Dodaj do ulubionych

knajpy w tychach..

08.10.06, 20:00
gdzie jest jakaś przytulna knajpa w tychach gdzie można sie napić piwa albo coś zjesć.Bardzo rzadko bywam w Tychach i kompletnie nie znam tego miasta dlatego prosze o pomoc i dzięki z góry!
Obserwuj wątek
    • mariusz766 Re: knajpy w tychach.. 08.10.06, 20:43
      w okolicach Hotelu Tychy coś znajdziesz jest tam dośc duże skupisko
      knajpek , pozatym w każdej cześci Tychów cos znajdziesz knajpek w Tychach jest
      dość dużo .
      • justa122 Re: knajpy w tychach.. 08.10.06, 20:54
        dzieki no wierze ze w tychach jest mnostwo knajp tylko ja potrzebuje konkretnie wiedziec bo nie moge biegac po calym miescie.Chce cos blizej centrum,moze polecicie mi cos fajnego??
    • mariusz766 Re: knajpy w tychach.. 08.10.06, 21:09
      co na randke w ciemno się umawiasz ?

• justa122 Re: knajpy w tychach.. 08.10.06, 21:17
        noo:)
        • justa122 Re: knajpy w tychach.. 08.10.06, 22:05
          to co polecicie cos?
          • carter59 Re: knajpy w tychach.. 09.10.06, 15:40
            Takiej NĘDZY jak w Tychach to nigdzie nie ma. Więc Tychów nie polecam. Szkoda
            zmarnować czas i pieniądze, lepiej pojechać trochę dalej i cieszyć się życiem w
            fajnym pubie np. w Bielsku lub w Katowicach.
            • marian303 Re: knajpy w tychach.. 09.10.06, 17:04
              Wg mnie carter nie ma racji, albo nikt go nigdy do dobrej knajpy w Tychach nie
              zaprosił.

Obecnie mieszkam w Katowicach, ale przez 3 lata mieszkałem w Bielsku i tam
              wcale nie jest lepiej.
              Często na terenie całej Polski przedstawiając sie, że jestem z Tychów
              spotykałem sie z reakcją:
              "wow tam jest Kloster Pub (Jazzowa) - chodzisz tam czasem?" :)

Nie chcąc reklamować:
              1. Kloster Pub na ul. Edukacji /koncerty/
              2. Bakakaj ul. Sienkiewicza
              3. Belfegor ul. K. Hlonda - jeśli nie masz 18 lat ;)
              4. Palisander - pod hotelemjedyny pozytywny aspekt to tylko tyle, że jest
              czynny do 2:00
              5. Space tam gdzie Palisander - podróba Katowiciej Hipnozy (osobiście nie lubię
              tam siedzieć - to tak jakby jechać Mercedesem z 4-ro ramiennym znaczkiem na
              masce)
              • wiemalenicniepowiem Re: knajpy w tychach.. 10.10.06, 11:24
                taa, nie ma to jak hipnoza, naprawdę zaje...a knajpa. Tam zreszta swoja kobietę
                wyrywałem, a kanapy na których można się rozwalić i ciemne światło skutecznie w
                tym pomagają. Tak ta knajpę z pełna odpowiedzialnościa polecam ;>
                • wiemalenicniepowiem Re: knajpy w tychach.. 10.10.06, 11:39
                  sorry, w sumie to nie o hipnozę mi chodziło, ten sam budynek coprawdą tyle że
                  hipno jest na 2 pętrze, a lokal o którym mowa to Electro w piwnicy na pl. Sejmu
                  Ślaskiego
      • kwiatuszek1232 Re: knajpy w tychach.. 14.10.06, 19:21
        jest super knajpka własciwie taka restauracja ale bardzo przyjemna i niedroga1a
        zjesc mozna smacznie i jest duzy wybor, koło starego kina zaraz Andromedy!
        polecam!!
        • pietnacha40 Avanti ? 15.10.06, 00:14
          Tanio nie jest,wnętrze bardzo plastikowe i mało przytulne , ale jedzonko
          pyszne .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka