aroon7 09.02.07, 15:56 Ma ktoś jakieś doświadczenia? Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xa.very Re: JCI Bieruń-praca w logistyce? 09.02.07, 20:30 a konkretniej o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
aroon7 Re: JCI Bieruń-praca w logistyce? 12.02.07, 08:53 chodzi mi o stanowisko specjalisty: wynagrodzenie, ile godzin się średnio dziennie pracuje, no i ogólna atmosfera... Odpowiedz Link Zgłoś
xa.very Re: JCI Bieruń-praca w logistyce? 12.02.07, 21:19 na takim stanowisku w firmie z branży automotive to się pracuje od rana do wieczora jak jest potrzeba to do nocy i w soboty i niedziele też. Odpowiedz Link Zgłoś
metgreg Re: JCI Bieruń-praca w logistyce? 12.02.07, 22:01 nie we wszystkich firmach. ja pracuję równiez w automotive i oczywiście jak trzeba to się siedzi, ale ja starm się robić "swoje" w 8 h i nie dziobać po 12 h dzień w dzień, bo tak człowiek na 100% sprawności umysłu długo nie pociągnie. Blisko logistyki siedzę i mam z nią do czynienia ale też nie widzę, żeby tam było siedzenie dłuzej niż 8 h. Odpowiedz Link Zgłoś