Dodaj do ulubionych

Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) WYPAS

IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 21.04.05, 23:16
Jeszcze jest trochę do zrobienia, ale prezentuje się NIEASAMOWICIE. Lustrzany
poświetlany bar, iluminacja LED, wydajna wentylacja, projektor, TV, porządne
meble mówię wam DRUGIEGO TAKIEGO CZEGOŚ W TYCHACH NIE MA.
Na bramce będzie jak to w najlepszych lokalach stać selekcjoner co będzie
pilnować aby chamstwo się nie wdarło do środka

Ciekawe tylko czy otworzą to zgodnie z planem...
Obserwuj wątek
    • krzys00 a kiedy maja otworzyc??? 21.04.05, 23:23
    • Gość: tyski Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.unregistered.media-com.com.pl 21.04.05, 23:27
      A staruchy będą (30latki)? Czy zmienili profil na młodzież?
      • krzys00 Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W 21.04.05, 23:29
        Gość portalu: tyski napisał(a):

> A staruchy będą (30latki)? Czy zmienili profil na młodzież?

to ile ty masz lat ze 30-latki to staruchy dla ciebie /????
        • Gość: tyski Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.unregistered.media-com.com.pl 21.04.05, 23:38
          23
          • Gość: bty Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:29
            a kaj to jest?
            • Gość: tyski Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.unregistered.media-com.com.pl 22.04.05, 10:32
              Na dąbrowskiego, nad restauracją akwarium.
              • Gość: jajeczko Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 16:54
                Gość portalu: tyski napisał(a):

> Na dąbrowskiego, nad restauracją akwarium.

Byłeś kiedyś w restauracji???
                Widziałeś ją kiedyś?
                Wiesz kto to jest kelner, i czym sie zajmuje?
                A widziałeś kiedyś karte dań ?
                Wiesz co to znaczy - menu ?

Napisać Ci ?
                • Gość: tyski Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.unregistered.media-com.com.pl 22.04.05, 22:07
                  Nie spinaj się ziomuś :)
      • Gość: Preddy Wstęp od 21 lat IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 21.04.05, 23:34
        ale jak nie przyjdziesz np: w 5 paskowym dresie i nie będziesz zgrywać takiego
        kolesia jak Psikuta z "Chłopaki nie płaczą" to najprawdopodobniej wejdziesz

a o otwarcie to się spytam jutro bo zapomniałem :(
      • Gość: embi Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.junisoftex.pl 22.04.05, 08:21
        > A staruchy będą (30latki)? Czy zmienili profil na młodzież?

Na mlodziezy juz wiele lokali zbankrutowalo. Przychodza do lokalu za pasem piwo
        albo flaszka ze sklepu obok i tyle a tanio to w nowej Domenice nie bedzie.

Jaka mlodziez? 23 lata to ty juz staruch jestes. A tak powaznie to ty dopiero
        od 2 lat spelniasz minimalne wymagania wiekowe w dobrych lokalach :)
        • Gość: tyski Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.unregistered.media-com.com.pl 22.04.05, 10:39
          Mow za siebie o tych flaszkach pod ubraniem To że ty tak robiłeś....
          Niewazne czy dwa lata od minimum czy ledwie miesiąc jak to ma być avangarda bis
          (czytaj staruchy) to nie będę tam chodził
          • Gość: embi Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.junisoftex.pl 25.04.05, 12:14
            > Mow za siebie o tych flaszkach pod ubraniem To że ty tak robiłeś....

Mowie o tym co widze. Nie mialem powodu zeby tak robic wodki nie pije a piwa
            nie oplaca sie tak wnosic.

> (czytaj staruchy) to nie będę tam chodził

Szybko im to uswiadom bo bez Ciebie zbankrutuja :)
          • Gość: Preddy No to nie chodź! Wiwat selekcjoner ! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 27.04.05, 13:59
            Musiałeś widzieć przynajmniej raz takich co kupują 1 piwo a potem uzupełniają
            kufel takim przemyconym

Nie wiem jak ty ale ja do klubu chodzę aby miło spędzić czas a nie użerać z
            jakimiś matołem co:

-po 1-2 piwach zaczyna mieć do mnie jakieś pretensje do całego świata (żywiec i
            scrubs)
            -podsiada Twój stolik pod Twoją nieobecność i wypija drinki (paradiso)
            -puszcza na szafie techno hip-hop 2i3 sortu czy jakieś raperskie popłuczyny
            (prawie wszędzie)
            • Gość: tyski Re: No to nie chodź! Wiwat selekcjoner IP: *.unregistered.media-com.com.pl 27.04.05, 19:47
              paradiso? no to do fajnych "klubów' chodzisz buahahaha
      • Gość: No comments 30lat często lepiej umie się bawić niż małolat IP: *.unregistered.media-com.com.pl 27.04.05, 14:03
        Z tego co wiem to 30etnich klientów się nie wpuszcza np do przedszkoli -tam sie
        baw!
        • Gość: tyski Re: 30lat często lepiej umie się bawić niż małola IP: *.unregistered.media-com.com.pl 27.04.05, 19:51
          co mnie to obchodzi ze 30 potrafia tez sie dobrze bawic
    • dementia Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W 22.04.05, 15:12
      Właścicielami podobno są kolesie od Under Pubu - czyli nie można się zbyt wiele
      spodziewać po tym "klubie". Jeżeli kogoś zadowala tandetne disco rodem z mtv,
      to pewnie będzie usatysfakcjonowany.
      • Gość: Preddy I co z tego że ci sami? IP: *.unregistered.media-com.com.pl 24.04.05, 14:51
        Tak to są ludzie z Under - żadna to tajemnica, ale co z tego?

Chłopaki mają ambicę stworzyć pożądny lokal jakiego Tychy nie widziały więc
        miejmy nadzieję, że i repertuar będzie inny.

Pożyjemy zobaczymy
        • dementia Re: I co z tego że ci sami? 02.05.05, 12:05
          Ambicje, a możliwości to zupełnie inna sprawa. I nie mówie tu o mozliwościach
          finansowych. Na porządny lokal to każdy może mieć ambicje. Pytanie czy ma się
          wyczucie smaku i odpowiada się na zapotrzebowania lokalnej społeczności. W to
          akurat wątpię, ale powodzenia im życzę mimo wszystko. Oni będą zadowolenia
          nawet z tandetnego "biglu", jeśli tylko na nim zarobią.
      • Gość: UP Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.tychy-sikorskiego.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 14:48
        Jeśli chodzi o muzykę rodem z mtv, to jestcoś co najlepiej się sprzedaje i
        umożliwia zabawę szerszej grupie osób. Jeśli chcesz posłuchać innej muzyki to
        udaj się do klubów klimatycznych, a co do właścicieli to myślę że też można z
        nimi pogadać i są OK.
    • Gość: :) Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:57
      Moze i wypas ale kwestia tego, że właściciele będą sie musieli sporo napracowac
      żeby ściągnąc tam porządnych ludzi - opinia Domenici zrobiła swoje - niestety
    • Gość: cypisek Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.ri.ri.cox.net 24.04.05, 04:44
      Hej ! Ja nie widzialem i nie bede pewnie widzial ! ale jesli wlascicielami sa
      ci sami co "under " na os K ten aniolek - pedalek i kusmiderek to chyba nie
      najlepiej rokuje choc moze...ale idioci sie nie zmieniaja zawsze beda idiotami
      niestety....i choc tu nie zaluje ze nie mieszkam juz w tychach...choc bardzo je
      lubie....pozdrawiam
    • Gość: Bywalec selekcjoner? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 15:21
      hmmm slysze selekcjoner i chce mi sie smiac. Tychy maja zaledwie troche ponad
      100 000 mieszkancow i nie ma z czego prowadzic selekcji. Selekcje mozna
      wprowadzic w klubie ktory jest nastawiony z gory na pewna rzesze klientow np.
      na bogatych, bogatych gejow itp.
      Czesto bywam w weekendy w duzych miastach polski Warszawa, Krakow, Wrocław,
      Poznan. Tam są kluby gdzie selekcja jest selekcja - wpuszczani sa ludzie o
      okreslonym stylu ubierania sie, geje.
      Nie znalalzlem klubu ktory ma selekcje dla samej idei, a tak bedzie to wygadac
      w ex domenice - prowadzona bedzie selekcja dla podniesienia prestizu samego
      miejsca a to poczatkowo moze podniesc ilosc bywalcow ale na krotko.
      Sam sie zastanawiam jakie kryteria beda brane pod uwage? Czym sie bedzie
      kierowal selekcjoner?
      Prawdziwe kluby z selekcja maja okreslona wizje, jakich gosci beda chcciec
      widziec w swoich lokalach, a osoby wybierajace sie do owego klubu musza to
      wiedziec.
      Znowu przyklady z miast takich jak Wawa - klub, chyba najslynniejszy w polsce -
      mianowicie Utopia - tam albo wchodzisz z polecenia (najlepiej gejowskiego) albo
      sie jest kims znanym.
      Inny klub w centrum wpuszczal osoby tylko z tzw dobrych domow tzn trzeba miec
      karte stale klienta ktora kosztuje na wstepnie troche ponad 1000 zlotych albo
      sie ma platyne w kieszeni.
      Tyski klub na ostra selekcje nie moze sobie pozwoli bo nie ma z czego wybierac.
      Moja wrozna jest prosta - pomysl padnie szybko a sam klub...sam lokal powruci
      do dresiarskiego stylu 3 paskow, no ale oni sie tez gdzies musza bawic
      • Gość: biedrona Re: selekcjoner? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 13:05
        Chłopie tu nie chodzi o selekcję wybranej grupy klientów, tylko o wybraną grupę wiekową tzn o ludzi powyżej 21 roku życia, nikt nie chce użerać się z pijanymi małolatami - ani właściciele ani klienci. Po drugie: jakbyś nie wiedział to w tym kraju istnieje kilka porządnych klubów dla klienteli heteroseksualnej, więc nie wyjeżdżaj z tekstami o klubach gejowskich bo albo jesteś idiotą albo chwalisz się swoją "pedalszczyzną" a wtedy odradzam ci wizytę w Vertigo...
        • dementia Re: selekcjoner? 02.05.05, 12:00
          W kwestii formalnej - po co więc mówić o selekcjonerze, skoro nie będzie
          slekcji w takim słowa znaczeniu w jakim się to przyjeło w klubach na całym
          świecie? Selekcja klientów w zależności od wieku - to jest śmieszne. Trzeba po
          prostu powiedzieć prawdę - będzie jakiś Absolutny Brak Szyi na bramce i w
          razie, gdy klient będzie za młodo wyglądał - sprawdzi dowodzik i zdecyduje czy
          wpuścić czy nie. Ot cała filozofia takiego "selekcjonowania".
          • ziemiowziety to watek zalozony przez wlascicieli tego Vertigo 02.05.05, 13:41
            ja juz slyszalem taka fame, ze bedzie tam kacik dla kochajacych inaczej
            tylko nie moga sie za bardzo pokazywac przy barze i beda odpalac nieco kasy
            ale maja byc, i to mi sie podoba, bo takie rownouprawnienie jesr przeciez
            potrzebne
          • inquisition A Selekcjoner! 26.08.05, 10:19
            Cóż czas pokazał, że się myliłaś i selekcja jest surowsza. Dresom, podpitym,
            awanturnikom i innej menazerii wstęp wzbroniony. Niestety może się zdażyć że
            kogoś normalnego nie wpuszczą z rozpędu...

• Gość: jacekk Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:43
      a nie mają jeszcze swojeje strony w necie to od tyłu zaczynają, ale ogólnie
      fajnie ze bedzie impreza bez gó..arzy/
      • Gość: keyzan Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:06
        Tak, impreza bez dzieciaków, tylko ciekawe kto się tam w końcu dostanie skoro
        mają selekcjonować.Na samo słowo ,,selekcja" odrzuca od lokalu.Dlaczego możesz
        wejść jak masz okresonuy wiek, albo markowe ciuchy, lub gdy preferujesz taki a
        nie inny styl.A może towar będzie selekcjonowany?
        I gdzie tu demokracja i równouprawnienie? Pewnie,że dzieci nie powinny
        przebywac w takim klubie, ale jeśli ma to być klub dla dorosłych to po co ta
        cała selekcja? Wystarczy na zwykłej ulicy zauważyć jak bardzo podzieleni i
        różni są ludzie i jak wiele jest warstw społecznych.W jakim celu tworzyć
        kolejną ,,selektywną" warstwę? Czy po to aby jedni mogli się poczuc lepiej, a
        drudzy do reszty poczuli się zagubieni?
        • Gość: tyski Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.unregistered.media-com.com.pl 02.05.05, 23:24
          Czy po to aby jedni mogli się poczuc lepiej, a
          > drudzy do reszty poczuli się zagubieni?

buehehehe nie moge umieram ze smiechu
        • radexior Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W 03.05.05, 09:56
          Jaka demokracja, jakie równouprawnienie? Przecież to prywatny klub, i nie ma obowiązku wpuszczania wszystkich - to odniesienie do samej idei selekcji.
          Natomiast co do tego klubu to na podstawie powyższych wypowiedzi wniosek jest jeden: będzie wiocha (dla przyzwoitości dodam, że forum jeszcze nie decyduje o wszystkim:)
          • Gość: gość Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.unregistered.media-com.com.pl 03.05.05, 12:47
            No cóż selekcja selekcją ale jednak najpierw trzeba iść i zobaczyć jak się
            sprawy mają, żeby móc coś powiedzieć. Ja byłem w dniu otwarcia (30.04)i moje
            wrażenia są mieszane. Ale do rzeczy. Sam wystrój lokalu dla mnie 5/10 loże sobie
            fajne a z drugiej strony ogródkowe krzesełka i stoliki. No cóz pewnie tak musi
            być.Drink bar całkiem przyzwoity, lecz wybór alkoholi nie największy.
            Towarzystwo w tym dniu to prawie sami znajomi właścicieli i kilku przypadkowych
            gości. Około godziny 1 w nocy wszyscy narąbani w sztok. DJ walił sam rap i
            r'n'b, żadnych popularnych kawałków tylko sama czarna muza. Może taki klimat
            starają się wytworzyć ?? Tego nie wiem ale jednak wyczuwało się wśród ludzi że
            czegoś brakuje, po kilku godzinach takiej muzy nic tylko się urżnąć :)Kończąc
            powiem tylko, że byłem, widziałem i więcej tam nie pójdę. To nie moje klimaty a
            różnych klubów na śląsku wiele więc męczył się nie będę. Jeśli to klub z
            prawdziwego zdarzenia to powinna być muza klubowa ale to tylko moje skromne zdanie.
            • Gość: UP Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.tychy-sikorskiego.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 15:00
              Jeśli w klubie powinna byś muzyka klubowa, to Ty jak najbardziej nie wiesz o
              czym piszesz. Jak większość wie najpierw były kluby, a potem określenie "Muzyka
              Klubowa" Nie było również grania typowo na czarnoi ludzie bawili się dobrze.
              Widocznie Tychy nie były przygotowane na taki klub i z tąd te dziwne tematy na
              forum. Pragnę osoby zadowolonai zainteresowane z takiego klubu zaprosić a
              osobom nie zainteresowanym proponuję omijanie tego klubu z daleka i dalsze
              ubieranie się po swojemu.
            • Gość: tyski Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W IP: *.unregistered.media-com.com.pl 05.05.05, 22:10
              jak byla srednia wieku na oko?
    • matams Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W 23.05.05, 15:40
      wystroj ok, moze sie podobac ale nie kazdemu
      wczoraj tam zajrzalem ze znajomymi... i oczy moje wyszly z orbit
      koles z kolesiem na parkiecie w dwuznacznej sytuacji (zeby tylko raz) i nie to
      zebym byl jakis antygej czy wogole anty, ale cholera niech sie bawia tam gdzie
      inni ich nie widza, jesli ktos nie chce ogladac przytulajacych sie i macajacych
      gejow to nie ide do klubu dla gejow tylko do normalnego a tu....
      skreslilem to miejsce z mojego menu
      • videll Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W 23.05.05, 16:10
        Tak nie można! Oczywiste, że w tym przypadku jesteś ANTY!
        Gdyby "chłopaki" nie mieli ochoty oglądać par hetero, to co? Nie można kazać im
        bawić się gdzieś indziej!Bo to właśnie jest brak tolerancji w 100%!
        Jeśli nie masz ochoty, nie patrz!
        Ale proszę, bez przesady.
        Dzięki
        • matams Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W 23.05.05, 16:16
          No wlasnie jesli nie maja ochoty ogladac par hetero to zapraszam do lokalu w
          ktorym takie pary sie nie pojawia (katowickie kluby dla gejow)
          Tolerancyjny jestem bo ich nie bije, nie splowam na nich (fiziczne jak i
          moralnie) nie wolam do nich "ej geju ktora godzina" a przede wszystkim nie
          wytykam ich palcami. Sa i niech pozostana no ale sory nie podoba mi sie to co
          wyprawiaja.
          • ziemiowziety matams tam nie bylo zadnych gejow 25.05.05, 16:44
            ty jestes konkurencja i odwalasz swoja czaerna robote
            no przyznaj sie
    • pietnacha40 Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W 25.05.05, 17:07
      Poczytalam sobie wasze opinie na temat selekcji,ubioru,muzyki,gejow i strasznie
      mi zal,doprawdy,ze mam 40 i,ze mnie juz nie chcecie.A tak sobie marzylam o
      wspolnej zabawie z milymi,tolerancyjnymi,otwartymi na swiat ludzmi.:(
      • cypek1 Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W 26.05.05, 00:03
        a czego sie spodziewac jak wlasciciele tez tacy cichociemni , chyba ze ich nie
        znacie ...ja znam te cioty...a tak wogole cioty spadac do ciotowni albo na
        drezwo....chyba ze to jest efekt tej "selekcji" hehehe
    • dementia Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W 19.08.05, 14:34
      Ciekawa jestem jak funkcjonuje klub? Nie bywam w tamtych okolicach, ani nikt ze
      znajomych. Są jakieś wieści jak klub został przyjęty, jak się podoba ludziom?
      • mariusz766 Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W 19.08.05, 16:57
        dementia napisała:

> Ciekawa jestem jak funkcjonuje klub? Nie bywam w tamtych okolicach, ani nikt
        ze
        >
        > znajomych. Są jakieś wieści jak klub został przyjęty, jak się podoba ludziom?

dla mnie zmienił sie tylko wystruj byłem tam w ostatnia niedziele
        żadnej selekcji nikt nie przeprowadzał lokal ok muza spoko .....

generalnie ładnie ale na kolana mnie nic nie rzuciło
    • agusmichal Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W 24.08.05, 10:31
      Niezła rekalama
      Jak dla mnie to kicha... spodziewałam sie więcej po kasie którą tam
      władowano... i milszej obsługi! bo selekcjoner to se może w Jokerze stać...
      przy Awangardzie i Szatni ta knajpa wysiada...
      • morethat Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W 25.08.05, 11:19
        ... no i posprzątane... :)
        kłaniam się!!
        • sen_pablo czy ktoś posiada telefon do VERTIGO ?? 26.08.05, 11:03
    • niepoprawny100 Re: Widziałem Vertigo od środka (Była Domenica) W 28.08.05, 20:30
      Gość portalu: Preddy napisał(a):

> Jeszcze jest trochę do zrobienia, ale prezentuje się NIEASAMOWICIE. Lustrzany
      > poświetlany bar, iluminacja LED, wydajna wentylacja, projektor, TV, porządne
      > meble mówię wam DRUGIEGO TAKIEGO CZEGOŚ W TYCHACH NIE MA.
      > Na bramce będzie jak to w najlepszych lokalach stać selekcjoner co będzie
      > pilnować aby chamstwo się nie wdarło do środka
      >
      > Ciekawe tylko czy otworzą to zgodnie z planem...

Wybiore sie kiedys tam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka