 no nie wszystko wiem ale chyba to nie wstyd nie wiedzieć wszystkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re: TSA w Tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:07 wyluzuj..., chyba się przejmujesz tymi tekstami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re: TSA w Tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:31 sorry:))) pomiędzy "się" a "przejmujesz" miało być wstawione "nie" chciałem dobrze a wyszło gorzej, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: TSA w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 31.07.04, 10:12 no faktycznie, ale od razu to zrozumiałem jako drugą wersję :-) Odpowiedz Link Zgłoś