Dodaj do ulubionych

Kadra w Piramidzie

10.10.06, 14:35
" (...) Polscy piłkarze przylecą do Pyrzowic dzień przed meczem ze
zgrupowania w Niemczech i zamieszkają w tyskim hotelu Piramida (...)"

Myslę, że to informacja nie tylko dla zagorzałych kibiców. Pobyt kadry
narodowej w Tychach to reklama dla miasta (przemilczę grę reprezentacji, choc
oczywiście jak zawsze przed meczem naszej reprezentacji piłkarskiej jestem
niepoprawnym optymistą ;-))

Pełna tresc artykułu:
sport.onet.pl/0,0,1410156,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • roman_wawa Re: Kadra w Piramidzie 10.10.06, 15:05
      jestes pracownikiem piramidy?
      • pytka50 Re: Kadra w Piramidzie 10.10.06, 15:13
        Mysle ze nawet Ceglinski im nie pomoze , dostana baty od Portugali.
        • hybrydowy Re: Kadra w Piramidzie 10.10.06, 15:23
          Jade na mecz bo mam za froko bilety, a czy pomoze.. pewnie nie bo bez przesad,
          im juz nic nie pomoze :P
      • 1976_darek Re: Kadra w Piramidzie 11.10.06, 08:20
        roman_wawa napisała:

> jestes pracownikiem piramidy?

Nie wiem skąd takie przypuszczenie (?) Wrzuciłem info za "Onetem" o tym, że
        kadra piłkarska będzie w naszym mieście. Może to kogoś zainteresuje, w końcu po
        to zostało stworzone to forum :-) To wszystko.

A odpowiadając na Twoje pytanie ;-) Nie, nie jestem pracownikiem Piramidy, ani
        nie jestem w żaden sposób z nią związany. Satisfied? ;-)

Pozdrawiam
    • man_x Re: Kadra w Piramidzie 10.10.06, 15:22
      GW:
      "Biało-czerwoni przylatują do Polski dzisiaj. Po zwycięskim meczu z Kazachstanem zespół wrócił do ośrodka w niemieckim Muehlheim. Noc przed spotkaniem nasi piłkarze spędzą w tyskiej Piramidzie. Dla kadry zarezerwowano całe piętro hotelu, które będzie niedostępne dla innych gości.

Tadeusz Cegliński, bioenergoterapeuta i właściciel hotelu, zapewnia, że Polacy wybiegną na boisko naładowani pozytywną energią. Wcześniej z dobrodziejstw tego miejsca korzystali m.in. piłkarze Wisły Kraków, hokeiści GKS-u Tychy, a także... Doda. Wszyscy chwalili sobie szczególnie odpoczynek w Piramidionie, czyli najwyższej, oszklonej części Piramidy.

Tyski hotel wybrał za siedzibę kadry Holender Jan de Zeeuw, menedżer reprezentacji. - Wcześniej obejrzał szereg hoteli i stwierdził, że tak dobrze nie będzie naszym piłkarzom nigdzie indziej. Tutaj mają ciszę, spokój. Może wybiorą się na spacer nad Jezioro Paprocańskie? - zastanawia się Cegliński.

De Zeeuw skorzystał też przy okazji z terapii Ceglińskiego. - Bardzo ją sobie chwalił. Jeżeli jakiś piłkarz będzie czuł podobną potrzebę, też mu chętnie pomogę - dodaje Cegliński.

Tyski bioenergoterapeuta zasłynął w 2001 roku z przepowiadania wyników kadry Jerzego Engela. Na łamach "Gazety" stwierdził, że Polska wygra z Norwegią 3:0 i zapewni sobie awans do mistrzostw świata w Japonii i Korei. I tak rzeczywiście było! - To był efekt długofalowej pracy i zaufania. Można powiedzieć, że sam trochę kreowałem kolejne zwycięstwa. To było takie działanie na podświadomość. Tak było m.in. z Emmanuelem Olisadebe, które ze względu na swoje kłopoty z kolanem był moim częstym gościem. Chłopak mi ufał. Mówiłem mu: "dziś strzelisz dwa gole" i tak potem było - uśmiecha się Cegliński. Tym razem nie chce jednak przewidzieć wyniku konfrontacji z Portugalczykami. - Mam zbyt mało czasu. Będzie ciężko, ale z energią Piramidy zwycięstwo jest w naszym zasięgu - dodaje."

Jak ma przygotowac chlopakow tak jak wisle przed panathinaikosem to zaczynam sie bac. Wtedy wislacy od 60 minuty ledwo chodzili na nogach ;)
      Niemniej 2:1 dla Polaków :)
      • hybrydowy Re: Kadra w Piramidzie 10.10.06, 15:29
        To ze tak mówił to był przypadek on nie jest zadnym przepowiadaczem przyszłosci
        :)
        bez jaj, bioenergoterapia polega na czyms innym.
        A to ze ma energie w sobie, kazdy ja ma jeden wieksza drugi słabsza
        Nie róbcie z człowieka boga :)
      • jokawie Re: Kadra w Piramidzie 11.10.06, 13:54
        pomaga może pilkarzom,ale o swoich pracowników już nie dba. Niech powie ile
        zarabiają u niego pokojówki, kelnerzy przeważnie po3 miesiącach odchodzą.Czemu
        co chwile poszukuje pracowników ,nie tylko Piramida,o Arosie nie wspominając.
        • matams Re: Kadra w Piramidzie 11.10.06, 14:36
          oświeć nas, ile??!!
          • pytka50 Re: Kadra w Piramidzie 11.10.06, 14:56
            Przyjdzie i czas na hotelarstwo ,jak zacznie brakowac rak do pracy to albo
            Ceglinski bedzie szanował swoich pracownikow albo bedzie sam w tej piramidzie
            zapie.....i płacicł godnie za wykonana prace ludzi ..., bardzo mi sie podoba
            ta Unia europejska nech wszyscy wyjezdzaja z tego kraju
    • pietnacha40 Re: Kadra w Piramidzie 10.10.06, 17:26
      Hmmm, w zeszłym roku było głośno o Piramidzie,jak Cegliński po wygranym meczu z
      Cracovią ,zaprosił naszych hokeistów - mecz po wizycie przegrali niestety :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka