justa122 08.10.06, 20:00 gdzie jest jakaś przytulna knajpa w tychach gdzie można sie napić piwa albo coś zjesć.Bardzo rzadko bywam w Tychach i kompletnie nie znam tego miasta dlatego prosze o pomoc i dzięki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz766 Re: knajpy w tychach.. 08.10.06, 20:43 w okolicach Hotelu Tychy coś znajdziesz jest tam dośc duże skupisko knajpek , pozatym w każdej cześci Tychów cos znajdziesz knajpek w Tychach jest dość dużo . Odpowiedz Link Zgłoś
justa122 Re: knajpy w tychach.. 08.10.06, 20:54 dzieki no wierze ze w tychach jest mnostwo knajp tylko ja potrzebuje konkretnie wiedziec bo nie moge biegac po calym miescie.Chce cos blizej centrum,moze polecicie mi cos fajnego?? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz766 Re: knajpy w tychach.. 08.10.06, 21:09 co na randke w ciemno się umawiasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
carter59 Re: knajpy w tychach.. 09.10.06, 15:40 Takiej NĘDZY jak w Tychach to nigdzie nie ma. Więc Tychów nie polecam. Szkoda zmarnować czas i pieniądze, lepiej pojechać trochę dalej i cieszyć się życiem w fajnym pubie np. w Bielsku lub w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
marian303 Re: knajpy w tychach.. 09.10.06, 17:04 Wg mnie carter nie ma racji, albo nikt go nigdy do dobrej knajpy w Tychach nie zaprosił. Obecnie mieszkam w Katowicach, ale przez 3 lata mieszkałem w Bielsku i tam wcale nie jest lepiej. Często na terenie całej Polski przedstawiając sie, że jestem z Tychów spotykałem sie z reakcją: "wow tam jest Kloster Pub (Jazzowa) - chodzisz tam czasem?" :) Nie chcąc reklamować: 1. Kloster Pub na ul. Edukacji /koncerty/ 2. Bakakaj ul. Sienkiewicza 3. Belfegor ul. K. Hlonda - jeśli nie masz 18 lat ;) 4. Palisander - pod hotelemjedyny pozytywny aspekt to tylko tyle, że jest czynny do 2:00 5. Space tam gdzie Palisander - podróba Katowiciej Hipnozy (osobiście nie lubię tam siedzieć - to tak jakby jechać Mercedesem z 4-ro ramiennym znaczkiem na masce) Odpowiedz Link Zgłoś
wiemalenicniepowiem Re: knajpy w tychach.. 10.10.06, 11:24 taa, nie ma to jak hipnoza, naprawdę zaje...a knajpa. Tam zreszta swoja kobietę wyrywałem, a kanapy na których można się rozwalić i ciemne światło skutecznie w tym pomagają. Tak ta knajpę z pełna odpowiedzialnościa polecam ;> Odpowiedz Link Zgłoś
wiemalenicniepowiem Re: knajpy w tychach.. 10.10.06, 11:39 sorry, w sumie to nie o hipnozę mi chodziło, ten sam budynek coprawdą tyle że hipno jest na 2 pętrze, a lokal o którym mowa to Electro w piwnicy na pl. Sejmu Ślaskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek1232 Re: knajpy w tychach.. 14.10.06, 19:21 jest super knajpka własciwie taka restauracja ale bardzo przyjemna i niedroga1a zjesc mozna smacznie i jest duzy wybor, koło starego kina zaraz Andromedy! polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Avanti ? 15.10.06, 00:14 Tanio nie jest,wnętrze bardzo plastikowe i mało przytulne , ale jedzonko pyszne . Odpowiedz Link Zgłoś