krzys00 29.10.04, 23:11 rozumiem promocja zespolu w TV w programie ktory podobno ma bardzo duza ogladalnosc, no ale brac w czyms takim udzial to obciach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ikaz Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip IP: *.crowley.pl 30.10.04, 09:12 Nie mam tak znanego nazwiska,więc niewiem jak bym odpowiedział na taką propozycję. Ale kasa też ma znaczenie. No i nie ma jeszcze przymusu oglądania TV:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 23:27 Stary Riedel się w grobie obraca, jak widzi w jakie byle co się jego synek pakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip 31.10.04, 21:49 ech, czytam to i mi wlosy stają dęba... Wydaje mi sie, ze to co robi jest TYLKO jego sprawa... Mnie moze sie to nie podobac - po prostu nie wlacze telewizora, ale nie mialabym tyle odwagi by nawet pomyslec o tym, ze "Stary Riedel się w grobie obraca".... brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 01.11.04, 17:43 Oczywiście, że to jego sprawa co robi. Jest jednak osobą znaną, publiczną, więc mogę pomysleć co o nim myslę i napisać to na forum. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
oqo Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip 01.11.04, 19:26 głos ma dobry ,śpiewać umie i coś swoją osobą reprezentuje więc dlaczego próbujesz dyskwalifikować eSa na początku.... poczekaj na finisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puk puk Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:16 sam uczestnik też jest obciachowy i gruuuby. fuj Odpowiedz Link Zgłoś
martagieks Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip 04.11.04, 20:51 Wstyd i hańba!!! Noblesse oblige, czyli szlachectwo zobowiązuje, więc nazwisko Riedel zobowiązuje również. Nazwij się ELektroda i rób, co chcesz, ale nie jesteś samotną wyspą i korzenie trzymają cię na pewnym poziomie, za który nie trzeba się było nigdy wstydzić, mimo trudnego życia Twego ojca. Za ciebie jest mi po prostu wstyd, to jest żenujące, uwłaczające godności ludzkiej. Od pewnych ludzi wymaga się pewnego poziomu, poniżej zaczyna się kurestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 21:14 co Cie obchodzi jego zycie? niech robi co chce zresztą nie uważam żeby udział w programie był takim obciachem a zresztą nawet gdyby był, to jest wolnym człowiekiem i ma do tego prawo Odpowiedz Link Zgłoś
aralski uwazam ze Jego zycie powinno Cie swerdzie 05.11.04, 18:09 obchodzic bardzo Twoja postawa swiedzczy ze zwisaja Ci wszelkie nasze tyskie symbole, wzorce i prawdziwi przewodnicy po swiece ducha, muzyki i zycia przykro mi, ale stanowisko ktore reprezentujesz nie jest akceptowalne! Odpowiedz Link Zgłoś
ikaz Re: uwazam ze Jego zycie powinno Cie swerdzie 05.11.04, 19:02 aralski napisał: > obchodzic bardzo > Twoja postawa swiedzczy ze zwisaja Ci wszelkie nasze tyskie symbole, wzorce i > prawdziwi przewodnicy po swiece ducha, muzyki i zycia > przykro mi, ale stanowisko ktore reprezentujesz nie jest akceptowalne! --------------------- Proponuję zrobić zrzutkę na "symbol i wzorzec" by nie musiał brać udziału w rzeczonym programie, albo niech miasto wykroi z budżetu dożywotnią emeryturkę i będzie git! Żona i dzieci będą miały pełną lodówkę, a my Tyszanie nieskażony SYMBOL. Aha-dobrze by było umieścić Go w Piramidzie, co by się nie zakurzył:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: uwazam ze Jego zycie powinno Cie swerdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 19:19 rozumiem że to ironiczna odpowiedź na wypociny mr aralskiego? jeśli chodzi o mnie to młody riedel nie jest dla mnie żadnym symbolem miasta jest po prostu spoko kolesiem, z którym chętnie bym piwko wypił zresztą zdarzyło mi się to chyba 7 lat temu jak cree grało w klosterze. bastek z co druga osobą się stukał, a korbe miał nieziemską luz chłopak! żaden cwaniak pseudogwiazdor ale nie wiem jak jest dzisiaj, choć z programu wynika że się nie zmienił Odpowiedz Link Zgłoś
aralski swerdzie nadal tkwisz w bledzie 05.11.04, 23:44 kara cie spotka nieboska i nieslotka jak nie wykazaesz poprawy Odpowiedz Link Zgłoś
oqo Re: swerdzie nadal tkwisz w bledzie 06.11.04, 21:56 cree jutro w na lodowisku ....o której? Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: swerdzie nadal tkwisz w bledzie 07.11.04, 10:27 Koncert Cree zaczyna się o 18.30 dziś na lodowisku w odpowiedzi na Twoje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 23:09 Patrzymy na Sebiastiana przez pryzmat jego ojca i nie da się tego zmienić. Gra podobną muzykę i choćby nieświadomie oczekujemy od niego podobnego podejścia do muzyki. A nie wydaje mi się że Riedel senior brał udział w programie typu Bar. Gdyby Sebastian grał pop, country albo szanty, byłoby inaczej. Ale siedzi w bluesie po szyję! A do tej muzyki plastikowy, sztuczny, płytki i markowy świat tego programu nie pasuje. Pasuje mi do Baru jedna z piosenek z Zemsty nietoperza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:31 co z was tacy konserwatyści? ojciec dawał w kanał to młody też musi to samo robić? to jego zycie, może trakttuje to jako reklamę, jako proocję a może chce się zabawić globalizacja dociera wszędzie. i niedługo nie zdziwie sie jak zobacze w reality show znanego polityka ,albo śpiewaka operowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF antypromocja IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 19:44 Zdecydowanie nie czuję się konserwatystą;-) Uważam tylko, że mieszanie pewnych rzeczy nie pasujących do siebie nie da dobrych rezultatów. Sebastian na pewno traktuje to jako reklamę i promocję. I dobrze, bo dziś prawie każdy muzyk musi zaistnieć w mediach. Tylko wybrał bardzo wątpliwą, moim skromnym zdaniem, drogę. Dla mnie to antypromocja. Wyobraż sobie stary Dżem z Ryśkiem grający na jakieś PRL-owskiej akademii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: antypromocja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 20:10 nie wyobrażam sobie starego dżemu na peerelowskiej akademi ale czasy sie zmieniają!!! nie wyobrażałem sobie że zsrr sie rozpadnie poza tym fajnie jak ktoś z tychów w barze jest :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lues blues Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:49 Ku..two, ku..two, po trzykroć ku..two Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip IP: *.213-160-173.telecom.sk 05.11.04, 20:14 a niech se bedzie w barze. to jego sprawa, jest to promocja zespołu, ,to bez wątpienia,w jakich kręgach to juz inna sprawa. ale co mnie odrzuca momentalnie to jak widze jak sie "produkują" z playbacku... nie wiem czy każda telewizja teraz BOI Sie że na żywo może coś nie wyjść ale to to jest wstyd jak na taki format. kiedyś był BON JOVI w dwójce i też walili jak enrique, to dopiero żenada. bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 22:33 Powinni brać przykład z radiowej trójki, tam koncerty z sali Agnieszki Osieckiej lecą naprawdę na żywo. Efekt jest taki, że czasem słysząc jakość dźwięku i wykonania człowiek uzmysławia sobie jak wiele pracy wykonują technicy dźwięku nim jakiś utwór trafi na album, ale przynajmniej czuć ten charakterystyczny dla trójkowych koncertów klimat bycia tam. Odpowiedz Link Zgłoś
oqo Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip 06.11.04, 22:41 trójka górą! lecz nie przeszkodą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip IP: *.213-160-173.telecom.sk 07.11.04, 19:49 ale ja tego nie rozumiem. po to jest koncecrt żeby brzmiał...koncertowo. mój jakże ulubiony zespół Metallica wypuszcza na świat tzw BOOTLEGI (czyli nie oficjalne koncerty) i jakość naprawdee jest czasem nienajlepsza ale to właśnie ma klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip 08.11.04, 12:47 Fragmenty wątku zacytowano dziś w Katowickim dodatku GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiaczek85 Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip IP: *.texasnet.pl / *.texasnet.pl 08.11.04, 19:23 bar to wg mnie PORAŻKA - program dla idiotów riedel robi blam ojcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd bar vs bastek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:04 dzisiaj były fragmenty z koncertu na lodowisku, zawsze to promocja dla mniasta jak mówią tychy, w tychach, z tychów jest wporządku! Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: bar vs bastek 10.11.04, 08:29 Hmmm... Swego czasu o słyszeliśmy sporo np. Biesłan, Biesłanie... Czy wypowiadanie nazwy w każdym kontekście uważasz za promocję? Bo jeśli tak- to wysadźmy w powietrze np. Piramidę, Urząd Miasta - to też będzie promocja - na pewno beda dużo razy powtarzać w TV. Ręce mi opadają jak słyszę, że Riedel ma promować nasze miasto... :-/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: bar vs bastek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:26 no w pewnym sensie masakra w biesłanie też jest promocją, choć nie wiem jak jest w rosji w NY, po ataku na WTC liczba odwiedzających miasto zwiększyła się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: bar vs bastek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:28 a tak poza tym to porównanie masakry w szkole do reality show to chyba jakieś nienormalne? Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: bar vs bastek 12.11.04, 07:57 Owsszem - nienormalne...Jeśli zakładasz, ze porównałam skutki moralne, materialne. Ale nie jeśli mamy ropatrywać promocję miasta biorąc pod uwagę liczbę powtórzonej jego nazwy w TV. A Ty właśnie Swerd patrzyłeś pod tym kątem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: bar vs bastek IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.11.04, 15:03 w jakims sensie jest to dla mnie promocja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: sebastian riedel-nowy uczestnik baru vip IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 19:56 Cree rusza w trasę po EMPIKach, będą płyty podpisywać. Onet pisze dziś o tym na głównej stronie "Syn Ryszarda Riedla rusza w kraj". Odpowiedz Link Zgłoś