Dodaj do ulubionych

ULTRA MED STREFA spoznienia

21.10.05, 11:48
Witajcie
Mam pytanie odnoscie ultra medu na nalkowskiej. Czy ktos z Was mial szczescie
zostac przyjetym przez ta oto przychodnie na czas? Nie mialem okazji
korzystac z niej ale paru ludzi mi bliskoch mialo z nimi stycznsc. Za kazdym
razem jest poslisg minimim godzinny? Czy to normalne czy poprostu maja pecha?
Obserwuj wątek
    • aniask_mama Re: ULTRA MED STREFA spoznienia 21.10.05, 12:06
      Po poradę też odstałam godzinę (sama pani doktor spóźniła się ponad 0,5h),
      natomiast na zabieg właściwie weszłam punktualnie.
      Nauczona doświdczeniem teraz umawiam sie na późną godzinę, jest większa szansa
      przyjęcia na czas...
      • rasia1 Re: ULTRA MED STREFA spoznienia 23.10.05, 21:41
        nie podobaja mi sie - wczoraj przyjechal do nich (awaryjnie-normalnie
        korzystamy z U.medu w strefie) chlopak z naszej firmy, ktory rozcial sobie
        warge - chcial, zeby go lekarz obejrzal, ew. zalozyl szwy, bo dosc konkretnie
        krwawil. pani z recepcji na jego tlumaczenie co sie stalo i po co przyjechal
        miala odpowiedz "i co z tego? niech pan idzie do arka medu w nastepnym bloku".
        nie polecam stanowczo!
        • fiszu66 Re: ULTRA MED STREFA spoznienia 24.10.05, 07:49
          Ludzie, nie mylcie firm, bo robicie krzywdę tym, którzy się starają dobrze
          pracować! Na ul. Nałkowskiej nie ma przychodni Ultra Med Strefa! Jest za to na
          Orzeszkowej. Natomiast na Nałkowskiej jest Ultra Med, a to jest inna firma! Co
          prawda Ultra Med jest udziałowcem w Ultra Med Strefa, ale jednak to jest inna
          firma.
          • rasia1 Re: ULTRA MED STREFA spoznienia 24.10.05, 19:07
            ale NAZWE maja taka samą - więc jak w jednej placowce coś zawalą to opinia
            psuje sie całej firmie. ludzi raczej nie interesuja powiązania finansowo-
            organizacyjne. jak usłyszą ze ultra med jest do d.. to nie zastanawiają sie
            która spółka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka