Dodaj do ulubionych

Do przeciwników integracji

IP: w3cache:* / 192.168.1.* 05.06.03, 18:16
Jeśli chcecie być skutecznymi, to nie bierzcie udziału w referendum.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bywalec Re: Do przeciwników integracji IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 05.06.03, 19:38
      Ja tam przeciwnikiem integracji nie jestem ale z referendum udzialu nie wezme.
    • Gość: basturk Re: Do przeciwników integracji IP: 80.51.254.* 05.06.03, 19:39
      Jak ktoś niechce głosować na UE to niech idzie i odda głos na NIE a nie bedzie
      siedział w domu i narzekał później na coś. Jak jesteś prawdziwym Polakiem to
      idź i oddaj głos w historycznej chwili bezwzględu na to czy odassz na TAK czy
      NIE. Oddego zależy przyszłość Polski.
      Ja ide i zagłosuje na TAK
      • Gość: Bywalec Re: Do przeciwników integracji IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 05.06.03, 19:50
        Gość portalu: basturk napisał(a):

> Jak ktoś niechce głosować na UE to niech idzie i odda głos na NIE a nie
        bedzie
        > siedział w domu i narzekał później na coś. Jak jesteś prawdziwym Polakiem to
        > idź i oddaj głos w historycznej chwili bezwzględu na to czy odassz na TAK czy
        > NIE. Oddego zależy przyszłość Polski.
        > Ja ide i zagłosuje na TAK

Co to znaczy prawdziwy Polak? Czyzby kolega nalezal do LPR?

Jak Polska ma mnie w dupie to ja tez ja i jej przyszlosc mam w dupie.
        • Gość: basturk Re: Do przeciwników integracji IP: 80.51.254.* 05.06.03, 19:55
          nie noi coś ty ja jestem przeciwnikeim LPR tych pseudo patriotów. Chodzi mi o
          to że to nie jest zwykała decyzja jak np wybory do parlamentu. tu ważą sie
          losy przyszłych pokoleń-tesh twojego pokolenia. mnie też Po9lska czasami roluj
          i ma w... dlatego zrobie na złosć i pójde zgłosować. bo jak bym nie poszedł to
          zgodziłbym sie na dalsze rolowanie mnie w bambuko. A tak pójde i zagłosuje na
          TAK.
          pozdrawiam i nie zrozum nie źle
    • Gość: Radex Re: Do przeciwników integracji IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 21:05
      Gość portalu: wnk al-AXA napisał(a):

> Jeśli chcecie być skutecznymi, to nie bierzcie udziału w referendum.

Głupoty pleciesz.Jeśli frekwencja bedzie zbyt niska to o przystąpieniu do UE
      zdecyduje parlament,a tam zdecydowaną większość mają zwolennicy wejścia Polski.
      • pawel_1 Re: Do przeciwników integracji 06.06.03, 01:37
        dzisiaj w trojce jeden sluchacz zadzwonil i powiedzial ze on nie pojdzie na
        referendum bo dzis dostal sms'a zachcajacego do glosowania. on stwierdzi ze to
        juz jest przesada, bo telewizor, radio moze wylaczyc, gazete to moze zamknac,
        ale ze sms to juz przsada i ze on nie pojdzie glosowac.
        wydaje mi sie takie podejscie do sprawy jest kompletnie bez myslne, bo jak
        mozna tak pochopnie podejmowac tak wazna decyzje? czasami mam wrazenie ze nasze
        spoleczenstwo jest jakies glupie, niestety ale tak mysle.

p.s. ja tez dostalem dzis takiego sms'a i byla to tylko zacheta do glosowania.
        nic nie bylo wspomniane zeby oddawac glosy na tak
        • Gość: basturk Re: Do przeciwników integracji IP: 80.51.254.* 06.06.03, 01:55
          Dokładnie popieram cię Paweł. Ja też dostałe smsa i też tak go odbieram jak
          ty.To jest historyczne referendum i historyczna chwila w której ważą się losy
          kraju.Każdy powinien iść bez względu na to czy zagłosuje na TAK czy na NIE.
          • Gość: damcio Re: Do przeciwników integracji IP: *.media / 10.10.7.* 06.06.03, 02:23
            ciekawe kto placi za te smsy?
            niepotzrebne wydawanie kasy, jak ktos ma pojsc to pojdzie, bez wzgledu czy ktos
            mu wysle smsa czy nie, i odwrotnie
      • kaner Re: Do przeciwników integracji 06.06.03, 09:01
        Wg jakis tam badan wychodzi
        ze Ci co nie ida to wiekszosci
        obywatele nie bedacy za integracja
        I jest tu jakas logika??
        jak nie chce byc w UE to bym
        poszedl powiedziec NIE, a nie siedzial w domu
        jak te cwoki z LPR...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka