basturk 17.02.06, 18:50 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3168664.html nono Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w36 detal? 18.02.06, 03:55 Interesuje mnie kupno do domu paru akcesorii i roślin ale nie żaden hurt. Jak to jest z tym w tym centrum? Podobno kiedyś były jakieś dzień i godziny wyznaczone dla zakupów indywidualnych, ale jak to jest z ofertą, czy w ogóle warto tam jechać np. z Rudy Śl., czy lepiej skorzystać z jakiś innych centrów ogrodniczych czy marketów z działami ogrodniczymi? Odpowiedz Link Zgłoś
ajwenhou Re: detal? 19.02.06, 22:08 dekoracje i rośliny doniczkowe można kupić w detalu. Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: detal? 20.02.06, 04:25 ajwenhou napisał: > dekoracje i rośliny doniczkowe można kupić w detalu. Dzięki. Tylko mnie bardziej interesuje sprawa czy w detalu na tej giełdzie jest jakaś szczególnie szeroka oferta, czy można tam zakupić bardziej specjalistyczne rzeczy których nie da się dostac bez problemu w marketach, powiedzmy Castoramie, Praktikerze czy Obi. Interesuje mnie m.in. np. ziemia i jakieś przybory do bonzai itp. Czy jest sens tam się specjalnie wybierać? A jeśli tak to w jakich godzinach jest ten detal (na stronce tej giełdy widziałem że oni zamykają o 10 przed południem jak chodzi o hurt)? Odpowiedz Link Zgłoś
ajwenhou Re: detal? 20.02.06, 15:30 o tych pierdołach do bonzai to nie wiem, ale ziemię kupowałem nie raz w workach takich, jak w kwiaciarniach, ale taniej. nie wiem do której jest czynna, ale ja zawsze rano jeździłem (ok. 9-10) Odpowiedz Link Zgłoś