30.08.04, 22:11
Czy wiecie jak się mieszka na osiedlu U, konkretnie na ul. Ujejskiego?
Zastanawiam się nad przeprowadzką w te okolice i chciałabym wiedzieć czy
warto.
Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Mam tam znajomą, nie narzeka :-) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 22:25
    • Gość: bemik naprawde fajne osiedle IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 31.08.04, 05:16
      mieszkam tu od zawsze jesk kul ....wszystlie bloki sa remontowane wymiama
      klatek bardzo ładnie to wygląda , będzie ściągany azbest , wszedzie blisko Targ
      Hypernowa --------jedno z ładniejszych osiedli w Tychach .........las w
      okolicy 500 metrów do osiedla bliska odległośc do paprocan ........ma osiedlu
      mieszka bardzo dużo młodzieży i młodych małżeństw ........... to tyle
    • Gość: swerd Re: osiedle U IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 05:58
      ja mam mieszane uczucia jeśli chodzi o U.
      bloki za blosko
      zaglądasz sąsiadowi w okno
      i do tego to morderstwo co było kilka lat temu, brr
      • Gość: benik jest ok IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 31.08.04, 11:22
        a co ma osiedle do morderstwa nic ............a pozatym znałem tego morderce
        i gdyby prawo nie było łaskawe dla takich bandytów to do tej tragedi by nie
        doszło ......on to zrobil na przepusce z wiezienia lub był na warunkowym
        zwolnieniu z tego co wiem fakt mieszkał nz U ale takich typów jest mnóstwo
        wszędzie ..................................
      • man_x Re: osiedle U 06.09.04, 21:47
        Gość portalu: swerd napisał(a):

> i do tego to morderstwo co było kilka lat temu, brr

przeciez to bylo wieki temu, "koch disco" itp..
        • Gość: swerd Re: osiedle U IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 21:56
          nie koch tylko zigzag

koch był koło browaru na mikołowskiej
          • man_x Re: osiedle U 06.09.04, 22:03
            Gość portalu: swerd napisał(a):

> nie koch tylko zigzag
            >
            > koch był koło browaru na mikołowskiej

na ale z kocha wracal ten mlodzieniec
            • Gość: swerd Re: osiedle U IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:06
              on mieszkał na O, więc musiał wracać z zigzaka, bo z kocha by miał nie po drodze

zresztą po tym incydencie zygzaka ( czy jak sie to pisało) zamknęli

a koleś do wojska jechał następnego dnia i go z jednostki psiarnia ściągała
    • Gość: dres zamiast mózgu Utrecht Klan IP: *.tsi.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:48
      Tak na U jest fajnie kul. Pełno dreisków szwędających się bez celu z pustą
      butelką po Tyskaczu i paczką białego słonecznika w ręku. Straszą przechodniów
      wygolonymi pałami i kwadratowymi posturami. Mam tam kilku znajomych, zawsze jak
      ich odwiedzam muszę przejść między kolesiami tarasującymi wejście do klatki,
      ocś tam powiedzą, spluną, zaśmieją się... żałosne
      • Gość: anka Re: Utrecht Klan IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:21
        Przesada,Osiedle nie jest najpiękniejsze, ale robi się coraz przyjemniejsze. Nikt po klatkach nie straszy, mocna przesada. Buraki zdarzają się wszędzie. A gdzie ci z butelkami??? Ja ich nie widuję.
        • Gość: swerd Re: Utrecht Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:26
          z butelkami i w klatkach to najczęściej na uczniowskiej

ale fakt że ładniej tam ostatnio jest. mam mozliwość kupić mieszkanie. 50m2 za
          70.000 i się zastanawiam czy nie warto
    • aswywiadu007 Re: osiedle U 31.08.04, 17:40
      ja mieszkam na Ujejskiego.
      chcesz cos konkretniejszego, to napisz na maila.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka