Dodaj do ulubionych

weterynarz

25.10.05, 10:16
Witam!
Jest w Tychach kilka gabinetów weterynaryjnych, słyszałam o każdym różne
opinie i szczerze mówiąc nie bardzo wiem którego lekarza wybrać. Chodzę z
moją psiną do jednego z gabinetów od lat, dotychczas były to tylko wizyty na
szczepienia. Teraz niestety psina zaczyna mi poważnie chorować, a ja nie do
końca jestem przekonana do tego lekarza.
Mam pytanie do właścicieli czworonogów - czy możecie polecić jakiegoś dobrego
weta w Tychach? I może nie powinnam pytać, ale czy któregoś powinno się
omijać szerokim łukiem? Nie chciałabym tu zaczynać dyskusji szkalującej tą
czy inną osobę, ale desperacko szukam lekarza dla mojego psa i chciałabym
wiedzieć czego się spodziewać po tym czy innym gabinecie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mirekcian Re: weterynarz 25.10.05, 10:45
      Fauna ul.Żwakowska 15 (Merino)
      Arka ul. Nad Jeziorem 51 (Paprocany)
    • salo Re: weterynarz 25.10.05, 12:34
      Od początku swojego życia, mój zwierz chodzi na Dębową.
      Są ok.
      • magi104 Re: weterynarz 25.10.05, 12:55
        A ja polecam małżeństwo, które prowadzi przychodnię Fauna, w kompleksie zwanym
        Merino. Miła pani Julia poświęca zawsze duuużo czasu Mauryckowi, nawet jeśli
        jest zdrowy, interesuje ją dieta, ulubione zabawy, czy ma jakieś ukochane
        zabawki, jak reaguje na pewne sytuacje...
        Z tego co wiem od innych (bo sama nie mam porównania) mają tańsze usługi i są
        dość elastyczni: nasz Marycy zachorował, jak byliśmy bez kasy i zdaje się
        zapłaciliśmy mniej za kurację niż powinniśmy byli, ponieważ napomknęliśmy o
        swojej niewesołej sytuacji:P:P:P:P
        W sumie chciałabym, żeby jakiś lekarz poświęcił mojej osobie tyle uwagi:P:P
        • kinioslawa Re: weterynarz 25.10.05, 15:15
          Tylko i wyłącznie Fauna :)

Mój piesu przechodził tam mnie operacje i zawsze wszystko było bez problemów.
        • radexior Re: weterynarz 26.10.05, 22:24
          Zdecydowanie potwierdzam! Wprawdzie tam moja kochana psinka zakończyła żywot :-((( Wciąz pamiętam, bo to sytuacja sprzed 3 miesięcy, ale naprawdę zachowywali się fair i widać, że znali się na swoim fachu.
          Dobre wspomnienia mam też z Arką na Paprocanach (pomogli gdy inni na mieście nie wiedzieli co psince dolega), ale tam zna się tylko rudowłosa babka, jej asystenka to laik.
      • dementia Re: weterynarz 27.10.05, 10:40
        Ja też od 11 lat na wszelkie kontrole, zabiegi, zastrzyki z kotką tylko na
        Dębową. Nigdy tam nie było żadnego problemu, lekarze są OK, aczkolwiek jeden
        jest najfajniejszy (p.Grzeszczuk, chyba...?).
    • cortinka Re: weterynarz 26.10.05, 21:17
      Polecam M. Lewicką, przyjmuje co prawda w Mikołowie a nie w Tychach, ale to
      jest wet, do którego przyjeżdząją ludzie z prawie całego Śląska z naprawdę
      ciężkimi przypadkami. Mój pies jest zdrowy (odpukać) i od dwóch lat tam nie
      jeżdżę, ale myślę, że nadal jest ok.
    • renata66 Re: weterynarz 26.10.05, 22:32
      Bardzo gorąco polecam Bieruń ul Licealna. Świetny fachowiec. Przeprowadził
      bardzo poważną operację mojego psa. I wszystko jest O.K teraz tylko do niego
      chodzę.
      • mirekcian Re: weterynarz 27.10.05, 01:17
        Jeśli już tak polecamy wetrynarzy zamiejscowych to polecam w imieniu kolegi
        który leczył tam wielokroć swojego psiaka i jest bardzo zadowolonyny weterynarz
        w Katowice-Brynów na ul. Brynowej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka