kaner 04.03.03, 21:32 LEwo :( Siedze i pisze jakis tam kawalek pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radex Re: Sledzik IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 22:48 Ja też w domu:( I w ogóle otacza mnie nuda i miernota ludzka:((( Macie jakieś inne niż wódka sposoby na dół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Sledzik IP: *.unice.fr 05.03.03, 12:32 Bylo klawo! Nieplanowana libacja w jakiej dawno nie uczestniczylem. Jakies 60-80 osob w 40-metrowym mieszkaniu i bardzo duzo wina. Ja bym to nazwal raczej Dionizjami a nie Sledzikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Sledzik 07.03.03, 23:58 Już lepiej.Wróciłem właśnie z jazzowej, Golnąłem browy i nastrój gotowy;) Jeszcze coś na forum popiszę Kissmarii,a tam house posłyszę Właśnie genialny kawałek leci Conajmniej do północy u mnie lampa się świeci Chyba zaczyna się bredzenie... Nieszkodzi,powrót radości-oto usprawiedliwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Sledzik 08.03.03, 00:12 Czemu,bo dużo osób było? Czasmi mnie to denerwuję,ale akurat dzisiaj na nic nie narzekałem.No może potem,jak poszedłem na XXLa(hot-doga),który nie był najsmaczniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Sledzik 08.03.03, 00:16 obora w sensie pozytywnym a gdzie jadales tego hotdoga? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Sledzik 08.03.03, 00:21 A tam obok Azetu(a właściwie tego targu obok Azetu) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Sledzik 08.03.03, 00:24 a ja tez tam po jazzowej jadlem i mi smakowalo, ale moze juz mi wszystko jedno bylo co jadlem Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Sledzik 08.03.03, 00:27 Hehe,no w dobrym miejscu postawili tą budę.Ja po kolacji jeszcze wróciłem na chwilę do Jazzu Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Sledzik 08.03.03, 09:31 Wczoraj bylem w Zywcu :) Hehe zalapalem sie na miejscowke :) POzdrawiam Jazzowiczow :) ale tam o 20 nie ma juz miejsca :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Sledzik IP: *.unice.fr 10.03.03, 14:02 kaner napisał: > Przyslij jedna buteleczke dobrego winka :) W attachmencie do mail'a sie nie zmiesci. Ale w Tychach bede we wrzesniu i jesli forumowicze chca wyjsc z wirtualnej rzeczywistosci to mozna wtedy zrobic male randez-vous z duza iloscia francuskiego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Sledzik 10.03.03, 15:47 a tak wogole Bywalcu to co porabiasz we Francji? Odpowiedz Link Zgłoś