salo 04.07.03, 11:37 Mam kaca, głowa mnie boli, robić mi się niechce, szef krzywo patrzy :( Co z tym począć ? biedny Salo :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexindamix Re: Problem ?! 04.07.03, 12:24 Przeczekacz(łatwo mi się mówi,ale rozumiem twój stan). Mam nadzieje,że masz chociaż dobre wspomnienia ze wczorajszego balowania Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Problem ?! 04.07.03, 12:30 Wspomnienia nawet mam ;) Ale uważam, że to nie jest w porządku robić imprezy w środku tygodnia :( Szef mnie chyba wyleje na tzw. zbity pysk :( Wypiłem chyba z 10 herbat, teraz piję drugą kawę, ale nic nie pomaga :( Chyba zostanę abstynentem ;) ale dopiero jak nazbieram 65 tysiaków :) Dzięki za zrozumienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Problem ?! 04.07.03, 15:14 Jeszcze tak, ale ledwie zipię ;) Ból głowy zrobił się nie do zniesienia, to chyba jednak nie z powodu wczorajszego przedawkowania. Dzięki za troskę :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Problem ?! 04.07.03, 15:15 Not so fast Michael Angelo,ja już mam 68,a mamy piątek więc znów kilka przybedzie Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Problem ?! 04.07.03, 15:18 radexindamix napisał: > Not so fast Michael Angelo,ja już mam 68,a mamy piątek więc znów kilka > przybedzie Boże, współzawodnictwo z Tobą mnie całkiem wykończy, litości :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Radex już wróciłeś ? 04.07.03, 15:21 Myślenie dzisiaj z trudem mi przychodzi ;) Jesteś w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Radex już wróciłeś ? 04.07.03, 15:26 Tak,mnie wykonczyl londyn,wiec wrocilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Radex już wróciłeś ? IP: *.unregistered.media-com.com.pl 04.07.03, 23:09 Hej! A miało cię tak długo nie być??? Co się stało??? What's the problem?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Poslusznie hlasim :) 07.07.03, 10:28 Żyw i zdrów jestem :) Od piątku - abstynent ;) Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Problem ?! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 22:00 Najlepszy sposób - podzielić się tym z forumowiczami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Problem ?! 09.07.03, 08:22 Hehehehe Czym ? Tym co przed ? Jeśli tak, przyznaję że jest to pomysł godny zastanowienia ;) Wówczas zespół objawów "day after" prawdopodobnie by nie wystąpił :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo W niedzielę 11.07.03, 14:47 idę na imprezę. Forumowicze pomożecie ?! Życzę miłego i pogodnego łykendu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: W niedzielę 11.07.03, 15:25 Za tydzien chyba jade na wesele Pomozecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: W niedzielę 12.07.03, 12:07 mamy pomóc Ci pić na imprezie czy przytrzymywac na duchu w poniedziałek jak będziesz w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: W niedzielę 14.07.03, 09:51 Myślałem o tym pierwszym ;) Paru chętnych się znalazło w związku z czym nic mi na szczęście dziś nie dolega :) Kołysałem się, ale w takt disco polo :) Pozdrawiam - zdrowy Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś