iskierka103 21.07.07, 15:24 Która restauracje polecacie w Tychach? Gdzie mozna zjesc w Tychach sushi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotttek Re: Restauracja chinska 21.07.07, 16:07 to chińska czy japońska? i nie chińska tylko orientalna i nie restauracja tylko bar chociaż restauracją można nazwać zielonego smoka którego jednak nie polecam - nie smakuje mi tam i nie podoba mi się ze mi wrzucają wszystko na jeden talerz, porcje są małe, mięso twarde lepsza jest niedawno otwarta son-ha w metrze [jana pawła II 5] i nie droga nie wiem jak z jedzeniem teraz wyglada śmierdzibarek przy stacji shella na budowlanych - zdradziłam go na rzecz son-hy ;] minusem jest to że jedną salkę podzielili na część palącą i nie palącą - sama palę ale jak jem to nie lubię wdychać dymu i staram się nie palić jak inni jedzą. sushi jak narazie tylko w katowicach [wybieram się wybieram i wybrać się nie mogę...] choć nowa nazwa żywca albo knajpki która jest nad nim - wlasnie sushi - wróży miłą odmianę. chociaz pewnie się mylę i bedzie jakisz kiczbar. z orientalnych szczerze polecam son-he [najdroższe sa krewetki i kosztują 25 zlotych] Odpowiedz Link Zgłoś
brzuszek6 Re: Restauracja chinska 21.07.07, 18:36 My tez odwiedzilismy tą nową knajpke w metrze i musze przyznac, ze jedzonko pycha, jeden minus, musiałam szukać brokulów na talerzu, które uwielbiam. Sushi to chyba raczej w tychach nie znajdziesz, ale wiesz mój chop jezdzi na ryby, zawsze moge ci jakiegos sandaczyka podrzucic i bedziesz miala sushi.Tylko ości wyrzuć. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: Restauracja chinska 22.07.07, 19:02 a to może trzeba było wziąć z brokułami strikte papu? ;] sandaczyk powiadasz ;] ja bym się skusiła :P Odpowiedz Link Zgłoś
norbert71 Re: Restauracja chinska 22.07.07, 10:29 dottek to miales pecha bo w zielonym smoku daja wlasnie ogromne porcje i wszystko jest pyszne, mieso super wypieczone a moze nie masz pojecie jak powinno smakowac takie jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: Restauracja chinska 22.07.07, 19:01 no wlasnie byłam z zielonym smokiem od początku ;] i jakoś po powstaniu tych innych barów przeniosłam się do innych mi w zielonym nie smakuje - przykro mi zdecydowanie wole kiczbarek w metrze. i mam pojęcie jak powinno smakować takie jedzenie. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka103 Re: Restauracja chinska 21.07.07, 21:37 brzuszek6 serdeczne dzieki ,ale nie skorzystam.Zdecyduje sie jednak na orginalne w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
jaksie Re: Restauracja chinska 21.07.07, 22:31 W " ZYwcu" u góry.Przynajmniej jest tam napis sushi Odpowiedz Link Zgłoś
mala2408 Re: Restauracja chinska 22.07.07, 01:17 Sushi jest świetne w restauracji japońskiej w Qubusie w Katowicach - tylko czemu tak cholernie drogie?... Z restauracji chińsko-orientalnych w okolicy najlepsze żarcie też chyba w K-cach w A-Dongu przy Pl. Wolności Odpowiedz Link Zgłoś
dietyloamina Re: Restauracja chinska 26.07.07, 01:05 niezle sushi jest w restauracji nad salonem Toyoty w Katowicach na Kolejowej.. i w La Cantinie w Katowicach tez sushi maja,ale nie probowalam tam akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka103 Re: Restauracja chinska 28.07.07, 16:39 Musze Wam napisac ,ze odwiedzilismy ta kanjpe nowa Odpowiedz Link Zgłoś
gaz3ciorz Re: Restauracja chinska 29.07.07, 14:01 mi sie w zielonym podoba i wysttroj i jedzenie-nigdy niebylo problemu ze wychodzilem z niego glodny wrecz przeciwnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
anitaja Re: Restauracja chinska 03.08.07, 12:11 nie polecam Zielonego bylam kilka razy, dla mnie tam jest po prostu brudno, kilka razy zmienialam stolik, bo sie wrecz lepil. Przyjrzyjcie sie czystosci w tej knajpie. Smaczniej i lepiej jest w smierdzibudzie na Budowlanych. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek son-ha jpII 03.08.07, 22:05 powiedzcie mi bo jestem ciekawa co tam sie dzieje z personelem rotacja potworna na drzwiach non stop wisi "szukam kelnerki" taka niska płaca czy szef leci w kulki? troche przykro bo w sumie jestem tam częstym gościem i łatwiej by mi było dogadać się z kimś kto już mnie zna - albo przynajmniej zna menu "szaszłyk wieprzowy prosze" "a jest takie coś w karcie bo ja nie wiem...." "szaszłyk z wieprzowiny po wietnamsku..." "aha" była tam na samym poczatku strasznie miła dziewczyna - teraz już jej nie ma - a szkoda - naprawde potrafila zajać sie klientem... Odpowiedz Link Zgłoś