19.10.04, 08:01
Bardzo proszę o opinie na temat hotelu i restauracji.
Mianowicie: jaki standard apartamentów, czy smaczne jedzenie, jaka obsługa.
Znam ceny i widziałam zdjęcia wnętrz na stronie www, ale praktyka pokazała,
że zdjęcia na folderach reklamowych często znacznie odbiegają od
rzeczywistego wyglądu.
Ceny sa wyszukane, ale czy za tym idzie jakość? Czy ktoś był i może się
podzielić ze mną opinią?
Obserwuj wątek
    • salo Re: Promnice 19.10.04, 08:19
      Mąż miał kiedyś studentkę, która tam pracowała i bardzo wszystko chwaliła.
      Kiedyś chcieliśmy się tam czegoś napić w tamtejszym ogródku, ale nas nie
      wpuścili, powiedzieli że zarezerwowane. Trzeba przyznać, że wyglądaliśmy może
      trochę niespecjalnie po trzech godzinach pętania się w okolicznych lasach :)
      • dementia Re: Promnice 19.10.04, 08:42
        Słyszałam, że Noma ma problemy finansowe i że poziom serwowanych usług bardzo
        się tam obiżył. Muszę poznać obiektywną opinię osoby-gościa hotelu, ponieważ
        jestem mocno zainteresowana usługami Promnic, ale znając cenę chcę być pewna,
        że nie będzie żadnego przypału...
    • Gość: basturk Re: Promnice IP: 80.51.254.* 19.10.04, 16:21
      Zawsze było to zunawane za miejsce prestiżowe. Ceny + jakosć. Wnętrza w srodku
      przepiękne /kiedyś byłem tam na wycieczce szkolnej/. Mozna wypozyczyć konie i
      pojeździć po okolicznych lasach puszczy pszczyńskiej.
      Jak wahasz sie czy sie wybrac to jak masz ochote to wybieraj sie raczej nie
      pożałujesz.
      • Gość: Radex Re: Promnice IP: *.etychy.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:51
        Gość portalu: basturk napisał(a):

> Wnętrza w srodku
        > przepiękne

Bastruk, ja już nic nie powiem;)
        • Gość: basturk mam nadzieje ze Profesor Miodek tego nie IP: 80.51.254.* 19.10.04, 22:50
          hehe no faktycznie ładnie to napisałem hehehe mam nadzieje ze Profesor Miodek
          na nasze forum nie zagląda a przynajmniej niech tutaj nie zajrzy.. ;)
          no ale qruca przynajmniej wiecie ze zyje przez "TE" posty hehe

Gość portalu: Radex napisał(a):

> Gość portalu: basturk napisał(a):
          >
          > > Wnętrza w srodku
          > > przepiękne
          >
          > Bastruk, ja już nic nie powiem;)
          • peter2715626 Re: mam nadzieje ze Profesor Miodek tego nie 28.10.04, 04:24
            Nocowalem tam trzy lata temu i bardzo sie rozczarowalem.
            Miejsce jest rzeczywiscie przesliczne, ale standard obslugi nie do przyjecia.
            Personel pewnie bardzo malo zarabia, bo zachowuje sie jakby mial stale muchy w
            nosie. Wsrod gosci pelno napierdzonych krawaciarzy, ktorym sie wydaje, ze
            decyduja o losach swiata, co tworzy komiczna atmosfere w zderzeniu z pieknymi
            historycznymi wnetrzami.

Jako hotel wiec nie polecam. Po jednej nocy ucieklem i zatrzymalem sie w
            przeuroczym hoteliku Daria, gdzie bylo znacznie sympatyczniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka