fotomarcin 22.05.03, 00:08 Info z cyklu - coś się dzieje w naszym mieście: W czwartek, 22 maja o godz. 19, w Teatrze Małym wystapi akordeonowe Motion Trio. Bilet 5 zł. Więcej info: fotomarcin.republika.pl/news3.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Koncert Motion Trio IP: *.unregistered.media-com.com.pl 22.05.03, 12:50 'bo to zly MT byl' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neurocide Re: Koncert Motion Trio IP: *.pl / 192.168.0.* 24.05.03, 13:49 To świtny koncert, dawno się tak nie ubawiłem i nie wzruszyłem... przy okazji odkryłem dla siebie bardzo ciekway zespół. Wypada podziękować MCK, za to, że dbają o nas... szkoda tylko, że na tą imprezę przychodzi w sumie nieiwle osób choć jest to żaden wydatek, a dostaje się wyśmienitej jakości muzykę. Czema do września na następny Jazz w Tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Koncert Motion Trio 25.05.03, 04:47 jesli to bylo faktyczni jazz w tygodniu to najbardziej podobal mi sie koncdert pewnego kubanczyka mieszkajacego w bytomiu :) Odpowiedz Link Zgłoś