Gość: swerd IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 01:35 jestem tu nowy, więc może przegapiłem wątek , który podobnie brzmi. niemniej ciekaw jestem, czy organizowaliście jakieś spotkanie tyskich forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexindamix Re: spotkania forumowiczów Tychy 21.07.03, 10:41 Były próby,tzn. propozycje przeważnie wyskoczenia na piwko.Ale jakoś nigdy nie doszły do skutku.Twoje zapytanie ma numer 4:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 18:31 dzięki za odpowiedź. to może do 4 razy sztuka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.unregistered.media-com.com.pl 22.07.03, 22:22 Eee... a co z tą wycieczką forumową do browaru??????????????? tak pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 09:17 moge iść do browaru. to trzeba wymyślić termin, nagłośnić to i idziemy proponuje piątek pojutrze, spontanicznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 10:18 Nie tak łatwo mój drogi.Zwiedzałem już kilka razy browar i znam procedure: Najpierw trzeba zarezerwować wycieczkę do browaru,czyli zadzwonić pod numer 227 29 33(nie żebym znał na pamięć;).Umawiasz się z przewodnikiem na konkretny dzień i godzine,ale gdybyś dziś dzwonił to najbliższy termin bedzie za tydzień (w okresach szczytów to trzeba rezerwować z 2-3 tygodniowym wyprzedzeniem). Musisz mieć grupę conajmniej 12 osób,choć nie robią problemów gdy okaże się,że przyszło np.10. To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 10:28 więc zrobimy na odwrót, najpierw zmontujmy te 12 osób, pewniaków( ja się zgłaszam) a potem zadzwonimy do browaru i zamówimy chyba nie będzie problemu z terminem, tylko żeby było tyle osób :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
siwax Re: spotkania forumowiczów Tychy 23.07.03, 11:45 to może wyjść ! wstępnie się określam.... jestem za ! czekam na rozwój sytuacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: spotkania forumowiczów Tychy 23.07.03, 12:15 Jakby mi termin pasował to może i ja bym się wybrał. Aha, jeszcze jedno:nie wiadomo czy browar prowadzi jeszcze takie wycieczki.Pamiętam rok temu przewodnik nam mówił,że wycieczki będą do marca 2003,potem do maja.Ale ja ostatnio byłem w czerwcu,więc coś tu śmierdzi(może nadmiar chmielu w mej głowie) Odpowiedz Link Zgłoś
salo No nie, ja nie mogę 23.07.03, 14:42 Niezależnie od terminu. Dla mnie to bardzo niebezpieczna wycieczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd na razie 3 osoby? no jeszce 9! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 16:18 ja, siwax, radexindamix salo, może Ty też? będzie 12 osób to siee pogada z kimś tam z browaru , najwyżej bedziemy udawali wycieczke zagraniczną :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: na razie 3 osoby? no jeszce 9! 24.07.03, 10:15 Gość portalu: swerd napisał(a): > salo, może Ty też? Nie mogę, zbyt wiele pokus tam czycha ;) Czemu Magi się nie zgłasza ? W tym wątku pomysł wycieczki do browaru od niej wyszedł. No to co Magi, idziesz ? Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.unice.fr 24.07.03, 12:09 No bardzo dobrze, niech dalej sie przeciga ustalanie terminu wycieczki do browaru a najlepiej tak do konca wrzesnia bo wtedy bede w Tychach i chetnie sie na nia wybiore. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Zwiedzanie Browaru 24.07.03, 12:49 Macie tu Zwiedzanie Browaru opis wycieczki po browarze i przydatne adresy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd co tak mało ludzi????3 dni i 3 osoby. to za 9 dni IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 13:32 bedzie komplet?? salo, licze na Ciebie. tam nie ma pokus :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon Re: co tak mało ludzi????3 dni i 3 osoby. to za 9 IP: *.netblok.pl 24.07.03, 14:14 a moze lepiej zostać anonimami....zastanówcie sie nad tym.... Odpowiedz Link Zgłoś
siwax Re: co tak mało ludzi????3 dni i 3 osoby. to za 9 24.07.03, 14:35 Gość portalu: tymon napisał(a): > a moze lepiej zostać anonimami....zastanówcie sie nad tym.... każdy ma coś do zyskania i do stracenia... na razie zbierzmy choć 10 osób! potem ponegocjujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon Re: co tak mało ludzi????3 dni i 3 osoby. to za 9 IP: *.netblok.pl 24.07.03, 14:42 jak tak mówisz... rude-boy.moonfruit.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd właśnie, znajdźmy !!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 15:11 nie wierze że w Tychach nie ma na forum 12 sób które nie chcą być anonimowe. przecież to do niczego nie zobowiązuje. potraktujcie to nie jako spotkanie forumowiczów, ale jako spotkanie kogoś nowego :-)) przecież płeć czasem cięzko po nicku rozróżnić, nie mówiąc już o wyglądzie , wieku, etc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 15:49 wyjeżdżam na tydzień, jak wróce to moge pozałatwiać wszystko z browarem. zobaczymy czy znajdzie się te 12 osób( no 9 osób :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: spotkania forumowiczów Tychy 03.12.03, 09:16 Gość portalu: swerd napisał(a): > wyjeżdżam na tydzień, jak wróce to moge pozałatwiać wszystko z browarem. > zobaczymy czy znajdzie się te 12 osób( no 9 osób :-)))))))) jestem bardzo ciekawa czy doszlo do spotkania? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: spotkania forumowiczów Tychy 03.12.03, 09:51 zyta_1 napisała: > jestem bardzo ciekawa czy doszlo do spotkania? O ile ja wiem - nie doszło, skończyło się na umawianiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.tsi.tychy.pl 10.02.04, 21:39 Podnoszę wątek, bo ... kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi wycieczka do browaru IP: *.tsi.tychy.pl 01.04.04, 22:02 Wiecie co, a mi kumpel dziś tak smacznie opowiadał o wycieczce, na jakiej dziś właśnie był w browarze....:( Buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
salo Hej, forumowicze, serc nie macie ??? 02.04.04, 14:14 Dziewczyna tu popłakuje, a Wy co ? Magi, jak tak dalej pójdzie, to chyba wybierzemy się razem na piwo ;) Chociaż będę się musiał zdekonspirować, ale co mi tam, może Ci się humor poprawi jak mnie zobaczysz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Hej, forumowicze, serc nie macie ??? IP: *.tsi.tychy.pl 02.04.04, 22:41 Gdybyś tylko słyszał, jakeś mnie rozbawił:)) A miałam wyjątkowo ciężki dzień i myślałam ,że nic mnie nie ruszy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Hej, forumowicze, serc nie macie ??? 03.04.04, 18:39 Gość portalu: magi napisał(a): > Gdybyś tylko słyszał, jakeś mnie rozbawił:)) A miałam wyjątkowo ciężki dzień i > myślałam ,że nic mnie nie ruszy:)))) No widzisz :) A nawet mnie nie widziałaś :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Hej, forumowicze, serc nie macie ??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:42 to ja tez ide!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Hej, forumowicze, serc nie macie ??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:43 z dziewczyna czyli liczcie 2osoby Odpowiedz Link Zgłoś
reniez Re: Hej, forumowicze, serc nie macie ??? 05.04.04, 10:46 Gość portalu: Ali napisał: > to ja tez ide!!!! I ja tez! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Hej, forumowicze, serc nie macie ??? 05.04.04, 12:06 tylko gdzie? do browaru? JA TEZ!! Odpowiedz Link Zgłoś
salo No proszę, ekipa zaczyna się montować :) 05.04.04, 20:54 Macie już 5 sztuk, kto da więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: No proszę, ekipa zaczyna się montować :) 05.04.04, 21:05 salo napisał: > Macie już 5 sztuk, kto da więcej ? > Zwiedzanie browaru to metafizyczne doznanie. Nie można do niego tak ilosciowo podchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: No proszę, ekipa zaczyna się montować :) 05.04.04, 21:11 Tak, ale trzeba conajmniej tuzina, czyż nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: spotkania forumowiczów Tychy 16.05.04, 12:55 to byla juz ta wycieczka tyskich forumowiczow do browaru??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.crowley.pl 16.05.04, 13:45 krzys00 napisał: > to byla juz ta wycieczka tyskich forumowiczow do browaru??? A widziałeś, żeby coś na tyskim forum wyszło????? No, może oprócz szydła z worka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 15:38 za dużo osób woli być anonimowych, ale może i słusznie jakby znowu padł pomysł na wycieczke to ja sie pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: spotkania forumowiczów Tychy 17.05.04, 16:50 no ja jeszcze nie wiem.. ponoć jestem zastrzezony ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: spotkania forumowiczów Tychy 17.05.04, 17:59 Jak się zgłosi duża ekipa to i ja jestem chętny. Ale widzę to daleko na horyzoncie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: spotkania forumowiczów Tychy 17.05.04, 20:57 basturk napisał: > ponoć jestem zastrzezony ;DD Ja, jak już jestem "odstrzeżona" niby bym mogła, ale wycieczka może głupio wyglądać ;) Nie mniej jednak, z całego serca, życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: spotkania forumowiczów Tychy 17.05.04, 21:01 salo napisała: > Ja, jak już jestem "odstrzeżona" niby bym mogła, ale wycieczka może głupio > wyglądać ;) > Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: spotkania forumowiczów Tychy 17.05.04, 21:03 > Nie rozumiem. Mogę na maila odpowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: spotkania forumowiczów Tychy 17.05.04, 21:05 Jak najbardziej, zaczynam się już domyślać:) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: spotkania forumowiczów Tychy 17.05.04, 21:14 Bystry jesteś ! Zawsze Cię o to podejrzewałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: 80.51.254.* 17.05.04, 22:24 o nie!! zgłaszam protest!! juz sie oflagowałem. też chcemy iwedzieć czemu.. ja tam tak bystry nie jestem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.crowley.pl 18.05.04, 09:39 Gość portalu: basturk napisał(a): > o nie!! zgłaszam protest!! juz sie oflagowałem. też chcemy iwedzieć czemu.. ja > tam tak bystry nie jestem :( Przyłączam się do protestu; może być głodowy - dobrze mi zrobi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: spotkania forumowiczów Tychy 18.05.04, 20:11 nie nie. głodowy to nei ale jakas inna forma tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Czemu głupio ? 18.05.04, 13:25 Conajmniej dziwnie by to wyglądało, niby dorośli ludzie, a z opiekunką przyszli :))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Czemu głupio ? 18.05.04, 20:12 ??? chyba nie ejstem w temacie.. i to zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 18.06.04, 09:43 wy to robicie zjazdy dopiero. ja ze swojej strony to obiecanke składam że jak będe w Waszym mieście to powiem gdzie ide na piwko i o jakiej godzinie i jaki mój znak rozpoznawczy a od Was niebwymagam niczego kto wpadnie ten wpadnie i tyle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: spotkania forumowiczów Tychy 18.06.04, 12:59 Proponuje się spotkać u Zynia w knajpie, Zbynio stawia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: spotkania forumowiczów Tychy 18.06.04, 13:24 To jest jakaś zachęta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta spotykamy sie na koncercie Pogodno/19.06 o 20.oo IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 18.06.04, 14:58 przynajmniej parę duszyczek tam się wybiera, więc będzie takie mini spotkanko forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon17 Re: spotykamy sie na koncercie Pogodno/19.06 o 20 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 22:39 Nie da rady - MECZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: spotykamy sie na koncercie Pogodno/19.06 o 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:23 Ja może też będę, ale jeszcze nie wiem z kim, a więc pewne to nie jest :-). Poza tym dzisiaj byłem i kurde wyczyściłem sobie portfel... ;-). Ale to da się akurat naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 18.06.04, 15:42 pierwsze gratis reszta 50%wartości i zapraszam gorąco :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: spotkania forumowiczów Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:21 A dokąd? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
galanonim77 Re: spotkania forumowiczów Tychy 20.04.05, 19:37 Planowanie, planowaniem, ale jakoś wątek na temat "spotkania forumowiczów Tychy" ucichło. W sumie można raz jeszcze spróbować zorganizować jakieś skromne spotkanie chociażby kilku osób z FT. Co Wy na to? P.S. No chyba, że juz jakieś było ino na forum cisza na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś