24.09.04, 16:31
zobaczcie sami: www.tokarnia.com.pl
zapowiada sie b.dobrze
az mnie korci, zeby zobaczyc gdzie to dokladnie bedzie i czy juz cos robia.
Pawel to Twoje tereny. sprawdzales/sprawdzisz?
Obserwuj wątek
    • Gość: Radex Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.09.04, 16:43
      Vocal, soul, funky house!!! Toż mój świat, chyba zostanę rezydentem:-))))

Gdzie to dokładnie robią?
      • man_x Re: Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 16:48
        Radex, dj-ow potrzebuja :-)
        • Gość: Radex Re: Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.09.04, 17:17
          man_x napisał:

> Radex, dj-ow potrzebuja :-)

zagram im takie funky...
      • Gość: embi Re: Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:23
        Gość portalu: Radex napisał(a):

> Gdzie to dokładnie robią?

W dawnym Browarze Obywatelskim. Chyba na prawo od bramy.
    • Gość: bty Re: nowy klub IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 12:56
      www.browarobywatelski.pl to jest na terenie browaru, musze zerknac co tam sie
      dzieje, dotychczas to tlyko o agencji towarzyskiej tam znajdujacej sie
      slyszalem. niestety dojazd jest fatalny, moim zdaniem nalezy ulice zwakowska
      albo budowlanych przebic przez torykolejowe i pociagnac az do ulicy
      obywatelskiej, bo w tej chwili dojazd do wilkowyj mozliwy jest tylko przez
      tunel pod torami i na okolo przez mikolowska, mieszkancom wilkowyj to latwiej
      chyba dojechac do mikolowa.

Klub wyglada super! Radex jak ruszy to wybieram sie z Toba!
    • Gość: Paweł Re: nowy klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:39
      To już otwarli?

A z nowych planowanych knajp ma się jeszcze pojawić niedaleko Żywca, także
      trochę bardziej ambitny, z muzyką, w tym również na żywo. Na razie nie jest
      bliżej znany termin otwarcia (pub jest dopiero na etapie planowania). Ceny będą
      nieco wyższe od przeciętnej, co zabezpieczy pub/klub przed napływem małolatów.
      • Gość: BTY relacja z placu budowy IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 14:34
        Bylem przed chwila www.browarobywatelski.pl/schemat.htm to jest budynek nr 6 na
        planiku pod nr 5 jest agencja. Mozna swobodnie wjechac na teren browaru, calosc
        raczej zadbana, ale dosyc zuzyta. Budynek w ktorym ma byc tokarnia nie jest
        jakis szczegolny, sa tam lepsze, ale ok, jak go ladnei zrobia bedzie super! Pod
        nr 7 sa garaze i to uz niestety nie bedzie nalezalo do klubu. tempo prac ciezko
        ocenic, bo w sobote o 14 nikogo tam nie bylo. roboty raczej malo zaawansowane,
        jesli chca skonczyc do stycznia to musza sie pospieszyc. Brak dojscia z dworca
        i dojazdu z miasta jakas sensowna droga. gdyby caly kompleks przerobic na kluby
        restauracje dyskoteki to byloby super. W tej chwili z tego typu rzeczy dziala
        tam wspomniana agencja, a w bylym kantynie (to juz jest poza terenem, ale
        budynek w tym samym stylu) restauracja, bedzie jeszcze tokarnia wiec juz jakis
        zalazek jest.
      • Gość: embi Re: nowy klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 14:50
        Gość portalu: Paweł napisał(a):
        > bliżej znany termin otwarcia (pub jest dopiero na etapie planowania). Ceny
        będą
        >
        > nieco wyższe od przeciętnej, co zabezpieczy pub/klub przed napływem małolatów.

To znaczy, ze ceny beda wyzsze od tych, ktore sa w knajpach obok "Zywiec", "U
        Rosa", "Lunch Bar" (w nich piwo jest po 4-5zl)? Ceny wyzsze od tych moga
        skutecznie zabezpieczyc nie tylko przed naplywem malolatów ale przed naplywem
        klientow w ogole. Chyba ze bada mieli dlugo otwarte i naprawde dobre koncerty
        ale to chyba przyciagnie malolatow. Te biedniejsze malolaty i tak jak zwykle
        kupia piwko lub cos innego w sklepie i wypija na lawce lub schodach obok.

_____m_0v0_m_____
        www.tychy.silesianet.pl
        • Gość: Paweł Re: nowy klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 15:16
          Nie, ja mówiłem o przeciętnych ogólnie, a nie o przeciętnych w okolicy :-). A
          przeciętna cena piwa w tyskich pubach to 4 zł. Myślę, że cena tam będzie w
          okolicy 4,50-5 zł. Ale to tylko moje domysły.

> klientow w ogole. Chyba ze bada mieli dlugo otwarte i naprawde dobre koncerty
          > ale to chyba przyciagnie malolatow. Te biedniejsze malolaty i tak jak zwykle
          > kupia piwko lub cos innego w sklepie i wypija na lawce lub schodach obok.

Raczej ma nie być ostrych rockowych koncertów, a to one głównie powodują napływ
          małoletnich klientów, którzy nic nie kupują (ew. jedno piwo na czterech). Dla
          przykładu tak było (podobno) na niedawnym koncercie akustycznym Kaiser Waltzer
          w Belfegorze.

Właściwie trudno mi powiedzieć jakie dokładnie koncerty się tam będą odbywać i
          z jaką częstotliwością. Słyszałem tylko, że właściciele coś w tym kierunku
          planują.

> ale to chyba przyciagnie malolatow. Te biedniejsze malolaty i tak jak zwykle
          > kupia piwko lub cos innego w sklepie i wypija na lawce lub schodach obok.

Czy ja wiem... Jakoś nie dostrzegam tłumów wokół tyskich pubów...
          • Gość: embi Re: nowy klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:15
            > Czy ja wiem... Jakoś nie dostrzegam tłumów wokół tyskich pubów...

Ja nie mowilem o tlumach wokol tyskich knajp. Chodzilo mi raczej oteren obok
            hotelu. Tam jak pewnie wiesz sa dwa calodobowe sklepy monopolowe.
            Centrum nam sie ksztaltuje :)

_____m_0v0_m_____
            www.tychy.silesianet.pl
            • Gość: Paweł Re: nowy klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:01
              Aaaaa, to teraz rozumiem :-). No, ale to i tak chyba lepiej jak się gromadzą
              pod monopolowymi niż przy wejściach do klatek...
      • Gość: Paweł Pub na "M" jeszcze w październiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:11
        Otwarcie tego pubu na "M" planowane jest wstępnie na 20 października. Na razie
        nie znam szczegółów, ani dokładnie odnośnie lokalizacji, ani nazwy.
    • Gość: Bywalec Był już ktoś w nowym Arcie? IP: *.chello.pl 26.09.04, 18:15
      Był już ktoś w nowym Arcie?
      Mieli otworzyć jakoś jesienią?
      • Gość: coon Re: Był już ktoś w nowym Arcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:46
        jest rewelacja
    • Gość: Paweł Byłem tam dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:27
      W sumie nic szczególnego nei wypatrzyłem. Transparent na bramie powiesili, że
      otwarcie w styczniu i tyle.
      • Gość: Paweł Re: Byłem tam dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:31
        Chodziło mi o Tokarnię, żeby nie pomylić z postem o Art :-)
    • dementia Re: nowy klub 27.09.04, 15:20
      Prezentuje się całkiem przyjemnie.
      Tylko lokalizacja jakby nie ta... :-/
      Nie należę do zmotoryzowanych, zresztą kto by jechał samochodem w weekend do
      knajpy... A dojazd komunikacją miejską do Browaru - hmmm no comments...
      Mimo wszystko - miło, ze otwierają coś nowego i jak się zdaje na poziomie.
      Zobaczymy w styczniu... :-)
    • man_x Re: nowy klub 11.04.05, 22:57
      W dzisiejszej Gazecie-Praca dali ogłoszenie. Potrzebuja ludzi do pracy. Dobrze, bo powoli watpilem w to otwarcie ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka