Dodaj do ulubionych

Wróżka/cyganka

03.09.13, 21:42
Hej. W okolicach Koscioła św Rodziny albo koło małego tesco można czasem spotkać kobiete która wróży. Ostanio mnie zaczepiła i powiedziała mi pare słów. Chyba cyganką jest. Miał ktoś z Nią stycznośc? Jak sprawdzalność tego co powiedziała? To co mówiła o mnie sie sprawdzało. Nie wiem jak z tym będzieco mówiła o przeszłości.
Obserwuj wątek
    • blue_malinkaaa Re: Wróżka/cyganka 05.09.13, 13:10
      Możesz opisać jej wygląd,wiek???
    • ona3-3 Re: Wróżka/cyganka 05.09.13, 20:39
      Widziałam jak wróżyła młodej dziewczynie za kioskiem, chowały się... :)
    • matams Re: Wróżka/cyganka 06.09.13, 14:07
      O boże, jakie głupoty. Co Ci powiedziała? Ze miałaś w przeszłości złaname serce ale czeka Cie szczęście w najbliższym czasie?
      • searchingofmeaning Re: Wróżka/cyganka 06.09.13, 18:10
        Jak wygladała? Starsza w okularach, ciemna karnacja, mówiła z obcym akcentem.
        Co mi powiedziała? Żebym czekał na ciemnowłosą niewiaste bo do mnie wróci ( moja ex jest ciemnowłosa) że sprawy papierkowe które aktualnie załatwiam mi sie powiodą, i żebym zmieniał szybko prace bo wspólpracownicy kopią pode mną dołki i będe miał kłopoty przez to że byłem z nimi zbyt szczery. Szczególnie ta ostatnia sprawa, dała mi do myślenia, bo to akurat prawda. Mam fałszywych ludzi w pracy i wiem że na mnie donoszą. Nigdy nie wierzyłem w wróżki itp ale ta sytuacja dała mi do myślenia
        • ona3-3 Re: Wróżka/cyganka 06.09.13, 20:40

searchingofmeaning napisał:

> Jak wygladała? Starsza w okularach, ciemna karnacja, mówiła z obcym akcentem.
          > Co mi powiedziała? Żebym czekał na ciemnowłosą niewiaste bo do mnie wróci ( moj
          > a ex jest ciemnowłosa) że sprawy papierkowe które aktualnie załatwiam mi sie po
          > wiodą, i żebym zmieniał szybko prace bo wspólpracownicy kopią pode mną dołki i
          > będe miał kłopoty przez to że byłem z nimi zbyt szczery. Szczególnie ta ostatni
          > a sprawa, dała mi do myślenia, bo to akurat prawda. Mam fałszywych ludzi w prac
          > y i wiem że na mnie donoszą. Nigdy nie wierzyłem w wróżki itp ale ta sytuacja d
          > ała mi do myślenia

A ile Cię skasowała za tą przyjemność??? :)
          • searchingofmeaning Re: Wróżka/cyganka 07.09.13, 17:47
            Powiedziała żebym jej dał jakiś pieniądz, co łaska. Dałem jej 20 zł to sie ucieszyła. Naprawde nikt z Was jej nie spotkał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka