morfeusz100 01.02.06, 10:09 Czy ktoś wie gdzie w pobliżu jest stomatolog który praktykuje laserem , chodzi o zrobienie dziurki w zębie, nie wytrzymam wiertła brrrr wiem że jest w Rybniku ale moze ktoś był bliżej i zna koszty itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz766 Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 01.02.06, 10:36 morfeusz100 napisał: > Czy ktoś wie gdzie w pobliżu jest stomatolog który praktykuje laserem , > chodzi o zrobienie dziurki w zębie, nie wytrzymam wiertła brrrr > > wiem że jest w Rybniku ale moze ktoś był bliżej i zna koszty itd z tego co ja wiem laserem nie da sie wyleczyć każdego zęba małe ubytki ponoć tak ............ viscardi.com.pl/ozonoterapia.php jak się dowiesz czegoś więcej daj znać może coś znajdziesz . Odpowiedz Link Zgłoś
tipp01 Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 01.02.06, 10:38 A Cegielski by nie dał rady?:P Odpowiedz Link Zgłoś
depozyt24 Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 01.02.06, 11:45 A coś takiego jest??Myślałem, że to dopiero wymyślą w następnej część STAR WARS:)) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 01.02.06, 12:25 HAHAH dobre ja tu poważnie z bólem zęba a wy sie cieszycie ;P powaznie jest wypalanie dziury laserem i nic nie czuc tylko dymek leci , znajomy robił w Rybniku tylko że sie czeka bo długie kolejki na zapis. W Star Wars nie mają zębów tylko plazme :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 01.02.06, 16:49 Morfeusz przypomni sobie twoje odpowiedzi na forum ???........ludzie teraz poprostu Ci sie odwzajemniaja tym samym ........ Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 01.02.06, 14:02 w gliwicach i w katowicach (tam nawet ozonem) gliwice ul. kurpiowska 1 tel 032 2792462 ruda sl ul nowy swiat 16a tel 032 2434858 katowic nie mam czasu teraz szukać Odpowiedz Link Zgłoś
matams Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 01.02.06, 15:19 morfeusz100 wybierz sie moze do Pana Ceglinskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 02.02.06, 07:24 WIESZ co matams , szkoda słów dla cIEBIE , złośliwcze a moze małe spotkanie gdzieś w knajpie??? moze wtedy będziesz odważny??? powiesz co masz do powiedzenia , te swoje wywody, nie wybijaj sie kolego... i sie uspokuj Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 02.02.06, 07:27 dziekuje bazylia jak bedziesz miała wiecej info daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
matams Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 02.02.06, 09:39 Odpowiedz nie byla zlosliwa. Z poprzedniego watku wynikalo, ze usilnie wierzysz w moc uzdrawiaczy. Naprawde, idz do niego. To sie kalkuluje. Takie borowanie to koszt rzedu 200 zlotych, a u uzdrawiacza seans grupowy to 150 zlotych, no i na miejscu! Wiadomo mozesz isc na indywidualne uzdrawianie - 250 zlotych. Wybro nalezy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 02.02.06, 11:35 szkoda słów na rozmowe z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 02.02.06, 11:46 Sam sobie na to zasluzyles swoimi postami na tym forum wiec sie teraz nie dziw... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 02.02.06, 12:11 Kaner moze i tak, ale jak ktoś nie ma nic do powiedzenia na temat tego wątku po co tu włazi??? nie interesuje mnie jego zdanie szukam informacji na temat dentysty który praktykuje laserem i tyle , koniec kropka Odpowiedz Link Zgłoś
matams Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 02.02.06, 12:20 morfeusz, zarzucasz mi, ze nie mam nic do powiedzenia w tym watku i po cholere wlaczam sie do dyskusji. Ostatnia dyskusja byla o ceglinskim: ktos sie zapytal czy warto. Ja odpisalem, ze nie bo niewierze w glupoty i wiem, ze to nie pomaga. A ty zamiast napisac, ze warto, probowales mnie w sposob delikatny obrzucic blotem, sugerujac, ze nie wierze to mam malo ciekawe zycie etc. Twoj problem polega na tym, ze jak ktos ma inne zdanie od Twojego, to nie powinien wlaczac sie do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 02.02.06, 12:25 ej masz jakieś emocjonalne problemy ?, wez sie odemnie ....... Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 02.02.06, 13:03 > ...Wieć matams jak w nic nie wierzysz to sie powieś, bo takie zycie to ciemna > pustka bezuczuciowych poranków..... za taki tekst na forach moderowanych juz bys mial bana > ej masz jakieś emocjonalne problemy ?, wez sie odemnie ....... wiec ten tekst lepiej do siebie odnies najpierw, pozniej zastanow sie nad soba i ew. wroc do pisania na forum Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: GDZIE BORUJA ZĘBY LASEREM ??? 02.02.06, 13:37 Nastepny sie znalazł, ej ja nie potrzebuje tatusia do morałów wiec darujcie sobie, powtarzam nie macie nic do powiedzenia w kwestii dentysty wiec ŻEGNAM Odpowiedz Link Zgłoś
depozyt24 Ludziska! Wiecej poczucia humoru i dystansu do 02.02.06, 13:52 ...siebie, bo za chwilę się tu pozabijacie i będzie o kilku forumowiczów mniej:) I mówię to do wszystkich panów bez względu na to czy ich bolą zęby czy nie:) Przekażcie sobie znak pokoju!:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: Ludziska! Wiecej poczucia humoru i dystansu d 02.02.06, 14:21 DEPOZYT luz \_/* martini for you Odpowiedz Link Zgłoś
videll Re: Ludziska! Wiecej poczucia humoru i dystansu d 03.02.06, 15:39 Tyskie dla wszystkich!!! No. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia3 laseroterapia 03.02.06, 19:34 jest praktykowana w gabinecie na merino ( os H) Ale o szczegóły trzeba pytać w rejestracji Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: laseroterapia 06.02.06, 07:12 pytka50 napisała: > morfeusz to cykor hahahahahah NIE ROZUMIEM A PO CO MAM SIE MĘCZYĆ JAK LASER PRAWIE BEZBOLESNY JEST TYLKO DROŻSZY? A TY JAKAŚ SADO MADO ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pytka50 Re: laseroterapia 12.02.06, 17:07 Nie tylko zal mi takiego cykora jak ty.....i nie musisz krzyczec slychac wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: laseroterapia 12.02.06, 17:08 Nie tylko zal mi takiego cykora jak ty ty tez jestes sado?? lubisz sie znecac nad własnym ciałem a moze pejcze ci juz nie wystarczają? Odpowiedz Link Zgłoś
pytka50 Re: laseroterapia 13.02.06, 09:33 Morfeusz -dzieciaku daj sobie spokoj z twoimi dennymi komentarzami.... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: laseroterapia 13.02.06, 10:07 oj maleńka maleńka, sprzedaj ten twój mocherowy berecik, zmień witaminy, i daj człowiekowi w spokoju wyleczyć zębalka pa Odpowiedz Link Zgłoś
pytka50 Re: laseroterapia 13.02.06, 10:50 ‹^›..‹(•_•)›..‹^› cos na twoim poziomie szczeniaku Odpowiedz Link Zgłoś
depozyt24 Re: laseroterapia 13.02.06, 11:50 ja w kwestii merytorycznej:))Ile kosztuje takie borowanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: laseroterapia 13.02.06, 12:31 depozyt24 napisał: > ja w kwestii merytorycznej:))Ile kosztuje takie borowanie?? wiesz tez sie próbuje dowiedzieć ale jak narazie słysze prawie same głupoty od jakis zdesperowanych pań Odpowiedz Link Zgłoś