likecoffee 28.07.06, 17:54 No wlasnie - jak sie pracuje? Jakie panuja stosunki na szczeblu kierowniczym? Jaka atmosfera i jakie pieniadze? Macie jakies doswiadczenia? Jakies informacje zaslyszane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basturk Re: Browar Tychy 28.07.06, 20:46 informacje zasłyszane mam takie, że zarobki sa bardzo wysokie nawet na najnizszym szczebulu, atmosfera pracy dobra, wiecej nie mam zadnych zasłyszanych informacji Odpowiedz Link Zgłoś
jarod1974 Re: Browar Tychy 29.07.06, 11:33 Kompania to wielkie gó... Jeśli ktoś ma ochotę się tam przyjąć to bardzo odradzam. Taki sobie obóz pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 Re: Browar Tychy 29.07.06, 12:46 i to jest dobre określenie :-))) ja pożegnałam się bez żalu po 6 latach pracy Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 Re: Browar Tychy 29.07.06, 12:45 zakład pracy taki jak większość praca 8 godzin głównie w 4 brygadówce pensje zależne od stanowiska częstre kontrole stanowisk pracy, duże wymagania. normalka, pójdziesz na rozmowe to się wszystkiego dowiesz. albo wejdz na forum praca tam są dość dokładnie opisane warunki pracy w Kampanii Odpowiedz Link Zgłoś