mkkowalski 28.09.07, 10:23 Witam, czy mozecie polecic jakiegos dobrego fotografa na Wesele? Bylbym wdzieczny za namiar plus orientacyjna cene. Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iskierka43 Re: Dobry fotograf na Wesle 28.09.07, 12:50 Z pełną odpowiedzialnością polecam Olka Rudnickiego.Dwa lata temu można go było spotkać w DELCIE agencji na Hierosławskiego 35/179, tel.601459296.Pan Olek mieszka w Zabrzu, ale pracował w Tychach.Nie jest może najtańszy, ale to prawdziwy profesjonalista.Zresztą my zamawialiśmy u niego tylko sesję ślubną w Bujakowie ( robi tez zdjęcia w Pszczynie i w studio ), ale robi tez cały fotoreportaż od przyjścia pana Młodego do pani Młodej do domu aż po ostatniego gościa weselnego, który wyszedł z przyjęcia. Dysponuję jego prywatnym nr komórki, ale ten podam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
luna800 Re: Dobry fotograf na Wesle 01.10.07, 14:17 Hej, polecam Barbarę Marzec studio na Balbinie www.bmfoto.pl/, rewelacyjne zdjęcia robiłam u niej na wesele, również sesję na roczek mojego syna i na rozpoczęcie roku szkolnego. zdjęcia rewelacyjne w studio i w plenerze. Na pewno się nie zawiedziesz tylko trzeba dużo wcześniej zarezerwować sobie termin, bo jest dużo chętnych!!!!(tylko żeby zdjęcia robiła osobiście Barbara Marzec, bo nie wiem jak robią inni fotografowie z tego zakładu nie miałam okazji zobaczyć)pozdrawiam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alewanowicz Re: Dobry fotograf na Wesle 01.10.07, 22:17 Polecam www.fotograf24.pl - niestety ale z warszawy :/ ale jeżeli zależy Ci na dobrych zdjęciach to zapraszamy :D Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: Dobry fotograf na Wesle 01.10.07, 22:50 nie ma to jak dobra reklama ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.kaz Re: Dobry fotograf na Wesle 02.10.07, 14:48 kazmierczak.ovh.org/ ==> polecam Radka Kaźmierczaka, kontakt na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
grubway Re: Dobry fotograf na Wesle 03.10.07, 09:21 Polecam studio BETA. Wszyscy byli zachwyceni ślubną fotoksążką jaką nam zrobili.. videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
izza123 Re: Dobry fotograf na Wesle 05.10.07, 21:42 A ja polecam www.lysak.pl/ Może nie jest tani ale jakie zdjęcia.... Odpowiedz Link Zgłoś
111a4 Re: Dobry fotograf na Wesle 05.10.07, 22:45 my mielismy na slubie i weselu panstwa OLIWA. jestesmy zadowoleni z ich zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: Dobry fotograf na Wesle 06.10.07, 22:31 Zapraszam do siebie :) annapawleta.com Odpowiedz Link Zgłoś
bema11 Re: Dobry fotograf na Wesle 08.10.07, 11:05 My równiez mieliśmy panią Krysię Oliwa na weselu.Zdjęcia wyszły super, jesteśmy bardzo zadowoleni:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mkkowalski Re: Dobry fotograf na Wesle 08.10.07, 14:23 Dziekuje za wszystkie sugestie. Moglibyscie podac przykladowe ceny? Odpowiedz Link Zgłoś