Dodaj do ulubionych

Nowy folder promocyjny miasta

07.03.06, 19:15

www.umtychy.pl/?lang=pl&dzial=miasto&kat=folder
Obserwuj wątek
    • ikaz współautor 07.03.06, 21:05
      Tu sa oryginały zdjęć:
      www.ztychokolic.republika.pl
      zapraszam:-)

• mati2580 Re: współautor 10.03.06, 01:04
        strona naprawde mila dla oka - pozdrawiam i oby tak dalej - za jakis czas bede staral sie zrobic konkurencje :P - zobaczymy z jakim skutkiem :D - pozdrawiam i zycze wszystkiego naj :)
        Mati
    • mylosolo Re: Nowy folder promocyjny miasta 08.03.06, 11:09
      niezłe..z klasą..ale powiedzcie mi, kto jest grupą docelową, do której to jest
      adresowane?..komu, gdzie i w jakich okolicznościach coś takiego się
      rozdaje?..bo rozumiem, że stworzenie takiego folderu tylko po to żeby go
      sprzedawać za 20 (czy ile tam) zeta w okienku informacji UM było by chyba
      troche nonsensowne
      • clumsy5 Re: Nowy folder promocyjny miasta 08.03.06, 17:07
        Mi sie nie podoba:(

Styl tego wydawnictwa jest jak z konca lat 70 tych (przychodzi mi na mysl
        prospekt duzego fiata), no ale ogladalem tylko elektroniczna wersje.Moze w realu
        robi lepsze wrazenie
        Zdecydowanie braklo informacji o tym w ktora strone miasto chce sie rozwijac i
        jaka jest strategia rozwoju.
        Pewnie bedzie uzywane jako prezent dla oficjalnych gosci. Nasuwa sie jedna
        rzecz: miastu brakuje promocyjnej strony internetowej z prawdziwego zdarzenia w
        jezyku angielskim
        • basturk Re: Nowy folder promocyjny miasta 08.03.06, 18:31
          a mi sie folder bardzo podoba-jest proporcjonalny- nie ma przerostu tresci nad
          formą i formy nad trescią-odpowiednie proporcje-informacji do grafiki-nie ma
          zadnych zbednych informacji-tylko kluczowe. folder promocyjny jest folderem
          promocyjnym, a wiec pokazującym miasto i je promującym.
          Ma pokazywac czego dokonano jak sie rozwija, w zadnym wypadku nie moze w nim
          byc długi artykułow-tylkokrótkie kluczowe informacje, pokazujace rozwój miasta,
          a takie informacje w nim ujęto. Miasto łączące nowoczesnosc z tradycją-
          swoją "miejskość" z przyrodą, naturą... dla mnie bardzo dobry i na czasie,
          szata graficznie dobrze dobrana, układ tez.. duzo duzo lepszy nie poprzedni...
          Co do głosów braku strategii no to cóż folder promoyjny jest folderem
          promującym miasto-folderem je pokazujący-ujmowania w nim strategii jest
          niporozumien bo od tego są inne publikacje
    • radexior Re: Nowy folder promocyjny miasta 08.03.06, 21:37
      Wszystko cacy tylko widzę pewną analogię do reklamówki jaką tuż przed wyborami wydał Kaczyński w Warszawie...
      • mylosolo Re: Nowy folder promocyjny miasta 09.03.06, 08:46
        no bez przesady...ja taką analogie zobacze, jak w/w folder zostanie załączony
        jako bezpłatny dodatek do Echa (czy tam innego dziennika regionalnego)..a chyba
        nie ma takich planów, prawda?..stąd właśnie moje pytanie o target - czy to ma
        za zadanie tyszan przekonać (w dwóch językach) że jest pięknie, czy jest
        adresowane do ludzi z zewnątrz
        • magi104 Re: Nowy folder promocyjny miasta 09.03.06, 09:00
          Nam się podobała w sumie ten folder, ale faktycznie, nie zastanawialiśmy się,
          po co jest i dla kogo przeznaczony... hmmm....
        • promocja_tychy Re: Nowy folder promocyjny miasta 09.03.06, 09:14
          Folder miasta jest przeznaczony dla ludzi z zewnątrz jako materiał promocyjny.
          Jest dwujęzyczny ponieważ często trafia do osób z zagranicy. Jest on także
          wykorzystywany aby zachęcić potencjalnych inwestorów do zainteresowania sie
          naszym miastem. Folder nie jest sprzedawany ani rozdawany jako bezpłatny dodatek
          do gazet, jest dostępny w Urzedzie Miasta w Wydziale Informacji i Promocji i
          Wspólpracy z Zagranicą. Zainteresowane osoby zapraszamy.
          • radexior Re: Nowy folder promocyjny miasta 09.03.06, 14:43
            Zwracam honor.
    • tomczek73 Re: Nowy folder promocyjny miasta 09.03.06, 18:58
      Zespół szantowy rodem z Bytomia (Ryczące Dwudziestki) promujący nasze miasto? A
      przecież u nas w rodzinnym mieście Perły i Łotry oraz Leje na Pokład...;(
      • gkwas Re: Nowy folder promocyjny miasta 09.03.06, 22:34
        A ja myślę, że dobrze się stało że to nie perła albo inny łotr albo cjanek są na
        tym zdjęciu.
        Zaraz przyczepił by się jakiś upierdliwiec( nie ja :) ), że chłopaki sie lansują
        za pieniądze UM czyli nasze. A tak są RO20 i jest spokój.
        Pozdrowienia dla miłośników szant.

<mode upierdliwy on>
        PS. Czy promocja_miasta czy kto tam sie tym zajmuje nie wie jak się pisze po
        angielsku szanty( shanties)? Bo akurat ten rodzaj muzyki został pominięty w
        angielskim tłumaczeniu..
        <mode upierdliwy off>

Pozdro..

Grzegorz Kwas
    • basturk Re: Nowy folder promocyjny miasta 13.03.06, 19:12
      rewelacja -wersja elktroniczna sie umywa do tej w realu,
      gratuluje! bardzo dobra robota, prawdziwy promocyjny folder, bez porównania do
      swego poprzednika
      dużo krótkich ale bardzo treściwych infomacji, napisanych zupełnie "innym
      językiem", to powoduje ze nie jestesmy zasypani zbednymi informacjami, a same
      infomacje nie "tłumią" zdjęć, których również jest dużo, ale nie na tyle duzo
      aby wypaczyły cel tego folderu -dużo b. dobrych zdjec co najważniejsze..

bardzo dobry folder, krótko, treściwie i bardzo ciekawie
      oby kolejne kroki promocyjne, a co sie zapowiada były na przynajmniej podobnym
      poziomie
      • denedra Re: Nowy folder promocyjny miasta 14.03.06, 07:41
        Tylko po co prezydent na poczatku, przezciez może nie przejść w wyborach a czy
        nowy będzie chciał wręczać folder ze swoim poprzednikiem, dla mnie to juz jakas
        kampania wyborcza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka