Dodaj do ulubionych

spotkania forumowiczów Tychy

IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 01:35
jestem tu nowy, więc może przegapiłem wątek , który podobnie brzmi. niemniej
ciekaw jestem, czy organizowaliście jakieś spotkanie tyskich forumowiczów?
Obserwuj wątek
    • radexindamix Re: spotkania forumowiczów Tychy 21.07.03, 10:41
      Były próby,tzn. propozycje przeważnie wyskoczenia na piwko.Ale jakoś nigdy nie
      doszły do skutku.Twoje zapytanie ma numer 4:)
      • Gość: swerd Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 18:31
        dzięki za odpowiedź. to może do 4 razy sztuka?
        • Gość: magi Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.unregistered.media-com.com.pl 22.07.03, 22:22
          Eee... a co z tą wycieczką forumową do
          browaru???????????????
          tak pytam...
          • Gość: swerd Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 09:17
            moge iść do browaru. to trzeba wymyślić termin, nagłośnić to i idziemy

proponuje piątek pojutrze, spontanicznie!!!

• Gość: Radex Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 10:18
              Nie tak łatwo mój drogi.Zwiedzałem już kilka razy browar i znam procedure:
              Najpierw trzeba zarezerwować wycieczkę do browaru,czyli zadzwonić pod numer
              227 29 33(nie żebym znał na pamięć;).Umawiasz się z przewodnikiem na konkretny
              dzień i godzine,ale gdybyś dziś dzwonił to najbliższy termin bedzie za tydzień
              (w okresach szczytów to trzeba rezerwować z 2-3 tygodniowym wyprzedzeniem).
              Musisz mieć grupę conajmniej 12 osób,choć nie robią problemów gdy okaże się,że
              przyszło np.10.
              To tyle
              • Gość: swerd Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 10:28
                więc zrobimy na odwrót, najpierw zmontujmy te 12 osób, pewniaków( ja się
                zgłaszam)

a potem zadzwonimy do browaru i zamówimy

chyba nie będzie problemu z terminem, tylko żeby było tyle osób :-)))
                • siwax Re: spotkania forumowiczów Tychy 23.07.03, 11:45
                  to może wyjść !
                  wstępnie się określam.... jestem za !
                  czekam na rozwój sytuacji..
                  • radexindamix Re: spotkania forumowiczów Tychy 23.07.03, 12:15
                    Jakby mi termin pasował to może i ja bym się wybrał.
                    Aha, jeszcze jedno:nie wiadomo czy browar prowadzi jeszcze takie
                    wycieczki.Pamiętam rok temu przewodnik nam mówił,że wycieczki będą do marca
                    2003,potem do maja.Ale ja ostatnio byłem w czerwcu,więc coś tu śmierdzi(może
                    nadmiar chmielu w mej głowie)
            • salo No nie, ja nie mogę 23.07.03, 14:42
              Niezależnie od terminu. Dla mnie to bardzo niebezpieczna wycieczka ;)
    • Gość: swerd na razie 3 osoby? no jeszce 9! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 16:18
      ja, siwax, radexindamix

salo, może Ty też?

będzie 12 osób to siee pogada z kimś tam z browaru , najwyżej bedziemy udawali
      wycieczke zagraniczną :-))))
      • salo Re: na razie 3 osoby? no jeszce 9! 24.07.03, 10:15
        Gość portalu: swerd napisał(a):

> salo, może Ty też?

Nie mogę, zbyt wiele pokus tam czycha ;)
        Czemu Magi się nie zgłasza ? W tym wątku pomysł wycieczki do browaru od niej
        wyszedł. No to co Magi, idziesz ?

Pozdrawiam - Salo :)

• Gość: Bywalec Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.unice.fr 24.07.03, 12:09
      No bardzo dobrze, niech dalej sie przeciga ustalanie terminu wycieczki do
      browaru a najlepiej tak do konca wrzesnia bo wtedy bede w Tychach i chetnie sie
      na nia wybiore.
    • salo Zwiedzanie Browaru 24.07.03, 12:49
      Macie tu

Zwiedzanie Browaru

opis wycieczki po browarze i przydatne adresy.
    • Gość: swerd co tak mało ludzi????3 dni i 3 osoby. to za 9 dni IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 13:32
      bedzie komplet??

salo, licze na Ciebie. tam nie ma pokus :-)))))
      • Gość: tymon Re: co tak mało ludzi????3 dni i 3 osoby. to za 9 IP: *.netblok.pl 24.07.03, 14:14
        a moze lepiej zostać anonimami....zastanówcie sie nad tym....
        • siwax Re: co tak mało ludzi????3 dni i 3 osoby. to za 9 24.07.03, 14:35
          Gość portalu: tymon napisał(a):

> a moze lepiej zostać anonimami....zastanówcie sie nad tym....

każdy ma coś do zyskania i do stracenia...
          na razie zbierzmy choć 10 osób!
          potem ponegocjujemy :)
          • Gość: tymon Re: co tak mało ludzi????3 dni i 3 osoby. to za 9 IP: *.netblok.pl 24.07.03, 14:42
            jak tak mówisz...
            rude-boy.moonfruit.com/
          • Gość: swerd właśnie, znajdźmy !!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 15:11
            nie wierze że w Tychach nie ma na forum 12 sób które nie chcą być anonimowe.
            przecież to do niczego nie zobowiązuje.

potraktujcie to nie jako spotkanie forumowiczów, ale jako spotkanie kogoś
            nowego :-))

przecież płeć czasem cięzko po nicku rozróżnić, nie mówiąc już o wyglądzie ,
            wieku, etc!
            • tych Re: właśnie, znajdźmy !!! 24.07.03, 19:01
              Ciekawe by to było :-))))
    • Gość: swerd Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 15:49
      wyjeżdżam na tydzień, jak wróce to moge pozałatwiać wszystko z browarem.
      zobaczymy czy znajdzie się te 12 osób( no 9 osób :-))))))))
      • zyta_1 Re: spotkania forumowiczów Tychy 03.12.03, 09:16
        Gość portalu: swerd napisał(a):

> wyjeżdżam na tydzień, jak wróce to moge pozałatwiać wszystko z browarem.
        > zobaczymy czy znajdzie się te 12 osób( no 9 osób :-))))))))

jestem bardzo ciekawa czy doszlo do spotkania?
        • salo Re: spotkania forumowiczów Tychy 03.12.03, 09:51
          zyta_1 napisała:

> jestem bardzo ciekawa czy doszlo do spotkania?

O ile ja wiem - nie doszło, skończyło się na umawianiu :)
          • Gość: magi Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.tsi.tychy.pl 10.02.04, 21:39
            Podnoszę wątek, bo ... kto wie...
            • Gość: magi wycieczka do browaru IP: *.tsi.tychy.pl 01.04.04, 22:02
              Wiecie co, a mi kumpel dziś tak smacznie opowiadał o wycieczce, na jakiej dziś
              właśnie był w browarze....:( Buuuuu
              • salo Hej, forumowicze, serc nie macie ??? 02.04.04, 14:14
                Dziewczyna tu popłakuje, a Wy co ?

Magi, jak tak dalej pójdzie, to chyba wybierzemy się razem na piwo ;)
                Chociaż będę się musiał zdekonspirować, ale co mi tam, może Ci się humor
                poprawi jak mnie zobaczysz :)))
                • Gość: magi Re: Hej, forumowicze, serc nie macie ??? IP: *.tsi.tychy.pl 02.04.04, 22:41
                  Gdybyś tylko słyszał, jakeś mnie rozbawił:)) A miałam wyjątkowo ciężki dzień i
                  myślałam ,że nic mnie nie ruszy:))))
                  • salo Re: Hej, forumowicze, serc nie macie ??? 03.04.04, 18:39
                    Gość portalu: magi napisał(a):

> Gdybyś tylko słyszał, jakeś mnie rozbawił:)) A miałam wyjątkowo ciężki dzień i
                    > myślałam ,że nic mnie nie ruszy:))))

No widzisz :) A nawet mnie nie widziałaś :P
                    • Gość: Ali Re: Hej, forumowicze, serc nie macie ??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:42
                      to ja tez ide!!!!
                      • Gość: Ali Re: Hej, forumowicze, serc nie macie ??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:43
                        z dziewczyna czyli liczcie 2osoby
                      • reniez Re: Hej, forumowicze, serc nie macie ??? 05.04.04, 10:46
                        Gość portalu: Ali napisał:

> to ja tez ide!!!!

I ja tez! :-)
                      • kaner Re: Hej, forumowicze, serc nie macie ??? 05.04.04, 12:06
                        tylko gdzie? do browaru?

JA TEZ!!
                        • salo No proszę, ekipa zaczyna się montować :) 05.04.04, 20:54
                          Macie już 5 sztuk, kto da więcej ?
                          • radexior Re: No proszę, ekipa zaczyna się montować :) 05.04.04, 21:05
                            salo napisał:

> Macie już 5 sztuk, kto da więcej ?
                            >

Zwiedzanie browaru to metafizyczne doznanie. Nie można do niego tak ilosciowo podchodzić.
                            • salo Re: No proszę, ekipa zaczyna się montować :) 05.04.04, 21:11
                              Tak, ale trzeba conajmniej tuzina, czyż nie ?
    • krzys00 Re: spotkania forumowiczów Tychy 16.05.04, 12:55
      to byla juz ta wycieczka tyskich forumowiczow do browaru???
      • Gość: magi Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.crowley.pl 16.05.04, 13:45
        krzys00 napisał:

> to byla juz ta wycieczka tyskich forumowiczow do browaru???

A widziałeś, żeby coś na tyskim forum wyszło?????
        No, może oprócz szydła z worka... ;)
        • Gość: swerd Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 15:38
          za dużo osób woli być anonimowych, ale może i słusznie

jakby znowu padł pomysł na wycieczke to ja sie pisze :)
          • basturk Re: spotkania forumowiczów Tychy 17.05.04, 16:50
            no ja jeszcze nie wiem..
            ponoć jestem zastrzezony ;DD
            • radexior Re: spotkania forumowiczów Tychy 17.05.04, 17:59
              Jak się zgłosi duża ekipa to i ja jestem chętny. Ale widzę to daleko na horyzoncie:-)
            • salo Re: spotkania forumowiczów Tychy 17.05.04, 20:57
              basturk napisał:

> ponoć jestem zastrzezony ;DD

Ja, jak już jestem "odstrzeżona" niby bym mogła, ale wycieczka może głupio
              wyglądać ;)

Nie mniej jednak, z całego serca, życzę powodzenia :)
              • radexior Re: spotkania forumowiczów Tychy 17.05.04, 21:01
                salo napisała:

> Ja, jak już jestem "odstrzeżona" niby bym mogła, ale wycieczka może głupio
                > wyglądać ;)
                >

Nie rozumiem.
                • salo Re: spotkania forumowiczów Tychy 17.05.04, 21:03
                  > Nie rozumiem.

Mogę na maila odpowiedzieć ?
                  • radexior Re: spotkania forumowiczów Tychy 17.05.04, 21:05
                    Jak najbardziej, zaczynam się już domyślać:)
                    • salo Re: spotkania forumowiczów Tychy 17.05.04, 21:14
                      Bystry jesteś ! Zawsze Cię o to podejrzewałam :)
                  • Gość: basturk Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: 80.51.254.* 17.05.04, 22:24
                    o nie!! zgłaszam protest!! juz sie oflagowałem. też chcemy iwedzieć czemu.. ja
                    tam tak bystry nie jestem :(
                    • Gość: magi Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.crowley.pl 18.05.04, 09:39
                      Gość portalu: basturk napisał(a):

> o nie!! zgłaszam protest!! juz sie oflagowałem. też chcemy iwedzieć czemu.. ja
                      > tam tak bystry nie jestem :(

Przyłączam się do protestu; może być głodowy - dobrze mi zrobi ;)
                      • basturk Re: spotkania forumowiczów Tychy 18.05.04, 20:11
                        nie nie. głodowy to nei ale jakas inna forma tak!!!
                  • kaner Re: spotkania forumowiczów Tychy 18.05.04, 09:44
                    nie, Tutaj ... ;-)
                    • salo Czemu głupio ? 18.05.04, 13:25
                      Conajmniej dziwnie by to wyglądało, niby dorośli ludzie, a z opiekunką
                      przyszli :)))

Pozdrawiam :)
                      • basturk Re: Czemu głupio ? 18.05.04, 20:12
                        ??? chyba nie ejstem w temacie..
                        i to zdecydowanie
    • krzys00 hmm chyba dalej nici ze spotkania forumowiczow???? 17.06.04, 23:44
    • Gość: zbynio Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 18.06.04, 09:43
      wy to robicie zjazdy dopiero.
      ja ze swojej strony to obiecanke składam że jak będe w Waszym mieście to powiem
      gdzie ide na piwko i o jakiej godzinie i jaki mój znak rozpoznawczy a od Was
      niebwymagam niczego kto wpadnie ten wpadnie i tyle
      pozdrawiam
      • salo Re: spotkania forumowiczów Tychy 18.06.04, 12:59
        Proponuje się spotkać u Zynia w knajpie, Zbynio stawia ;)
        • radexior Re: spotkania forumowiczów Tychy 18.06.04, 13:24
          To jest jakaś zachęta.
          • Gość: zyta spotykamy sie na koncercie Pogodno/19.06 o 20.oo IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 18.06.04, 14:58
            przynajmniej parę duszyczek tam się wybiera, więc będzie takie mini spotkanko
            forumowiczow
            • Gość: egon17 Re: spotykamy sie na koncercie Pogodno/19.06 o 20 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 22:39
              Nie da rady - MECZ!
              • Gość: Paweł Re: spotykamy sie na koncercie Pogodno/19.06 o 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:23
                Ja może też będę, ale jeszcze nie wiem z kim, a więc pewne to nie jest :-).
                Poza tym dzisiaj byłem i kurde wyczyściłem sobie portfel... ;-). Ale to da się
                akurat naprawić.
    • Gość: zbynio Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 18.06.04, 15:42
      pierwsze gratis reszta 50%wartości i zapraszam gorąco :-))
      • Gość: Paweł Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:21
        A dokąd? ;-)
    • barbidu Re: spotkania forumowiczów Tychy 02.04.05, 21:06
      wielkie plany i nic
      • galanonim77 Re: spotkania forumowiczów Tychy 20.04.05, 19:37
        Planowanie, planowaniem, ale jakoś wątek na temat "spotkania forumowiczów
        Tychy" ucichło. W sumie można raz jeszcze spróbować zorganizować jakieś skromne
        spotkanie chociażby kilku osób z FT.
        Co Wy na to?
        P.S. No chyba, że juz jakieś było ino na forum cisza na ten temat???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka