IP: 80.51.254.* 15.10.04, 09:37
Kto wie gdzie w Tychach bubuje się kino.
Obserwuj wątek
    • dementia Re: Ale kino 15.10.04, 09:46
      Buduje się, tak? :-)
      Przy al. Jana Pawła II (okolice Hotelu Tychy)- cały kompleks handlowo -
      usługowy oraz multikino. Czytaj w wątku "CityPoint".
      • radexior Re: Ale kino 15.10.04, 10:09
        To nie jest klasyczne multikino. Trzy sale - taka akuratniość tyska, myślę.
        • Gość: Jestem gościem Re: Ale kino IP: 80.51.254.* 16.10.04, 11:59
          tz. że powstaje następny bubel w stylu jak nazywają "szkoła manipulacyjna".Czy
          te władze Tych nie mają dość inwestycji wystrzałowych w stylu "k-wa teraz my
          rządzimy" a mieszkańcy niech się cieszą bo powstają budowle promujące Tychy.Pa
          do zobaczenia w tyskim kinie w 2005r może to będzie pazdziernik?.
          • Gość: mar Re: Ale kino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:56
            Za bardzo nie rozumie o co chodzi co ma szkola municypalna wspolnego z city-point przeciez to są dwie inne rzeczy. Niektórych wypowiedzi nie potrafie zrozumiec na tym forum?
          • Gość: basturk Re: Ale kino IP: 80.51.254.* 16.10.04, 14:27
            kolega "GOSC" nie wie o czym sam pisze
            tak więc niezwracałbym uwagi na jego wypowiedź
            • Gość: Jestem gościem Re: Ale kino IP: 80.51.254.* 16.10.04, 20:29
              Ja już trochę lat żyję i różne wyczyny budowlane widziałem ,ale Tychy chyba
              żadne miasto nie prześcignie w pomysłach na promowanie miasta. Rozglądnijce
              się ,a wnioski same się cisną , jak z daleka straszą konstrukcje super centr
              handlowych i szkieletów biurowców.Zresztą Tychy to sypialnia jak się na forum
              dowiedziałem , a w nocy to nawet tak nowoczesny hotel jak "Piramida" jest
              trudno doszczec z ulicy jadąc obok, nie mówiąc o reszcie tych wspaniałych
              budowli.A jak nie rozumiecie o co mi chodzi to widać za mało po świecie
              chodzicie, przepraszam jak kogoś uraziłem .Pa do następnej wizytu na forum.
              • Gość: magi Re: Ale kino IP: 62.233.231.* 16.10.04, 20:38
                Gość portalu: Jestem gościem napisał(a):

> dowiedziałem , a w nocy to nawet tak nowoczesny hotel jak "Piramida" jest
                > trudno doszczec z ulicy jadąc obok, nie mówiąc o reszcie tych wspaniałych

DOSZCZEC to forma od "szczeć"?
              • basturk Re: Ale kino 17.10.04, 18:49
                no cóż szkielet koło fiata identyczny stoi koło fiata w Bieslku, a i identyczny
                stoi i w krakowie.. Niedługo zsotanie rozebrany bo plac kupili austriacy i
                gdzie lada moment ruszy inwestycja czyli kolejna fabryka.
                jak chodzi o szkoły municypalne to cóż nie znasz tej sprawy... zanim cos sie
                napsize to trzeba by troche znać kwestielub sprawę.. szkielet po dawnym
                Peweksie własnie jest zagospodarowywany
                poza tym nie wiem czy wogóle wiesz gdzi ejest piramida bo jadąc tuż obo niej
                nie sposób jest nie zauwazyc a i jadąc trasą beskidzka też ją widać...

moze patrzysz w drugą stronę???
                poza tym stworzyłeś tanią prowokację
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka