Gość: Gość. Jestem gości IP: 80.51.254.* 15.10.04, 09:37 Kto wie gdzie w Tychach bubuje się kino. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dementia Re: Ale kino 15.10.04, 09:46 Buduje się, tak? :-) Przy al. Jana Pawła II (okolice Hotelu Tychy)- cały kompleks handlowo - usługowy oraz multikino. Czytaj w wątku "CityPoint". Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Ale kino 15.10.04, 10:09 To nie jest klasyczne multikino. Trzy sale - taka akuratniość tyska, myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jestem gościem Re: Ale kino IP: 80.51.254.* 16.10.04, 11:59 tz. że powstaje następny bubel w stylu jak nazywają "szkoła manipulacyjna".Czy te władze Tych nie mają dość inwestycji wystrzałowych w stylu "k-wa teraz my rządzimy" a mieszkańcy niech się cieszą bo powstają budowle promujące Tychy.Pa do zobaczenia w tyskim kinie w 2005r może to będzie pazdziernik?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Ale kino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:56 Za bardzo nie rozumie o co chodzi co ma szkola municypalna wspolnego z city-point przeciez to są dwie inne rzeczy. Niektórych wypowiedzi nie potrafie zrozumiec na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Ale kino IP: 80.51.254.* 16.10.04, 14:27 kolega "GOSC" nie wie o czym sam pisze tak więc niezwracałbym uwagi na jego wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jestem gościem Re: Ale kino IP: 80.51.254.* 16.10.04, 20:29 Ja już trochę lat żyję i różne wyczyny budowlane widziałem ,ale Tychy chyba żadne miasto nie prześcignie w pomysłach na promowanie miasta. Rozglądnijce się ,a wnioski same się cisną , jak z daleka straszą konstrukcje super centr handlowych i szkieletów biurowców.Zresztą Tychy to sypialnia jak się na forum dowiedziałem , a w nocy to nawet tak nowoczesny hotel jak "Piramida" jest trudno doszczec z ulicy jadąc obok, nie mówiąc o reszcie tych wspaniałych budowli.A jak nie rozumiecie o co mi chodzi to widać za mało po świecie chodzicie, przepraszam jak kogoś uraziłem .Pa do następnej wizytu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Ale kino IP: 62.233.231.* 16.10.04, 20:38 Gość portalu: Jestem gościem napisał(a): > dowiedziałem , a w nocy to nawet tak nowoczesny hotel jak "Piramida" jest > trudno doszczec z ulicy jadąc obok, nie mówiąc o reszcie tych wspaniałych DOSZCZEC to forma od "szczeć"? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Ale kino 17.10.04, 18:49 no cóż szkielet koło fiata identyczny stoi koło fiata w Bieslku, a i identyczny stoi i w krakowie.. Niedługo zsotanie rozebrany bo plac kupili austriacy i gdzie lada moment ruszy inwestycja czyli kolejna fabryka. jak chodzi o szkoły municypalne to cóż nie znasz tej sprawy... zanim cos sie napsize to trzeba by troche znać kwestielub sprawę.. szkielet po dawnym Peweksie własnie jest zagospodarowywany poza tym nie wiem czy wogóle wiesz gdzi ejest piramida bo jadąc tuż obo niej nie sposób jest nie zauwazyc a i jadąc trasą beskidzka też ją widać... moze patrzysz w drugą stronę??? poza tym stworzyłeś tanią prowokację Odpowiedz Link Zgłoś