dementia 14.03.05, 08:50 W sobotę w Palisandrze zagrał katowicki zespół Baltaine. Koncert był rewelacyjny, muzycy po prostu świetni. Brawo Palisander! - oby więcej takich imprez. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexior Re: rewelacyjny koncert 14.03.05, 11:12 A ja przestraszony przedstawioną przez Ciebie homowizją wylądowałem w Megaklubie i nie byłem zadowolony. Impreza średnia. Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: rewelacyjny koncert 14.03.05, 11:18 hhahahahaha homowizją ;-) Wzbudzasz we mnie poczucie winy, czy jak? ;-P Słyszałam od znajomych, że imprezy z cyklu Miller Frehs niezbyt dobre. Bo w Mega w sobotę MF był, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: rewelacyjny koncert 14.03.05, 11:19 Mogłeś iść do Sqandalu i uważać aby się nie schylać. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: rewelacyjny koncert 14.03.05, 11:54 Byłem już pod Sqandalem, ale wycofałem się:P Pusto jakoś było, a impreza Millera właśnie średnia się okazała. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: rewelacyjny koncert 14.03.05, 18:45 Ajajajaj, kolejny świetny koncert o którym wiem po fakcie :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: rewelacyjny koncert 16.03.05, 10:49 Paweł - podaję kolejne ciekawie zapowiadające się imprezy w Palisandrze, żeby potem nie było "ajajajaj" ;-) Tak więc 28.03 o godz.20 performance z ogniem przy akompaniamencie bębnów - zespół Four Hands, wstęp free (o ile dobrze kojarze, to ekipa, która była na teledysku Nosowkiej&Przemyk), 3.04 - koncert zepołu W. Pilichowskiego, cena i godzina jeszcze nie znane. Jutro, jak ktoś lubi kabaret - "Szum" z Zielonej Góry, laureaci wielu nagród, wstęp 10 zł, start godz.20. W najbliższą niedzielę też koncert - Insekty - cokolwiek to jest <???> Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_jogi Re: rewelacyjny koncert 16.03.05, 11:12 To pisałam demendka, ktokolwiek to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś jogi to ja jestem jogi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 14:28 czemu sie podajesz za mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: rewelacyjny koncert 16.03.05, 20:59 Dzięki za informaję :-). Na pewno skorzystam :-). Insekt to nasz tyski band muzyczny (rock). Bardzo fajny, pisałem ostatnio w innym wątku, że dostali się do listy przebojów Polskiego Radia Bis. Jeżeli lubisz nieco ostrzejsze rockowe granie to zachęcam do posłuchania ich na żywo, warto wiedzieć co się muzycznie dzieje w Tychach :-). Tutaj podaję też linka do ich najnowszego (chyba) utworu: mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/91317.mp3 Inne MP3 na tej stronie: mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/11824.html Dzisiaj na Ligocie jest ten nieszczęsny Beltaine i myślałem, że sobie odbiję sobotnią nieobecność w Palisandrze, a tu proszę - grypa mnie dopadła... Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: rewelacyjny koncert 16.03.05, 21:01 Insekt nie bedzie gral w Palisandrze! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: rewelacyjny koncert 16.03.05, 21:31 O, mógłbyś coś więcej na ten temat? Dlaczego odwołali koncert? Przecież wszędzie się o tym trąbi. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: rewelacyjny koncert 16.03.05, 21:34 A może to faktycznie zespół "Insekty"? Tak często ludzie mówią na na naszych Insektów w liczbie mnogiej, że od razu skojarzyłem jako Insekt :-). Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: rewelacyjny koncert 16.03.05, 21:35 www.insekt.webd.pl/ tak slyszalem, i zajrzalem na ich stronke koncercik znikl z rozkladu jazdu :) moge sie upewnic w najblizszym czasie :) wiec dam znac :) Odpowiedz Link Zgłoś