zyta_1 02.09.04, 15:06 Wlaśnie mnie coś ugryzło mam mocno spuchniętą stopę i to mnie boli. Coś w tym roku jest nie tak z tymi owadami , wielu znajomych już było "pkąsanych" i mialo podobne objawy. To chyba jakieś mutanty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perlailotr Re: Coś mnie ugryzło 02.09.04, 23:33 Zyta, to byl specyficzny komar-mutant. Dopadl Cie na szantach. Swoja droga milo bylo Cie poznac ;-) Szkoda, ze zupelnie nie mialem czasu ani glowy do tego, zeby porozmawiac... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Coś mnie ugryzło 03.09.04, 07:56 Mnie nic nie gryzie :) Owad musiałby być bardzo zdesperowany żeby mieć na mnie chrapkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Coś mnie ugryzło IP: 62.233.231.* 03.09.04, 20:54 salo napisała: > Mnie nic nie gryzie :) > Owad musiałby być bardzo zdesperowany żeby mieć na mnie chrapkę ;) > A ja coś w sobie mam i lecą na mnie, oj, lecą....;) Dobrze, że chociaż komary.... to i powodów do frustracji mniej ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: Coś mnie ugryzło 04.07.05, 07:49 w tym roku ugryzła mnie "meszka" na impr. pod żyrafą, coś strasznego.......chyba jestem uczulona na wszystkie jady/niektorzy ludzie też na mnie działają alergicznie :D/ Odpowiedz Link Zgłoś