sercisko 07.11.07, 19:20 Witam. Mam pytanie, jak dotrzeć w Tychach na ulicę Hierowskiego? Chodzi mi konkretnie o dojazd autobusem z kierunku Mikołowa, bo mam nadzieję, że takowy istnieje. Dziękuję za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kneptun Re: Hierowskiego 07.11.07, 20:44 Najlepiej autobusem 268 i wysiąść na ul.Harcerskiej,tam jest myjnia samochodowa a obok niej restauracja KASZTELANKA i zaczyna sie obok ul.Hierowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
monika_g8 Re: Hierowskiego 07.11.07, 21:58 nie na Harcerskiej, a na ul. Stoczniowców. Przejdzie pani na druga strone, zobaczy SMARTA i Kasztelanke. Przejdzie pani po pasach po lewej stronie od przystanka na ktorym pani wysiadła i bedzie szła cały czas tym chodnikiem, az po prawej stronie minie pani Kasztelanke. Potem cały czas prosto, po prawej i lewej stronie bedą domki i jak zaczną się bloki po lewej stronie, juz sie prosze rozgladac za Hierowskiego. Jesli dojdzie pani do jakiejs budowy domku ktora bedzie miala pani po prawej to znaczy ze jest pani na miejscu :) Za budową będzie parking, z tyłu parkingu już są bloki :) Odpowiedz Link Zgłoś