Dodaj do ulubionych

Dobry masaż w Tychach

19.02.07, 19:06
Ostatnio zauważyłam że w Tychach powstało kilka nowych gabinetów masażu. Czy
ktoś wie który serio cieszy sie dobra opinia????
Obserwuj wątek
    • dotttek Re: Dobry masaż w Tychach 19.02.07, 22:52
      ja moge rodzinnie zareklamowac aqua-med ;]
      w pierwszej uliczce w prawo od teatru małego ;]
      • monika_g8 Re: Dobry masaż w Tychach 20.02.07, 00:40
        Salon masażu - helfi - na Zwakowskiej
        bardzo fajny hydromasaż na sucho ;-)kosztuje niewiele, a bardzo pomaga. Koszt
        ok 20 zł (+ masaż kamieniami nefrytowymi) w sumie 25 zł i 40 minut masażu.
        Maja także masaż klasyczny.

• iwek81 Re: Dobry masaż w Tychach 20.02.07, 15:30
          Czy korzystałyście z usług Adama Szyszki? Jeśli tak to czy jest godny
          polecenia? Szukam dobrego masażyste, który poradzi coś na moją dyskopatie:(
          • izza123 Re: Dobry masaż w Tychach 20.02.07, 21:36
            Z usług pana Adama nie korzystałam ale byłam ostatnio na masażu na Harcerskiej w
            Stokrotce i powiem że było tak se.
          • niedoczekanie Re: Dobry masaż w Tychach 23.02.07, 20:32
            dyskopatii nie leczy się masażem. Poszukaj kogoś kto pracuje metodą Mckenziego.
            Wiem że jest dziewczyna w termoplastyce na glinczanskiej i facet w szpitalu
            wojewódzkim na neurologii. Metoda switna , bardzo skuteczna. Naprawde leczy a
            nie tylko usmierza ból.
            skonczylam dopiero pierwszy stopien kursu wiec nie mam jeszcze takiej wiedzy
            zeby Ci pomóc. Ale naprawde Polecam
            • iwek81 Re: Dobry masaż w Tychach 24.02.07, 12:06
              Niestety, próbowałam już te metode, i szczerze-nie pomogło. Może dlatego , że
              dyskopatie mam już dosyć zaawansowaną i męcze sie kilka lat...
              • aniask_mama Re: Dobry masaż w Tychach 24.02.07, 17:46
                Mnie tez ta metoda nic a nic nie pomogła

Bardzo dobrze masuje taka niewidoma dziewczyna w Termoplastyce
                • izza123 Re: Dobry masaż w Tychach 25.02.07, 17:09
                  Nie wiem ale chyba warto isc do neurologa... A potem działac na tym polu.
                  Polecam sie jak moge jakos pomoc.
                • lilalakomy Re: Dobry masaż w Tychach 25.02.07, 20:59
                  Jakieś szczegóły (tel.) do tej Termoplastyki?
                  Mnie już tak plecy bolą, że nie śpię....
                  • niedoczekanie Re: Dobry masaż w Tychach 26.02.07, 00:58
                    Telefon do Termoplastyki ( to na glinczańskiej) 327-28-29

no rzeczywiscie Mc kenzie najskuteczniejszy jest u swieżych dyskopatyków.
                    A z problemem predzej do neurochirurga jesli nic nie daja metody. Masaż to
                    niestey leczenie tylko objawowe. jak tabletki , działa na chwile
                    • ewa2015 Re: Dobry masaż w Tychach 27.02.07, 09:58
                      witam bardzo dobry neurolog przyjmuje w pszczynie dr. Gałaszek,pomógł mi,miałem
                      przepuklinę miedzykregową na dwuch kregach lędzwiowych.jestem po zabiegu
                      zmniejszania objętości dysku.Przed zabiegiem było ŻLE a nawet mozna powiedzieć
                      tragicznie,byłem wrakiem,a teraz jest ok-a nawet super. metoda
                      mckenzy,pomaga,ja ćwiczyłem po zabiegu i ćwicze do tej pory.zainteresowanych
                      dr. Gałaszkiem proszę o kontaktkrzysztofnosal@wp.pl-pozdrawiam
    • mercury76 Re: Dobry masaż w Tychach 06.05.07, 15:59
      osobiście polecam gabinet masażu na ulicy Niepodległości,gdzie masażystą jest
      Krzysztof Buszka. Ale metodą mc kennziego kręgosłup masuje Robert Biernacki
      który swój gabinet ma na ulicy Burschego(wcześniej prosi się o telefoniczny
      kontakt)
      • izza123 Re: Dobry masaż w Tychach 06.05.07, 18:41
        A cos wiecej o tym panu Krzysztofie.... Oferta, cennik, alo telefon chociaz :)
        • mercury76 Re: Dobry masaż w Tychach 19.05.07, 09:42
          izza123 napisała:

> A cos wiecej o tym panu Krzysztofie.... Oferta, cennik, alo telefon chociaz :)

Krzysztof Buszka przyjmuje w swoim prywatnym gabinecie na poddaszu bloku przy
          ulicy Niepodległości 11 tel. 227 63 52. Co do cen- cennik jest uzależniony od
          wizyt, stopnia zaawansowania. Masażysta jest doświadczony, dodatkowo kręgarz.
          Jest niewidomy, ale świetne podejście do problemu, nie umniejsza to jego
          kwalifikacji.Proszę zadzwonić i zapytać o cennik.
    • danikapl Re: Dobry masaż w Tychach 17.06.20, 07:44
      Ja trochę w ciemno kupiłam voucher na masaż w tychach tutaj suprizo.pl/masaz-tychy-p1004 i okazało się, że BeautifulSkin robi świetne masaże aromaterapeutyczne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka