izelka 09.08.07, 16:51 Dostałam skierowanie do chirurga dziecięcego w ligocie - okres oczekiwania 2 tyg. Moja córcia prawdopodobnie ma krwiaka w rączce. Mam pytanie czy w tychach przyjmuje jakiś chirurg dzieciecy prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luna800 Re: chirurg dziecięcy 17.08.07, 13:51 Witam, w Tychach nie ma chirurga specjalizującego się w chirurgi dziecięcej, ale polecam bardzo dobrego chirurga dziecięcego w szpitalu w Oświęcimiu Pani dr Żmuda (tylko o takim samym nazwisku jest też neurolog dziecięcy więc trzeba zaznaczyć w rejestracji). Mój syn jest przez nią prowadzony już 2 lata na wędrujące jądra, był też tam operowany na przepuklinę pępkową (rewelacyjny odział specjalnie dla dzieci i obsługa jaką żadko spotkać w dzisiejszych czasach), był też operowany tam na zwichnięte jąderko. Jestem bardzo ZADOWOLONA SUPER lekarka, szpital, opieka i personel, a co najważniejsze nie trzeba czekać dzwonisz, jedziesz i w tym samym dniu jesteś przyjęta. Namiary : tel. 033 8448412 poradnia chirurgiczna dla dzieci dr Żmuda chirurg dziecięcy !!!! Pozdrawiam, Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
jaksie Re: chirurg dziecięcy 17.08.07, 14:40 Mojego rocznego wówczas syna operował dr Smyła. Świetny lekarz. Przyjął nas prywatnie na ul. Harcerskiej, ale zabieg załatwił z NFZ w Ligocie. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka103 Re: chirurg dziecięcy 20.08.07, 16:38 Czesc Luna czy mozesz podac mi numer swojego gg? Chciałabym z Toba pogadac ,ponieważ mam syna który tez ma kłopoty z jaderkiem. Własnie szukam lekzrza.Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
luna800 Re: chirurg dziecięcy 24.08.07, 00:07 Cześć iskierka 103. Mój numer GG 4385868. Pisz to odpowiem na wszystkie pytania jestem przeważnie po 17stej. Odpowiedz Link Zgłoś
izelka Re: chirurg dziecięcy 24.08.07, 17:06 Byłam z córką w Ligocie w szpitalu dzieciecym.Wizyta u chirurga trwała 3 min. stwierdził że to chyba krwiak dał skierowanie na usg i koniec. Termin usg - 13.09 a nastepnej wizyty u chirurga 17.09. Poprostu słuzba zdrowia w Polsce to kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
luna800 Re: chirurg dziecięcy 24.08.07, 20:57 Na szpitalu w Oświęcimiu nikt się nie zawiedzie, a pani doktor Żmuda zawsze pomoże i doprowadzi każdą sprawę do końca. Izelka nie czekaj na te terminy tylko jedż czym prędzej na chirurgię dziecięcą do doktor Żmudy telefon Ci podałam wcześniej. Naprawdę warto !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izelka Re: chirurg dziecięcy 26.08.07, 09:35 luna tylko ze teraz to ja już nie mam skierowania bo zostało w Ligocie to nie wiem czyw szpitalu w oswiecimiu nas przyjmna Odpowiedz Link Zgłoś
luna800 Re: chirurg dziecięcy 27.08.07, 15:54 Niestety bez skierowania nie przyjmą, ale możesz iść do lekarza rodzinnego po drugie skierowanie, bez problemu powinien wystawić, powiedz że w ligocie zabrali a terminy są odległe, a dowiedziałaś się że w Oświęcimiu przyjmą Cię bez czekania. Odpowiedz Link Zgłoś